ארבע בבוקר - משחק 4 !

אווריסט

New member
?!?!?!

זה היה כל כך מפתיע זה יותר כואב לראות הפסד לאחר מחצית ראשונה מטורפת!! כבר הרגשתי שהולך להיות יום טוב אבל זה היה כבר ממש דיכאון אני רק מאחל להם משחק טוב יותר (לאורך כל המשחק) אצל בוסטון : ( אני שונא ירוק!!!!!

ה אגרול פליירס של בוסטון

מחצית שניה גדולה של פירס ואלן אבל תרומה קריטית (בלי רונדו ופרקינס במשחק) של פוזי והאוס עם הגנה, צליפות חשובות ועמידה בלחץ אלו שחקנים שידוע בכל הקריירה שלהם שיש להם את היכולת לעלות מהספסל ולעשות נקודות, לא משנה אם זה נגד מינסוטה ברבע השני בחודש ינואר או בגמר NBA מדהים איך בוסטון בנתה תוך קיץ קבוצה לאליפות, פיגיי + פוזי + האוס + החור בראש של קאסל משלימים כל אחד בתורו את הכוכבים

אחמ אחמ...גארנט שווה אזכור

כמה נקודות חשובות שהשוו/נתנו את היתרון ברבע הרביעי, וההגנה כמובן. יש לי הרגשה שהוא קלע יותר ברביעי מפירס, תכף אבדוק. אבל כן - ריי אלן, ששיחק את כל ה48 דקות. וג'יימס פוזי עם 18 + האוס עם הסל שנתן יתרון שלא ירד...

OrEl74

Well-known member
מנהל
ומה עם דוק?

כמה שכיסחנו אותו כל העונה ובפלייאוף, פתאום הוא מראה שיש לו ביצים של שור! מהלכים גדולים של מאמן שתרמו לא מעט לניצחון המרשים הזה של הסלטיקס.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מי שחושב

שקובי משתווה לג'ורדן, שיקום! אף אחד לא קם!!! אף אחד לא קם!!! (שיר של הגששים למי שלא מכיר
)

OrEl74

Well-known member
מנהל
זאת בכלל האחת ההשוואות המגוכחות בהיסטוריה

פיפן היה אחד משחקני ההגנה הגדולים בכל הזמנים, אודום אפילו לא מתקרב לזה ואני לא מזכיר את היכולות ההתקפיות של פיפן בהשווה לאלה של אודום.

מצד שני, למייק לא היה סנטר בחיים

היו לו נגרים גבוהים שמסתובבים ברחבה ומנסים ללקט ריב - גאסול, למרות שהיה מקבל בראש משחקני שנות ה90 הוא אחד מהגבוהים הדומיננטים בליגה . (ולא נדבר על חשיבות עמדת הסנטר שיש לך גארד מוביל שכזה) .

ThEgReEnKiNg

New member
בדיוק^

אודום עלוב נפש ליד סקוטי פיפן , שבחיים לא היה אפשר לזלזל בו ולהשאיר אותו חופשי כמו שעושים לאודום בסיום משחקים. לכן מאוס כבר ההשוואת של קובי וג'ורדן , שני שחקנים שונים , תקופות שונות , קבוצות שונות. גאסול אחד הגבוהים הדומננטים בליגה? לא הוא לא. הוא רך והוא נחנק והוא מחמיץ דאנקים .

NadavG

New member
בדיוק מה שהוא טען

שכביכול למייקל היה ליידו שחקן שגדול בכמה מידות על אודום, ועל כן ההשוואה עם מייקל מקפחת את קובי. ואני לא מסכים לכל ההשוואות האלה בכלל, זה לא רלוונטי, ולא הגיוני להשוות בין קובי היום למייקל לפני 15 שנה. אני בטוח שכולם מסכימים על כך שעם כל האימפקט של מייקל הוא הגדול בהסטוריה, אבל לא ניתן לומר עם הוא השחקן הטוב בהסטוריה ברמת יכולות נטו, מבלי להתיחס להשגים ולדרך. אמנם קשה להאמין, אבל עד האליפות הראשונה שלו ב 91, הוא נחשב עילוי, אבל ממש לא הוזכר כשחקן הגדול בהסטוריה או אפילו קרוב לזה. וזאת למרות שאת העונה הטובה ביותר שלו התקפית נתן עוד בעונת 88/89 (נדמה לי) עם ממוצע 36 למשחק, כשהוא סוחב את הקבוצה כמעט לבדו. מבחינתי כבר אז הוא היה הגדול ביותר, ובשיא כושרו. ואז באו 6 אליפויות שהן הוא המשיך והראה את אותן יכולות כמעט בלי שאיבד דבר, רק שינה קצת את הסגנון לעת "זקנה". וכשבאו האליפויות, פתאום כולם שמו לב לכל זה. הכדורסל היום שונה בכל כך הרבה מובנים מהכדורסל בשנות ה-90 ב NBA, כל השוואה בין שחקן בהווה לשחקן לפני 15-20 שנה היא השוואה לא הוגנת. ולא רק בין מייקל לקובי. מייקל היה הכי גדול בתקופתו. וזה היה ברור בזמן ששיחק. אבל בזכות ההשגים המצטברים שלו, הוא מועלה בדרגה ונחשב לטוב בכל הזמנים עד היום.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מעולם לא טענתי שמייקל

היה השחקן הטוב ביותר מבחינת יכולת נטו. יותר מזה, אני טוען כבר מספר שנים שקובי טוב יותר ממייקל כשמדובר ביכולות כדורסל. ואני שונא את ההשוואות האלה כי מייקל זה מייקל וקובי זה קובי ובזה זה מסתכם, אז נעצור כאן

Malcolm X

New member
מייקל לא קשור לדיון הזה

מייקל, מג'יק ולארי נמצאים בליגה משלהם ואין כרגע אף שחקן שמתקרב לקרסוליים שלהם (כולל לברון שאני מאוד אוהב).

המשתגר

New member
../images/Emo45.gif

העניין הוא שלברון לדעתי יגיע לשם בסוף הקריירה שלו. קובי? אני מאמין שגם אחרי שיפרוש אף אחד לא ידבר עליו ועל לארי/מג'יק/מייקל באותו המשפט.

the mnm factor

New member
אוי איזו דמגוגיה זולה!

ההשוואה בין הקבוצות היא מטופשת ואפשר להמשיך איתה שעות.. אבל אשמח אם תסביר לי למה בחרת דווקא את אודום כהשוואה לפיפן? למה לא בכלל לבחור ברדמנוביץ'? או אולי באחרון השחקנים של הלייקרס? לקובי יש סופר-סטאר לידו בדמות גאסול. ולגאסול יש קבלות- מדובר על שחקן שהיה אולסטאר במערב, היה רוקי העונה וסיים כבר עונות עם 20 9 3 ובערך 2 חסימות. זה סופרסטאר ואתה יוכל לקרוא לו "רך" כמה שאתה רוצה. ובנוסף אליו יש לו גם את לאמאר אודום שהוא שחקן מעולה כשהוא נכנס למשחק. מעבר לזה אני אומר לך שסקוטי פיפן צמח הרבה בזכות העובדה שהוא שיחק לצד ג'ורדן, בניגוד לג'ורדן שהיה פשוט ענק בזכות עצמו מהרגע שהוא נכנס לליגה.

ThEgReEnKiNg

New member
דיי נו באמת.

סקוטי פיפן היה טוב גם בפורטלנד והיה קרוב מאוד מאוד להעיף את הלייקרס , אז זה לא רק ג'ורדן , זה גם סקוטי פיפן. פאו גאסול הוא PUSSY למען השם הוא לא ניצח משחק פליאוף אחד(!!!!) עד שהגיע ללייקרס , איזה סופרסטאר ואיזה נעליים , הוא שחקן נחנק שלא מופיע למשחקים גדולים בקביעות כל הקריירה שלו , תשאל את נבחרת ספרד. "יש לו גם את לאמאר אודום שהוא שחקן מעולה כשהוא נכנס למשחק" GREAT , גם מייק מילר תותח שהוא נכנס למשחק , הבעיה שאודום אף פעם לא נכנס למשחק שזה חשוב , איך קובי אשם בזה שהוא מחמיץ לייאפים ובורח מהכדור. אף פעם לא אמרתי ולו לרגע שקובי מתקרב למייקל , אבל הקבוצה של קובי לא יותר טובה מהקבוצה של ג'ורדן בשום אספקט.

למעלה