אנשימים נחמדימים...

the freaky girl

New member
חחחחחח...

שיעור עברית היום לאנגמר בספרות, הא?
זה *מאמינה* D:

Janem

New member
נושא מעניין, דא דא.

לפי דעתי זה מאוד גמיש כי לכל אמונה תפלה יש אנטי אמונה תפלה אז תכלס אם אתה מאמין באמונות תפלות אתה מסכן, כי מהצד אתה נראה קצת מטומטם שעושה טקסים כמו לירוק מעבר לכתף שמאל ודופק על עצים או עמודי חשמל ומושך 16 פעמים באוזניים... דברים שאני מאמין בהם: לעבור מתחת לסולם ודברים דומים לסולם כמו עמוד חשמל עם כבל בצורת משולש, וכו'. חתולים שחורים-לא, אני מאכיל אחד קבוע אני מחוסן מהם... קיצר, הטפו טפו טפו המפורסם עוזר מכל דבר, בין אם באו לך לראש מחשבות רעות עד להרגשה רעה ללא סיבה...

Vrock

New member
היי ביסיליי רבוצ'יי קלאס..ATAC

טנצוייטי מלצ'יקי לוביטיה דבוצ'יק...דה דה..

Janem

New member
chastushki

chastushki: malenkiy malchik sunul vilku v razetku ostatki sobrali v vcherashneyu gazetku lish otetz stait nad kuchay ugley gde kastyumchik za sorok rubley? sleva molot s prava serb eto nash sovietskiy gerb hochish bei a hotchish duy vsyo ravno polochish.... XXX

Vrock

New member
cerp לא SERB

DAZDRABSTUVUYIT OKTYABIRSKAYA REVOLUZIA! DAZDRAVSTVUYIT CCCP! RAMMSTEIN!

Vrock

New member
הכל סבבה? איך איתך?

אני יודע מה זה "פרשטיין"...אני צוחק.... אני מת ללמוד גרמנית כבר...

חיחי... יש לי ספר "גרמנית ב-13 יום"

הוא ברוסית... התחלתי ללמוד... אבל זה קצת קשה וצריך גם זמן בישביל זה... מה שאין לי הרבה... =\ מממ...תיכנס לבלוג... בבקשה... איתי הכל פסדר... אבא שלי הפסיק לי את האינטר על המחשב שלי ... אז עכשיו אני על שלו... :)
מה קרה לחבר'ה שלך?

Vrock

New member
החבר'ה שלי? מה איתם?

אני אכנס לבלוג שלך.....למרות שהוא מדכא וגם לא בטוח שיש לי זמן....חדו"א מחר....

vk3

New member
כמעט בכול אמונה תפלה קיימת ../images/Emo70.gif

רוחות... אין לעבור מתחת לסולם... אין לעבור מעל לגופו של אדם ( ואם עוברים, אז צריך לעבור מעליו בכיוון ההפוך, אחרת הוא לא ייגדל)... אין להשאיר את מחסה האסלה פתוח... אין לישון עם הרגליים לדלת... אין לצאת מהבית ולחזור באותו הרגע כדי שוב לצאת ( במקרה וזה קרה, יש להביט במראה בצאתך בשנית)... חתול שחור... אם אתה מרגיש בנוכחות שלילית של אדם ( בעיקרון אישה קשישה), יש להחזיק Dulyu בכיס... אין להדגים ולהראות על גופך נזקים שנגרמו לגופו של אחר, לבל ייגרמו לך אותם הנזקים ( במקרה והדגמת, יש לנשוך את כול אותן האצבעות שהיו שותפות להדגמה)... אין לספר חלומות רעים עד לצהריי ( 12:00) אותו יום ( ובכדי לוודא שאותו חלום רע לא ייתגשם יש להביט לחלון פתוח ברגע שהתעוררת וזכרת את אותו החלום, או ללכת לכיור, למלא כוס מים ולשפוך אותם Ot sebya)... אין למנות נקודות חן על הגוף... אין להעיר על תכונה ברורה מאליו שקיימת אצל אדם ( בעיקרון תכונות חיצוניות), לבל יאבד אותה בעל התכונה... יש לאמר טפו, טפו, טפו או לדפוק שלוש פעמים על העץ או הראש כדי להבטיח את יציבות המצב... מראה שבורה... כשאדם מתעטש יש למשוך באוזנו למעלה... אין להחזיק בבית קנה סוף... יש להגיע לכול מפגש פורום בצורה קבועה
ויש עוד המוני אמונות כאלה ואחרות שפשוט לא עולות בראשי כרגע...

באמת??

אין להשאיר את מחסה האסלה פתוח... בגלל זה אימא שלי סוגרת את כל האסלות בלילה חחח ולי היא עוד אומרת שאמרו לה שאם היא תסגור יהיה לנו הרבה כסף חחחח יש להגיע לכול מפגש פורום בצורה קבועה זה את צודק!:) בגלל זה אני מגיעה לפגישה הקרבה

למעלה