אפילוג

ננסנס

New member
עפרית יקירתי, מה בעצם את באה להגיד?

אמריקה מנסה למגר את הטרור בכל דרך שהיא. כעובד בארגון פיננסי אני יכול לאמר לך שהמגבלות על תנועות הון הוחרפו על מנת למנוע מימון הטרור. אני בהחלט מניח שערבים רבים תורמים לטרור, ולכן מחובתינו לנסות למנוע זאת. במיקרה של סאדמוש העיראקי החמוד שלא "עשה כלום לאף אחד בעשור האחרון", ידיו מוכתמות בדם מאות הרוגי הטרור בפיגועי ההתאבדות עקב מימון ישיר, גלוי וגאותני של המתאבדים. עזבי עכשיו את אמריקה, כישראלית, לא היית רוצה שהוא וחבר מרצחיו יסולקו מכס ארמונותיהם?!

מאוד מאוד!!

היתי רוצה להעיפו מהשילטון יחד עם כל בני משפחתו (אפילו לא יודעים להכין קובה כמו שצריך ) ושוב...את סאדם לא להרוג 5000 אזרחים ו (עדיין לא ידוע כמה) חיילים.

ואיך את מציעה "להעיפו" מבלי להרוג

מאה אלף עיראקים??? השאלה רצינית. גם אני התחבטתי בשאלה הזו ולפני המלחמה נטיתי להתנגד לה. והשאלה ששאלתי כל הזמן הייתה: "להרוג מאה אלף עיראקים יותר קל מלהרוג אדם אחד (סדאם)???" מסתבר שכן. אחרת, איך אפשר להסביר את העובדה שהאמריקאים לא הצליחו להוציא לפועל עד עכשיו את ההתנקשות בחייו של סדאם (ועשרת בני המן)?

הפלת עליי שאלה קשה.

אבל אני לא מתרגשת, בהיותי ראש המוסד (לביטוי לאומי!)אומר את דבריי. אגב-הבאתי לכאן כתבה שהיו בה כמה הצעות ואחת מהן היא לקחת את תקציב המילחמה 85 מליארד $ ומהריבית של הכסף לחלק לאנשים שמקורבים שיהרגו את סאדם. ועכשיו ברצינות-כדי לדעת מה לעשות באמת צריך המון אינפורמציה פנימית אבל אני בטוחה שאפשר כמו שחברתי היקרה אומרת "אין דבר כזה שאין דבר כזה". והאם עם טילים ופגזים ומטוסים והרס בגדד כן אפשר להרוג אותו?

בינינו, התשובה שלך לא רצינית

אם אינך יודעת איך להיפטר מאחד כזה, את לא צריכה להתבייש ולהודות בכך. גם אני אינני יודע. לא את ולא אני מסתובבים בחוגים שכן יודעים איך "לחסל" אנשים. אבל בינינו (שששש... שאף אחד לא ישמע) הבעייה היא לא אדם אחד (סדאם). העריץ הזה ככל שיהיה גאון, לא יכול לבסס את משטרו על "בוחטה" רצינית של משת"פים. האתגר הוא לא לחסל לא רק את סדאם, אלא את כל אנשי משטרו. ולעשות את כל זה במכה אחת, זה בלתי אפשרי. אי לכך, נשארה רק דרך המלחמה. מ.ש.ל.

iditbs

New member
גם לו היו מתנקשים בחיי סאדם,

היו כאלה שהיו צועקים "טרור!" "מדיניות חיסולים" (מוכר לכם?) כמה שזה נורא, נראה שמלחמה "גלויה" ומסוקרת פשוט לגיטימית יותר.

Michal7

New member
ננס,

אם זה ממש אינטרס של ישראל שסדאם "וחבר מרצחיו יסולקו מכס ארמונותיהם" אז שישראל תעשה את זה... מה קרה, למה שארה"ב תעשה את "העבודה השחורה" של ישראל? שכל העניין יבוא לדיון הציבורי הישראלי, כי מדובר ב"מאמץ ישראלי לשחרר את העירקים"... יש לי הרגשה שזה ייתקל בלא מעט התנגדות... מיכל פניקס, אריזונה

ננסנס

New member
תקשיבי לי טוב

ואם את צריכה דקה, אז לכי תוציאי את החול מהאוזניים! כפי ששמת לב, אני לא מעונין לנהל איתך שום דיון או דיאלוג. את גורמת לי להגיב בברוטליות שאני שומר רק לאימוני הקארטה של ימים שני וחמישי (והיום יום שלישי). מעבר לכך, ביקשתי מהחברים שלא יתקפו אותך ויכבדו אותך אך את בשלך, ממשיכה להציק, להגיב גם כשבפרוש לא פונים אליך ועוד בשמות גנאי. אני מבטיח לך, מיכל7 (לא שלי) קטנה, שזו תהיה פנייתי האחרונה!

az ma

New member
וואו, ועוד קראה לך ננס ../images/Emo6.gif

בחיאת רבאק, צ'חרר לי רגע ת'יד, למה יש לי גרוד אטומי...

ננסנס

New member
תיזהר...

ננס ננס, אבל עם וואחד XXX במכנס... ובכלל, מה עבר עליך היום עם כל החתולים והכלבים...

az ma

New member
ובתור "אשתך", חשבתי קראה לך ננס

על פי מה שיש במכנס...

ננסנס

New member
לא מתייחס ולא מתייחס...

נשבעתי שאני לא מתייחס לשום דבר שקשור במפגע הזה יותר... אין לך איזה בדיחה טובה לשעות הערב... לי יש- הפולניה מעירה לבעלה באמצע המספר "נו אתה רואה שבכל זאת יש בי משהו טוב!" אז הוא עונה לה "כן, והוא עוד מעט יוצא..."

az ma

New member
כן, ואז בבוקר היא שואלת אותו...

"תגיד, כמה זמן אחרי שנרדמתי עוד המשכת עד שגמרת?"

למעלה