ארבע בבוקר - משחק 4 ! איזו פתיחה של הלייקרס !
ת תמיד א נ י New member 13/6/08 #3 לייקרס קוטפים את פירות אודום שנזרעו בשלהי המשחק הקודם, יש לו כבר 9 כשהלייקרס בתנועה הוא דומיננטי עוד שלשה של ולאדה !!! 20 - 6
לייקרס קוטפים את פירות אודום שנזרעו בשלהי המשחק הקודם, יש לו כבר 9 כשהלייקרס בתנועה הוא דומיננטי עוד שלשה של ולאדה !!! 20 - 6
ת תמיד א נ י New member 13/6/08 #8 ../images/Emo54.gif 19הפRש הבטחתי או לא? רגע, החתול השחור וההתרברבות הם נאחס או לא? השחקנים הלא נכונים של בוסטון זורקים, הגנה פנטסטית
../images/Emo54.gif 19הפRש הבטחתי או לא? רגע, החתול השחור וההתרברבות הם נאחס או לא? השחקנים הלא נכונים של בוסטון זורקים, הגנה פנטסטית
ת תום116 New member 13/6/08 #5 WOW!! GOOD START! הסלטיקס מחטיאים זריקות חופשיות, פירס לא נכנס למשחק- אודום לוהט! רק שפאו ייכנס קצת למשחק. בכל מקרה, יופי של פתיחה!
WOW!! GOOD START! הסלטיקס מחטיאים זריקות חופשיות, פירס לא נכנס למשחק- אודום לוהט! רק שפאו ייכנס קצת למשחק. בכל מקרה, יופי של פתיחה!
M Malcolm X New member 13/6/08 #6 אודום גמר את המשחק כבר ברבע הראשון 11 נקודות מתוך ה24 של הלייקרס + הדבקת 2 עבירות על גארנט. אני לא רואה את בוסטון חוזרת למשחק הזה. GAME OVER
אודום גמר את המשחק כבר ברבע הראשון 11 נקודות מתוך ה24 של הלייקרס + הדבקת 2 עבירות על גארנט. אני לא רואה את בוסטון חוזרת למשחק הזה. GAME OVER
ת תום116 New member 13/6/08 #10 21 הפרש!!! ההפרש הכי גדול אי פעם לאחר רבע ראשון, בסדרת גמר!!! איזה רבע מטורף.
ת תמיד א נ י New member 13/6/08 #71 כמו בבחירות 96 הלכתי לישון עם אודום בחמש בבוקר קמתי בשבע עם פוזי וואקה-וואקה-וואקה (פוזי מהחבובות)
ב בועזחודורוב New member 13/6/08 #75 כמה כיף להיות חכמים בדיעבד ולהגיד שטעית? בינינו גם אני חשבתי שהסיפור גמור , קאמבק פשוט מטורף של האלופה החדשה .
כמה כיף להיות חכמים בדיעבד ולהגיד שטעית? בינינו גם אני חשבתי שהסיפור גמור , קאמבק פשוט מטורף של האלופה החדשה .
ב בועזחודורוב New member 13/6/08 #79 לא רואה את הלייקרס לוקחים אליפות אבל... כמו שלא האמנתי שבוסטון יקחו את המשחק הלילה , הכל יכול לקרות והלייקרס עוד יכולים להפתיע למרות שהסיכויים לכך די נמוכים . אני אהמר שבוסטון יקחו את הסידרה 4:2 , הם ירצו לחגוג בבית...
לא רואה את הלייקרס לוקחים אליפות אבל... כמו שלא האמנתי שבוסטון יקחו את המשחק הלילה , הכל יכול לקרות והלייקרס עוד יכולים להפתיע למרות שהסיכויים לכך די נמוכים . אני אהמר שבוסטון יקחו את הסידרה 4:2 , הם ירצו לחגוג בבית...
ת תמיד א נ י New member 13/6/08 #12 רבע שני - זמן הגאסול והמחליפים הלייקרס קיבלו את אריזה לא רק לשבוע הקרוב, אלא גם לעונה הבאה. יופי של משחק שלו פאו נגד פואו
רבע שני - זמן הגאסול והמחליפים הלייקרס קיבלו את אריזה לא רק לשבוע הקרוב, אלא גם לעונה הבאה. יופי של משחק שלו פאו נגד פואו