אפשר לשאול שאלה?

גיוRא

New member
דרדרי חוזר ואומר..מי שאוכל

הוא זה שבישל.. במקרה הזה זה שנים היא ואני.. מי שידע לומר..או לגעת איפשיסובב אותה.. יזכה לדוגי סטייל... ומי שתעלה {נכון}..תזכה לירידה... הלו..סקס זה שניים...{ניסית פעם סקס לבד?} ואל תגידי לי ויברטור.. את והוא זה עדיין שניים.

י פ ה 1

New member
גיוראאאאאאאא../images/Emo98.gif

תגיד יש לך חרוזים בראש או שזה טבעי????? אתה ממש מוכשר, איך זה מתבטא אצלך? אתה עובד במשהו יצירתי?

גיוRא

New member
דווקא יש לי....

יפה בראש...

מה שאני מנסה להגיד זה

שזה באחריות שני הצדדים - ולא כל המיש-מאש שאת עשית מזה. ביי.

גיוRא

New member
חחח..כל פעם שזה נעשה קשה.היא

הולכת הבייתה... לא מפספסת שום הזדמנות זותי...

גיוRא

New member
צדק?..סליחה אבל אני איתה...

בוייינה ...תגידי לי משו.. אם.(ואני מאמין ומקווה שכן)יש לך סקס נפלא.. מפיתום את לוקת את כל הקרדיט לעצמך? ואם..(ואני מאין ומקווה שלא)יש לך סקס גרוע.. את לא חולקת באשמה איתו?,,,

קסומה

New member
סליחה, זוזו לי קצת.........

דרדי, מה שאת אומרת באמת נשמע רע מאוד... גם אני, כמו קקלית, לא חושבת שהכל תלוי בנו... באהבה אין תנאים, באהבה יש שיתוף, הבנה, עזרה, כבוד הדדי.... אם האהבה של בעלי בי תלויה בסוג האוכל שאני צריכה לבשל לו, אזי עדיף לו שילך למסעדה טובה <ובטח ובטח לא היה נשאר איתי עד היום, כי אמא שלו הבשלנית הטובה בעולם>.......מבחינת סיפוק מיני: יש אין ספור וואריאציות במין, אז????? אם לא אמלא את כולן למורת רוחו, הוא יחפש אחרת... ??????? אוי לנו. חוץ מזה, מה עם הערך העצמי של עצמך? למה שלא תסתכלי על דברים בצורה ההפוכה? אם הוא לא יבשל לי....אלך, אם הוא לא יענג אותי.....אלך לאחר????? גם גברים יכולים להרוס....<ויש כאלה שעושים את זה יפה מאוד>

קסומי יש מקום לכולם וגם לך יקירתי..

חמודה מה שאמרתי כמובן זה יכול להתפס לשני הצדדים אבל מה לעשות אני מאמינה בכל לבי אישה בונה אישה הורסת! למדתי את זה על בשרי חמודה שלי, אם לא תדעי להחזיק את ביתך והגבר שלך כמו שצריך אז כן תצטרכי לנשק לו ביי ביי או לחיות עם קרניים כל ימיי חייך, ההחלטה בידך. וכמו שאמרתי מעלה גברים הורסים כי מטבעם הם ככה, עוד לפני שהתחתנו הם היו ויהיו עד יום מותם בוגדנים, ואם לא הבחנת בזאת לפני שהתחתנת (ואני לא מתכוונת אליך אישית קסומי באופן גלובלי אני מדברת פה) אז תאכלי את החרא עד הסוף כמו שאומרים. קסומי כמו שאמרתי מעלה אם תהיי קשובה אליו, ברור שהוא יהיה קשוב חזרה אם תאהבי אותו ברכות ברור שיאהב אותך חזרה ברכות, אם תהיי סובלנית אליו גם הוא יהיה אליך...וככה הכל... הכל תלויי באישה! ואין שום קשר לווריציות המיניות, זה לומדים ומדברים וגודלים ומתחדשים האחד עם השני בהסכמת השנים כמובן.

קסומה

New member
מצטערת דרדי, לא מסכימה איתך

אבל זו השקפת עולמי. אני רק חושבת שהדרך שלך לראות את העולם היא מכיוון חד צדדי.... רק מה שאת עושה זה מה שיקבע, וחבל!!! כי מי שצועד לבד עלול לטעות בדרך...

קסומי מאמי אני לא צועדת לבד..

אני צועדת יד ביד עם בעלי.. והוא מברך כל יום אישה כמוני ..והוא מסכים עם דעתי.. וזה מה שחשוב לא?! ככה בנויים חיי אני זאת שמעצבת אותם, ואם אהרוס אותם מאמינה שזה יעשה במו ידיי. כל אחד יחייה באמונתו, ואני חייה באמונתי..ועד עכשיו טפו טפו

למעלה