אפקטים לבס

The Walrus

New member
לא, לא ולא

הביטלס לא השתמשו במגבר מנורות, הם השתמשו במגברי vox (נדמה לי שלא מנורות)... הגיטרה שג'ורג' האריסון ניגן בה בlet it be היא טלקאסטר קאסטום שנבנתה במיוחד בשבילו. תסתכל פה: http://www.juliensauctions.com/auctions/entertainment_legends/george-harrison-guitar.html

RoieL

New member
זה לא קורוס אני חושב, וחוץ מזה

יש 3 גרסאות של סולואים לשיר, אחת מהן נוגנה בכלל ע"י קלפטון.. לאיזו אתה מתכוון?

The Walrus

New member
?

אף גירסת ביטלס של לט איט בי לא נוגנה בידי קלפטון. לשיר יש מאות אם לא אלפי סולואים, כיוון שפול מקרטני נהג לבצע את השיר בהופעות, והגיטריסט תמיד היה מאלתר בסולו. זה לא נחשב גירסה... רוב הסולואים האלו נוגנו בידי ראסטי אנדרסון או רובי שכחתי-את-שם-המשפחה-שלו. אני חושב שיש ביצוע עם אריק קלפטון מאיזו הופעת צדקה, נדמה לי ההיא למען ניו יורק סיטי. זה לא נחשב לגירסה לסולו... ובקשר לגירסאות המקוריות - יש שתי גירסאות: גירסת אלבום, וגירסת סינגל וpast masters.

RoieL

New member
לא נכון

דיברתי על גרסאות האולפן. למעשה יש 4 גרסאות אלופן שיצאו- סינגל, אלבום, אווטטייקס והאנתלוגי.

The Walrus

New member
כן ברור

אבל האנתלוגיה לא ממש נחשבת. הגרסאות שיצאו בזמן אמת - ולא באוספים אחרי זה - הם סינגל ואלבום. ואריק קלפטון לא ניגן באף אחת מן הארבעה. לפי מיטב ידיעתי, הפעם היחידה שבה הוא ניגן סולו בlet it be הייתה בהופעה למען nyc ונפגעי אסון התאומים.

The Walrus

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תשמע בכל זאת, אחלה שיר. פשוט אין שם קורוס.

yaelcohen445

New member
וואלה מסכים איתך אבל השימוש

של שחם אוחנה באפקטים בפאנקנשטיין שינה את דעתי

Funky Giraffe

New member
הוא מגזים איתם ברמות על

נשבר הזין כבר לשמוע בס עם אפקט שם. יש לו בייס בולס וזה הכי חופר בארץ.

Funky Giraffe

New member
בדוגרי אני נהנה מהבס הרבה יותר בדמו

(קאם'נ'ג'וין מי, סלברייט יור מינד) תשווה את הבס בין האלבום לשני ההקלטות האלו... לא יודע. אולי זה עניין של טעם. קשה לי עם הבייס בולס בשלב מסויים. לדעתי זה מזמן מיצה ועבר את גבול הטעם הטוב

The Walrus

New member
דווקא קומפרסור אדיר

תקרא את התיאור הזה: http://www.t-rex-engineering.com/default.asp?show=page&id=2672 לא שמעתי את הפדאל, הוא עוד לא אצל בודגוב, אבל זה נשמע פשוט חובה לכל בסיסט באשר הוא...

חזוז

New member
לא ממליץ כלל

אני כן ממליץ לך לקנות אפקט בס טוב אם אתה מנגן בלהקה עם אופי מיוחד,סגנון שונה וכו',בלהקת "אסטתה" בנצי גפני מנגן על מולטי טוב. אני פעם מאוד אהבתי אפקטים,עכשיו כלל לא,האפקט היחידי שאהבתי היה אולי האוברדרייב של בוס לבס. אני מציע לך להשקיע במציאת סאונד טוב לבס שלך לפני הכל,תמצא בס,מגבר,פיקאפ,פריאמפ,מה שבאמת נחוץ,ורק אז אפקטים. זו דעתי בכל אופן.

JustThomas

New member
כמו שאמר חזי,

זה באמת תלוי בסגנון של ההרכב. למשל הבסיסט של Muse משתמש המון באוברדרייב וזה מתאים אחלה. אם בא לך סתם בשביל לשעשע את עצמך אז בכיף עם כל הסוגים שאמרו מעלי

eran377

New member
מסכים איתך...

בכל זאת תלוי בסגנון... אבל אני שונא שבסיסטים מכניסים יותר מאובררייב/דיסטורשן לסאונד שלהם... פלנג'ר, פייזר וכל שאר הירקות לדעתי הורג את הבס.

למעלה