אנשימים נחמדימים...

Vrock

New member
לפי הפנג שוי מי שישן עם הרגליים

לדלת הנשמה שלו יוצאת ממנו. זה נקרא "תנוחת האיש המת".

פשש...

טוב... אז רק שתדע... אתה חבר של ילדה שאין לה נשמה בערך 67 פעם... ואני נערה מתה...

Vrock

New member
אני לא מאמין בפנג שוי...

אמא שלי מציקה לי עם זה. היא אומרת לי לסדר את החדר וזה כי ככה הפנג שוי אמר אז פעם אחת התעצבנתי ואמרתי לה שזה לא פנג שוי אלא פנג חוי...מאז היא לא ניסתה...

Vrock

New member
לא קשור...הפנג שוי באמת אומר לסדר

אבל הוא גם אומר שבפינה הדרומית צריך חפצים כחולים וכו וזה ממש שטויות..אבל מי שמאמין בזה זה יכול להשפיע עליו...

DeAth ScrEaM

New member
המממ...

להסתכל במראה לפני שאתה יוצאת עוד פעם אני לא כל כך זוכרת את זה.. אבל זה משו בסגנון של יענו אם חזרת אז את משנה את הגורל שלך כשאת עוברת מבעד לדלת.... משו כזה... אוף אני לא זוכרת :/ אמא של חברה שלי שמה על זה זין כשהייתה בת 15 בערך.... והייתה לה תאונת דרכים... היא הייתה היחידה שנפגעה בתאונה.. הייתה משפחה שלמה במכונית וכולם יצאו שלמים בלי שום שריטה.. ואצלה כל הפנים התרסקו
בעעע... עשו לה ניתוחים וכל זה... ו.. רגליים לדלת זה איזה משו שאומר שהנשמה שלך תצא ממך או משו כזה :Q זה משו שגיליתי ממש ממש ממש מזמן... :) אם אני אמצא את זה אני אגיד לך.... אני רק יודעת שאם החלטתי שחייבים לעשות את זה אז זה טוב! :)

טוב...!

אז.. אני אסתכל במראה... למרות שהמראה הגדולה בבית היא ליד הדלת כניסה.. ככה שתמיד יוצא לי לחטוף הצצה למראה לפני שאני יוצאת... אבל...מממ בקשר לרגליים... ממ אני יושנת עם הרגליים לדלת של החדר שלי ולכיוון הכניסה של הבית.. זה גם נחשב?

Vrock

New member
יש בדיחה על אמונות טפלות...

שני חברים הולכים ברחוב ורואים חתול שחור. אחד אומר לשני "מהר, נקוש לע עץ!". חבר שלו אומר "אנ'לא מאמין בזה!" והוא עונה "אז מה? זה פועל גם על מי שלא מאמין". למרות שלדעתי זה ההפך, ואני גם לא מאמין אבל זה סתם הרגל מיותר.....

the freaky girl

New member
:O

את מזכירה לי את ילדותי עם הבובות שלי, כשהייתי קטנה... אני חשבתי שלבובות יש גם נשמה משלהן, ושבגלל זה אני צריכה לסדר אותן כל הזמן, שיהיה להן נוח, שלא יהיה להן קר בלילה, שלא ישמעו איך מעליבים אותן (ההורים למשל, כי התעסקתי בהן יותר מידיי..:p ) אני ממש חשבתי שהן אנושיות.... גם דיברתי איתן.. וחשבתי שבלילה הן מדברות אחת עם השניה, איך הן אוהבות אותי, כי אני מטפלת בהן...:/ אהה.. כן... אני מאמינה ברוחות.. :] לא יודעת אם הזכרתי את זה קודם.. :]

../images/Emo45.gif

או איך שהורים היו משליכים את הבובות שלי למיטה... =\ ואז הייתי א5ומרת לאמא שזה כואב להן... "ומה אם אותך היו זורקים ככה?" ואז מאמא היתחילה ליצחוק.... ואני לא היבנתי למה... =\

CoF loveR

New member
אני מאמינה...

מאז ומתמיד האמנתי באמונות תפלות... כשהייתי קטנה אהבתי לעשות את כל השטויות האלה עם הגמדים הפיות (אם שמים שוקולד בתוך צנצנת יבואו גמדים יאכלו את השוקולד ואז ימלאו משאלה, כל מיני דברים כאלה) מישהו מכיר? לפני כמה שנים עשיתי סיאנס (אצלי בבית) עם כמה חברות שלי והיה נורא מפחיד ומאז אני מזה פחדתי מרוחות רפאים. אחרי כמה זמן כבר התגברתי על הפחד הזה אך אני עדיין מאמינה ו|מכורה כבדה|למיסטיקה למזל וכדומה... אני מנסה להמנע בלעבור כאשר עובר חתול שחור וזה אבל אני לא לוקחת את זה ברצינות... אני אוהבת לחגוג את יום שישי ה-13 רק במיוחד כי זה כיף ואמור להיות מפחיד... אני זוכרת איך פעם הבהלתי את חברות שלי
קיצר, אני חושבת שזה מאגניב

../images/Emo45.gif

או! סופסוף אני פוגשת מישהי שגם עשתה סיאנס...:) היה מפחיד... חח במיוחד הקערה הזאת... =S אמרו לי שנכנסה איזה פעם רוח בילדה אחת ואז האוח דירבנה אותה לקפוץ מהחלון... =\ אני פחדתי מרוחות... אבל זה היה בעיקר כי קראתי את כל הספרים של נוסטרדמוס קופרניקוס "דברים מודרים" את כל הסידרה... זה היה מפחיד... אבל הפסקתי לקרוא אותם... אני עדיין מאמינה ברוחות וסיאנסים... :)

Vrock

New member
אני מאמין ברוחות..וגם בגלגול נשמות.

ובשדים ובתחיית המתים, ובפיות אבל כישויות רעות (בנות של לילית) או כ"בת קול". אז בגלל זה אני לא עושה סיאנסים ולא מתגרה במתים.

CoF loveR

New member
כן...!

זה מרתק... הייתה לי חברה שטענה שהיא רואה רוחות... עד היום אני לא יודעת אם היא באמת דיברה אמת או שקר... היא נראה רצינית ודיברה איתי על זה ברצינות... היא סיפרה לי הרבה דברים.

למעלה