אפשר לשאול שאלה?

ליהי שאלה טובה..ואני על120\80 סער

אז ככה אם אישה תעשה עם מאהבה דברים שלא העזה לעשות עם בעלה סימן שמשהו התפקשקש שם בזוגיות כלומר אין מספיק פתיחות נגיד לשוחח או להחליט על דברים חדשים.. אז יכול להיות שאת צודקת הרבה נשים יעשו עם המאהב שלהם דברים שאולי לעולם לא היו מעיזים לדבר על זה עם הבעל אבל לדעתי פה הן שוגות (או שאהבה בליבן לבעל נגמרה והן חיות איתו כי יש משפחה ושאר מחויבות ותו לא) וזו דעתי כמובן.

sahr12

New member
כי אם תתנהגי אם המאהב במיטה

כמו עם בעלך......הוא יפרד ממך ומהרררררררררררר............חחחחחחחחחח בעלך לא הולך כי הוא צריך להשאיר חצי מהרכוש,ולריב על הילדים... גם ההיפך זה נכון....גבר..עם מאהבת או עם אישתו...יש גם קצת שוני.. אצל המאהב-מאהבת יש מן רצון להוכיח....בקיצור זו תורה שלימה... ...אבל אני רעבבבבבבב.... בתאבון לכולם-ן....

בדיוק ההפך !

עם מאהב לא הייתי מעזה לעשות דברים שעם הבעל אפשר, כמו למשל - לא לגלח את הרגליים לפני.... בית השחי... מפשעות... זה נשמע קצת עצוב לא לעשות עם הבעל את הדברים שרוצים לעשות, לא ?

מאהב?

תגדירי מה זה?

דיייייי,

אתה יודע למה אני מתכוונת. ובכלל עניתי תיאורטית, הרי אתה יודע שאף אחד לא רוצה אותי.... ולשלם על השירותים האלה אני לא מוכנה...

לא רוצים אותך?

מממממ. ועכשיו אני צריך להגיד - מה פתאום? איך זה יכול להיות? אישיות נפלאה כמוך ואף אחד לא רוצה? טוב בסדר. מה אני לא אעשה בשבילך? אז: מה פתאום? איך זה יכול להיות?........

אפשר לשדרג את התשובות?

לא האביזרים הם שיעשו את הגירוי ולא המאהב, אישה בכל רמ"ח אבריה יכולה לגרות גבר ללא כל אמצעי עזר. ואישה תעיז עם מאהבה ללא קשר אם הוא גם בעלה או לא. נשים, הכל תלוי בכם.

מאוד שוביניסטי מה שאת אומרת

אני לא מוכנה לקחת על עצמי את האחריות/זכות לטיב יחסי המין שלנו. ולא בא לי להרחיב על זה, אבל באמת שיש דבר כזה - נשים שמעוניינות בסקס לא פחות מהגברים שלהן.

כלל לא שוביניסטי..

"איך שתבשלי את העוגה ככה תאכלי אותה" מכירה?! ככה זה בחיים, אם בעלך יסופק בבית הן מבחינה מינית והן מבחינה רגשית ותהיי סובלנית אוהבת וקשובה לכל בעיה שעולה..ותמיד עם היד על הדופק מבטיחה לך שהכל ישמר כמו שצריך (ולא מדברת על האחוז הקטן שהם חולי נפש מראש עוד לפני הנישואין הם בוגדים כי זה בדמם וגם אחרי נגד גברים כאלה אין מה לעשות הם חולים והנשים שלהם ממש מסכנות מרחמת עליהן מקורננות כל הזמן) הכל תלויי באישה איך היא תציע את המיטה..אישה בונה אישה הורסת! וזה לא קשור לשוביניסטיות!

גיוRא

New member
ורק בגלל "איך שתבשלי"..יש..

יותר שפים זכרים משפיות ... מבשלים טוב אוכלים טוב.. מבשלים לא מי יודע מה.. אוכלים אותה..{ובגדול}

למעלה