בדיוק מה שהוא טען
שכביכול למייקל היה ליידו שחקן שגדול בכמה מידות על אודום, ועל כן ההשוואה עם מייקל מקפחת את קובי. ואני לא מסכים לכל ההשוואות האלה בכלל, זה לא רלוונטי, ולא הגיוני להשוות בין קובי היום למייקל לפני 15 שנה. אני בטוח שכולם מסכימים על כך שעם כל האימפקט של מייקל הוא הגדול בהסטוריה, אבל לא ניתן לומר עם הוא השחקן הטוב בהסטוריה ברמת יכולות נטו, מבלי להתיחס להשגים ולדרך. אמנם קשה להאמין, אבל עד האליפות הראשונה שלו ב 91, הוא נחשב עילוי, אבל ממש לא הוזכר כשחקן הגדול בהסטוריה או אפילו קרוב לזה. וזאת למרות שאת העונה הטובה ביותר שלו התקפית נתן עוד בעונת 88/89 (נדמה לי) עם ממוצע 36 למשחק, כשהוא סוחב את הקבוצה כמעט לבדו. מבחינתי כבר אז הוא היה הגדול ביותר, ובשיא כושרו. ואז באו 6 אליפויות שהן הוא המשיך והראה את אותן יכולות כמעט בלי שאיבד דבר, רק שינה קצת את הסגנון לעת "זקנה". וכשבאו האליפויות, פתאום כולם שמו לב לכל זה. הכדורסל היום שונה בכל כך הרבה מובנים מהכדורסל בשנות ה-90 ב NBA, כל השוואה בין שחקן בהווה לשחקן לפני 15-20 שנה היא השוואה לא הוגנת. ולא רק בין מייקל לקובי. מייקל היה הכי גדול בתקופתו. וזה היה ברור בזמן ששיחק. אבל בזכות ההשגים המצטברים שלו, הוא מועלה בדרגה ונחשב לטוב בכל הזמנים עד היום.