אפשר לשאול שאלה?

yafit75

New member
רגע, זו שאלה לגברים,,,,

ופה יש יותר נשים שעונות לשאלה,,, הלו בנות,,,, תרגעו שנייה,,, ותנו להם, הגברים לענות,,,,

gever7

New member
ניסיון

אם תרצי לנסות איתי אני אשמח מאוד... ואז תוודי שהכלי שלי ימוד יפה מאוד לפניך אז אם תרצי פני אליי [email protected]

עדילוש

New member
מה אכפת לך "גברים" חשבי מה טוב לגבר

שלך...תשאלי אותו וחוץ מזה....דואגות לך שלא תיפלי מרוב התלהבות
תארי לך שהוא היה בא פתאום עם אוסף תנוחות ורעיונות חדשים...מה היית חושבת?

ש ו ב ב ה

New member
יש לך תחתון כזה?........ימופרעת../images/Emo6.gif

מאיפה את מביאה את התמונות האלו?.......... הרגת אותי מצחוק

תלוי את מי שואלים ותלוי גם מתי

תלוי את מי שואלים, ותלוי גם באיזה תקופה של חיים שואלים אותו. בעיקרון ככול שלזכר יש פחות ביטחון עצמי פנימי, ויותר מה שקרוי "חרדות ביצוע" הוא יעדיף אישה יותר פאסיבית, יותר צייתנית, ויותר תלותית. ככול שהגבר יותר בטוח בעצמו, בעל ביטחון עצמי פנימי, ורגוע יותר, הוא יפתח יותר לאישה יוזמת. לתת לצד השני ליזום, באופן כללי, פירושו לתת אמון מלא, פירושו להשתחרר, פירושו להרפות מהשליטה המוחלטת שלך בכל מה שקורה... וזה לא לכל אחד. ואני ? בעיניי נשים שלוקחות יוזמה ומפתיעות, זאת ברכה כל כך גדולה, אך לצערי: גם מאוד מאוד נדירה. אישה שיוזמת במיטה היא נכס כל כך נדיר, שצריך לשמור עליה שלך תלך כמו על האוצר הכי יקר בעולם. כמו על נכס שאי אפשר לשער את ערכו בהון תועפות. נשים יוזמות במיטה, צריך להקיף בגדר מיוחדת עם שלטים שעליהם רשום: בע"ח נדיר !!!!!!!! האמינו לי....

sahr12

New member
גבר אל תתלהב...

הדבר החדש שנמרה הביאה לבעלה בפעם האחרונה זו הייתה.."כאפה לפנים"...חחחחחחחחחחחחח

ואני רוצה לשדרג את השאלה

אומרים שהאישה תעשה עם מאהבה דברים שלא תעיז לעשות עם בעלה. האם זה נכון, ואם כן אז למה?

למעלה