אפקטים לבס

terje

New member
שמע מיוז

ואז תדבר איתי
בכל מקרה, וואה וואה זה מאוד נהוג, גם Allen Caron וגם ג'אקו מתשמשים בזה הרבה. הבאסיסט של מיוז מנגן הרבה עם קורוס, עם פייזר , פלאנג'ר, אוקטב, אוקטב כפול ( אוקטבה וגבוה בו זמנית), ומה לא... והוא נשמע מילון או דולר.

maco taco

New member
לגבי מיוז

באמת שפעם הייתי חולה עליהם אבל האלבום האחרון פשוט לא נשמע לי משהו, "סופורמסיב בלאק הול", אני בטעות מתבלבל וקורא לזה "סופרמסיב בלק שיט". כריס עושה רושם ממש אוהב אפקטים, אחלה סאונד ב"היסטריה" לעניות דעתי.

Boba Smith

New member
סופרמסיב בלאק הול זה באמת הדיסק

הכי פחות טוב שלהם, אבל גם בו יש כמה שירים מצוינים לדעתי.

terje

New member
הכי פחות?

יא חבורה של חרשים
זה אולי הכי טוב שלהם לדעתי... תאמת לא יודע... אני כ"כ אוהב את הלהקה הזאת.. קשה לבחור- אבל אני מת על סופר מאסיב בלאק הולס.. !!!!!

יאסון1234

New member
אגב סופרמסיב בלאק הול.. מישהו יודע

מה זה ? (סתם טריוויה טיפשית של אם כבר אז כבר...)

JustThomas

New member
חור שחור במסה של כ...

10 בחזקת 15 המסה של השמש שלנו (!). ההשערה האסטרונומית היא שבכל מרכז גלקסיה ישנו חור שחור כזה, כולל שביל החלב שלנו

יאסון1234

New member
ענק אתה!

יום אחד יהיה חור שחור שיבלע את כל היקום ואז יהיה מפץ גדול והכל יתחיל מהתחלה... ויהיה ג'ימי הנדריקס חדש!! סתם זאת השערה של פיזיקאים מוזרים כאלה שאין להם חיים בטח

terje

New member
זה

שיר ענק, והוא גם מס 3 באלבום. וגם מה שההוא למטה אמר.

maco taco

New member
כל אחד והשטיקים שלו

אבל אישית, יש לי פייזר פלנג'ר קורוס דיליי וטרמולו... הבסיסט של הקיור שם משתמש בפלנג'ר בחלק וזה נשמע לטעמי אחלה בחלה... תלוי בשיר, לפעמים מתאים אפקטים לבס ולפעמים לא. ערן, בשיר ששלחתי לך יש קצת פייזר על הבס שלי, זה משרה אוירה נחמדה לטעמי...

Funky Giraffe

New member
שאל את יוסי במיי ספייס ../images/Emo8.gif

לך לקנות אנבלופ פילטר כבר יא נבלה! ואם אתה רוצה תבקש מאדם הדגמות

למעלה