אנשימים נחמדימים...

בכל אופן זה ניראה מפחיד!!!!!!!!!!!!

במיוחד ההיא עם הפה ככה:

חרשתי על האתר הזה כמה שנים טובות...

ככה שאני מכירה שם את הסיפורים... ועוד כמה דברים... אני מאמינה שהתמונה ש"גוסט האהוב" פירסם אחרי שהוא עשה סיאנס היא אמיתית... והתמונה עם הנחל והרוח היא מימי הביינים... ניראית.... מממ לא דעת...=\

DeAth ScrEaM

New member
חחחחחחחחח

גוסט ה"אהוב"..... פעם טחנתי על האתר הזה..... באיזשהו שלב זה התחיל לעצבן אותי :/ בכל מקרה... את לא יכולה לדעת מה אמיתי שם ומה לא.. למרות שאני מאמינה שלפחות תמונה אחת אמיתית שם... ובכלל... י שם כמה דברים מפחידים באמת.... נראה לי בסיפורים האלה שאנשים שולחים... זה משו גדול.......

Dynamo1929

New member
?

(¨`v´¨) `·.¸.·' |°``° .~°\ .~° ~~ °\ /' ..~°°~-, .~°°\ /``°/.~°°~. ~°\ /'°~. | | \ \¸.~°\ / /\ \ V / (_) \ \ \/ / /\ \ | | | | | \ \ \ / /\ /\ ¸,.~° \ / ; \/ / \ V / \,,.~ \¸,.~°´¨ `~ -.,¸¸,.-` \,¸¸,./ ` .,¸¸,`\ /..../ `..,¸¸,.-` -.,¸¸,.-

Dynamo1929

New member
?

(¨`v´¨) `·.¸.·' |°``° .~°\ .~° ~~ °\ /' ..~°°~-, .~°°\ /``°/.~°°~. ~°\ /'°~. | | \ \¸.~°\ / /\ \ V / (_) \ \ \/ / /\ \ | | | | | \ \ \ / /\ /\ ¸,.~° \ / ; \/ / \ V / \,,.~ \¸,.~°´¨ `~ -.,¸¸,.-` \,¸¸,./ ` .,¸¸,`\ /..../ `..,¸¸,.-` -.,¸¸,.-

SpyKid

New member
או כמו שוולן היה אומר -

כל מילה חקוקה בסלע
בכל אופן, סתם שתדעו, כתוב שם "I love you" =)

wildgirl1

New member
אמממ אמונותי:

אני אישית מאמינה בחתול שחור... תמיד עושה סיבובים או יורקת או נהיית ביצ'ית ונותנת לאחרים לעבור לפני... אמממ בעיקרון זהו ... אם אזכר ארשום עוד!

hell girl 666

New member
אני מעמינה בהרבה

בגלל אימא וסבתא.. אבל יש גם הרבה שלפי דעתי שטויות... סליחה אבל מרוב הריבוי אין לי כח לפרט.

למעלה