אפשר לשאול שאלה?

לא רק שזה נכון, זה נכון מאוד !

למה ? בגלל שכמו בכל דבר אחר בחיים ליהי: כל אדם אחר מוציא ממך תגובות אחרות. אם ניקח את כל אחד מבני/בנות הזוג שהיו לנו עד היום ונשאל אותם עלינו כל אחד בנפרד ואחר כך נשווה את התשובות.. למה זה לא יפתיע אותנו שכל אחד צייר עלינו דמות אחרת לגמרי ? כי כל אחד אחר רואה בנו משהו אחר, וכל אחד אחר מוציא מאיתנו דברים אחרים. ואדם חדש הוא תמיד כמו עולם חדש, שבו יש לנו הזדמנות להיות "משהו קצת אחר", מימה שהיינו עד עכשיו. אדם חדש זאת הזדמנות הכי קלה, לנסות לעשות דברים שלא ניסינו עם האדם "שכבר מכיר אותנו" ולא מצפה מאיתנו כבר לשום הפתעה... וגם לא מצליח אחרי כמה שנים לגרום לנו לרצות.. לעשות לו שוב הפתעות... אדם חדש זה כמו להתחיל הכל מהתחלה, אבל לעשות את זה הפעם אחרת לגמרי.. מאיך שעשינו פעם קודמת. ואחרון חביב: תמיד - אבל ת מ י ד כשאנחנו מחפשים מחוץ לבית משהו, אנחנו תמיד נחפש את מה ש א י ן לנו בבית. לכן מאהבים/ות יחפשו מחוץ לבית בדיוק את ההפך מימה שיש להם שם.

ממש נכון

למה? כי יש כאלו שליד בעל, מנסות להחזיק תדמית של אישה הגונה, אמא. היא תנסה לא לזעזעה אותו בפנטזיות המניות שלה. עם מאהב זה אחרת. איתו היא חופשיה, אין גבולות והביקור לא תבוא. וחוץ מזה, מאהב/מאהבת, מה זה? חשבתי שזה רק בסרטים.

הצופה.

New member
אין לנו

עם תנוחות חדשות סרטים ויוזמה מצידכן כל עוד אנחנו נשארים על הגב ולא עושים כלום

מזכיר לי משהו...

נראה אותך גבר לתלות את זה על המקרר.... משפטים שהרעיה האידיאלית תאמר: - בטח שאני אבלע את זה, אני אוהבת את הטעם. - משעמם לי. בוא נגלח לי את המפשעה... - אתה בטוח ששתית מספיק? - אתה לא אמור להיות בפאב עם החברים שלך? - זה היה נאד נהדר. בוא נראה אותך עושה עוד אחד כזה... - החלטתי להפסיק ללבוש בגדים בבית. - אתה כל כך סקסי כשאתה שיכור... - אני מעדיפה לראות כדורגל איתך, מאשר ללכת לקניות. - בוא נעשה מנוי לפלייבוי... - אתה רוצה לראות אותי יורדת לחברה שלי? - בוא נלך לקניון להסתכל על התחת של נשים אחרות... - אני בחוץ, שוטפת את האוטו. - אני כל כך שמחה שיש לך זמן לכדורגל עם החברים שלך בשבת. הלוואי והיה לך גם זמן לזה ביום שישי. - חמוד, הבת של השכן ממול שוב משתזפת. בוא תראה... - אני יודעת שיותר צר שם, אבל אולי תנסה בכל זאת? - עזוב, אני אקח את האוטו למוסך. - אמא שלך הרבה יותר נחמדה מאמא שלי . - מה דעתך שניקח סרט כחול טוב, ארגז בירה ונזמין את חברה שלי תמי לשלישייה? - אולי במקום לקניון, נלך היום שוב פעם למועדון חשפנות? - תקשיב, אני מרוויחה מספיק כסף לשנינו למה שלא פשוט תתפטר, ותשאר בבית כל היום? - אתה צריך לישון. אני אקום לתינוק כל הלילה. - אם אני לא יורדת לך עכשיו – אני נשבעת לך שאני מתפוצצת. - נרשמתי לחוג יוגה, כדי שאני אוכל להעביר את הרגל מאחורי הראש בשבילך...

jello

New member
קרן תגידי

אם יצא לי 12 מתוך 23 ....... אז אני חצי מושלמת? לא מגלה איזה מהם

jello

New member
מושיקו וקרן שששששש

אל תגלו אבל אני היא ולא הוא... לא מאמינים? אני יודעת , גם לו קשה להאמין למזל שנפל בחלקו. ומושיקו, למה משהו לא בסדר?

מו שיקו

New member
סליחהההההההה

לאחר מחשבה נוספת ,אני מודה שטעיתי נראה לי שמשהו כן בסדר......... JELLO הכל בצחוקקקקקקק

קסומה

New member
../images/Emo124.gif גל ים

תראי, יפה הקפיצה ולא שאלה.....חחחחחחחחח זהו, עכשיו הדף מלא!!!

גל ים..

New member
יופי אוכל לענות לך וגם לליהי...

אז ככה הגבר בוודאי ישמח מאוד לקבל רעיונות חדשים במיטה אבל אבל אבל...הוא רק ישאל לכל הרוחות והשדים עשרים שנה את שוכבת איתי בצורה איקס מה פתאום עכשיו צצו במוחך רעיונות חדשים האם אני במקרה השפן שלך ???או אולי את מנסה עליי את הדברים האלו כדי ללכת אחר כך למאהב שלך על מנת להיות שם פרפקציוניסטית???שאלות תמוהות יעלו במוחו של הגבר אם תבואי עם כל מיני חידושים והמצאות כנ´ל זה עובד לצד השני....ולגביי ליהי ושאלת השידרוג התשובה פשוטה מאוד...עם המאהב או החבר עושים את הדברים הכי משוגעים והכי נפלאים מהסיבה הפשוטה הוא לא הבעל שיעלה גבה..ובנוסף הוא החבר שאת אוהבת או המאהב שאת אוהבת ואת רוצה להתענג עליו ולספק את כל השגעונות שעולים במוחכם...וכשאת אוהבת את הגבר שלך את רוצה להעניק לו את כל העוצמה ואת כל הרגש ואת כל החום האפשרי ומנסה עליו את כל הנסיונות בעולם...כמובן שאם הזוג הוא פתוח והבעל לא יחשוב לרגע שאת מנסה עליו נסיונות בגלל רצונות אחרים או שאם המערכת שלכם מאפשרת לכם להיות פחות מנוסמים אחד לשני אזיי כל רענון יגרום לשניכם להרגיש טוב.. גל

גששבלש

New member
../images/Emo98.gif

קרול את יודעת כמה פעמים נישפטתי בגלל שהאזיקים נשארו קשורים למיטה? את יודעת כמה פעמים אמרו לאשתי ואווו איזה צמיד יפה יש לך? אני בעד לצרף איזה קוזינה למיטה למה לא?

קרמבובת

New member
אין גבר שזה דוחה אותו חחח

יש גבר שזה מפחיד אותו או שזה מוריד לו את הבטחון שאשתו מז... כמו שצריך.. אשה צריכה להיות נאמנה לעצמה ולתשוקות שלה..אבל לא לשכוח להיות רגישה גם לגבר שאיתה ולהתנהג בצורה חכמה..זה לא חכמה להיות שרלילה במיטה..צריך שיהיה גם שותף מלא לדברים האלה
קרמבו פשש..אני רצינית היום

למעלה