אפילוג

מסכים בהחלט

לא צריך להעליב אותה. היא עושה זאת טוב יותר מכולם.

greeneyes3

New member
לריב או לא לריב עם מיכל 7 ?????

איך הולכת האמרה? TIMMING IS EVERYTHING העיתוי של התקלה שהייתה לי והניתוק מהחיבור המהיר שלי לאינטרנט לא הייה יכול לקרות בתקופה יותר טובה,כאשר הרבה אנשים קיבלו הוכחה פה ,שאני הייתי משוכנע בה, בהקשר לעוורון הפוליטי של הבחורה הזאת בנושא שננסנס העלה. קשה לי לפעמים לא להגיב.... הפעם לא הגבתי כי לא יכולתי.... הציטוטים הרבים שהיא משתמשת פה,לרוב באנגלית,מעידים שאין ביכולתה להביע במילים פשוטות את דיעותיה האולטרה שמאלניות שמשרתות את ארגוני הטרור העולמיים בלבד. ננסנס! אין צורך לאמר לך,אני מקווה, שאני תומך בדיעותיך...התבטאת בצורה ממש יפה ומעמיקה בנושא האקטואלי הזה בהודעה בכותרת של השרשור. שמוליק

depechemode

New member
../images/Emo45.gif מסכים!!

ראשית, ננסנס, קבל ח"ח על הכיתוב, נהניתי לקרוא ויותר חשוב סופסוף משהו קצת יותר לעניין! ומיכל7 זו בעיה.. תמיד יהיו אנשים עם דיעות אקסנצריות שכאלה ובאמת כל מה שאנחנו יכולים לעשות זה להתפלל שיום אחד הם יראו את האור בלי לקבל את המכה שתחזיר אותם למציאות... כי זה יכאב.

az ma

New member
אני חוסך את תפילותי ל...

בראש רשימתי, החיילים (על כל מגוון מדיהם וה nationalities) שנלחמים "בצד הנכון", כולל חיילים ללא מדים כגון "ארגון הטרור"
(you got it, עוד הברקה של 7) שנקרא CIA, ואח"כ כל "הרוב הדומם והשפוי"... למי שיש עודף זמן ואנרגיה שיתפלל על ה"ארנבות-מתוך-בחירה-חופשית"... אני במקומך הייתי מקדיש יותר זמן ל iPod...

gozala

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

iditbs

New member
למיכל 7, לא תודה!

אני לא מעוניינת לשמוע את ה"אני מאמין" שלך במסרים. אני מעוניינת בדיון פרודוקטיבי שבו לא רק שוללים ותוקפים אחד את השני. יכול להיות ששאלתי שאלות תם אבל הם נותנות לך הזדמנות להשמיע את קולך באופן חיובי. אם אין לך האנרגיות לעשות את זה, אבל מצאת את האנרגיות לכל שאר התגובות ששלחת כאן, אז כנראה שכל מה שאת מעוניינת בו הוא הויכוח עצמו! צר לי על כל אלה שנפלו לפח הזה ועוד יותר צר לי, על האופי שהפורום קיבל בגלל הויכוחים האלה.

radagastbrown

New member
לאוהבי הרפובליקה

איפה להתחיל? מיכל מלאת הערצה לרפובליקה ולחוקה האמריקאית. גם הרפובליקה וגם החוקה (ואפילו מגילת הזכויות!) נכתבו על ידי לבנים נוצרים עשירים ובעלי עבדים בעצמם (John Henkock למשל) וגם בשמה של החוקה אנשים היו חפצים ומאוחר יותר נאסרו לתקופות ממושכות. ציטוטים? גם לי יש. TOYOSABURO KOREMATSU v. UNITED STATES. THE UNITED STATES, APPELLANTS, v. THE LIBELLANTS AND CLAIMANTS OF THE SCHOONER AMISTAD וכמובן Buck v. Bell המפורסם בדברי וונדל הולמס, מי שנחשב עד היום לאחד השופטים הדגולים ביותר שתמך בעיקור אנשים פגועים מוחית. נעשו דברים גדולים ברפובליקה, אין ספק. אבל זה לא אומר שהיא רוחצת בנקיון כפיה. ובקשר למלחמה, אין ספק שיש מניעים פוליטיים חזקים אבל לדעתי העולם יהיה מקום טוב יותר בלי סדאם.

iditbs

New member
יפה חברים,

באמת מגוו מגוון של דעות יפות וסובלניות, הפורום עולה על דרך המלך!

az ma

New member
אייטולה שיעי-עיראקי ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif

למישהו יצא לצפות ב60 Minutes ביום ראשון האחרון??? היה שם קטע על אייטולה שיעי-עיראקי (נדמה לי שהוא חי בארה"ב) שמההההזה הזכיר את חומייני
הקיצר, החומד הזה מרמז על כוונתו לחזור לעיראק עם שחרורה ו"להבחר" כנשיא/ר"מ/קצב ממשלתי/חומייני-עיראקי (בחר במתאים)... מ-פ-ח-י-ד!!! נראה שהוא מפחיד גם ת'ממשל האמריקאי... במידה והוא אכן תופס ת'שלטון, מישהו רואה סיבה למה שהוא לא יארגן איזו קואליציה עם איראן (שיעים) ויגביר בכך את השפעת המוסלמים הקיצוניים באזור???

למעלה