אנשימים נחמדימים...

אנשימים נחמדימים...

באיזה אמונות תפלות אתם מאמינים?

M a r U s k A

New member
../images/Emo13.gif

אני הפסקתי להאמין ביום שלישי ה13! אני מאמינה בכך שזה יום המזל שלי
וחחח הזכרת לי את עומר..
אמונות תפלות.. אמא שלו ודודה שלו אמרו לו ביחד שאם הוא לא מחזיר ביצים שהוא לוקח מהשכנה יהיה לו מזל רע
ואממ לא דעת אני לא מאמינה בכלל הבאמונות.. הכל אמא שלי.. אמא שלי תלתה לי חמסה על המפתח עם המזל שלי (דלי) לא היה לי כוח להתווכח איתה.. בכלל היא בקטע של פנשוי או איך שכותבים את זה..
אסור לשבת בפינה של השולחן - האנרגיות השליליות מהקצה חותכות אותך לשניים (ואט דה פאק
)
אסור לתלות מראה מול המיטה, המראה משדרת אנרגיה שלילית ישר למיטה ולגוף שלך ( בו בו בו )...
צמחיה חיה בבית נותנת אנרגיה חיוביות.. ואממ מסתבר גם שנרות ריחניות, ונילה וכל מקור אור טבעי (כמו אח) וחח כשהייתי קטנה הייתימאמינה בדומוביי שגר בתוך ארון המטבח שלי ובלילה
ובבית שימוש ביום
וגם שנאתי את החתול
שלי .. חחח

חחחח!!!

אבל אמרו לי שאם את יושבת בפינה ש ל השולחן אז לא מתחתנים 7 שנים... חחח בקשר לביצים.. לאדעת... אחרי שלא החזרנו ביצים לשכנה יומיים רק דברים רעים קרו לנו אחרי שהחזרנו הכל היה פסדר.. חחח ביום שישי ה- 13 אני ממש לא מאמינה... האמנתי ... אבל כבר לא... חחח חחח הכי התלהבתי מהדמובויי.. חחח זה חמוד!!... אבל האמת לא האמנתי בכאלה... למרות שהאמתי שבלילה כל הבובות חוזרות לחיים וחיות... וכל פעם שאני קמה הם חוזרות "לישון" בחזרה... חחח לזה קוראים "חיי לילה..." חחח פחדתי מהחושך... פחדתי מרוחות.. (עכשיו לא) - אני מאמינה שקיימות רוחות... אני מאמינה שיש פיות ... משאלות... וחלומות...וחתול שחור... אם הוא זר אז כן אם הוא שלי אז ברור שלא!!! אני אוהבת חתולים!!!! חחח זה נחמד כשיש נרות רייחנים בחדר או קטורת...רייחנית... אבל לא משהו רציני כלכך... בקשר למראה... לא ידעתי...חחח
קיצר אני ילדה מוזרה... חחח

M a r U s k A

New member
אוי נכון הבובות../images/Emo70.gif

אני זוכרת כל פעם כשהייתי הולכת לישון עוד ברוסיה הייתי מדמיינת איך הבובות מתעוררות להן לחיים ומשוחחות להן אחת עם השנייה נראה לי כל זה בהשראת щелкунчик זוכרים את המולטיק הזה
וחח יש לי חברה שצועקת על אנשים שיורקים .. היא טוענת שזה יכול לפגוע בפיה, אז ידיד שלי לוקץ אומר לה היום כזה , מאיפה את יודעת שיש פה פיה
אז היא אומרת ל : היא יכולה להיות בכל מקום ליד הפה ליד האוזן על הכיסא ואפילו ליד הרגל שלה אז הוא התחיל לרקוע עם הרגליים במקום

חחח... אז הפיות לא יאהבו אותו... חח

אני לא מכירנ את המולטיק הזה.. אבל אני מכירה קרלסון וצ'יבורשקה, ונו פאגאדי.. גמני דימיינתי איך הבובות מדברות.חחח בעצם גם היום אני מדמיינת את זה... חחח

wildgirl1

New member
לי צמיד אמרו בקשר ל:

לקצה של השולחן שאם אני ישב שם אז לא יהיו לי ילדים... חחח כול אחד והאמונות שלו

wisly

New member
לא הייתי צוחק על domovoy במקומך ../images/Emo5.gif

הרבה פעמים נוכחתי לדעת שהיצור הזה באמת קיים (BUUUUU......) יותר מדי פעמים דברים זזו לי תוך שניות כאשר הפנתי את מבטי והופיעו במקומות שחיפשתי בהם עשרות פעמים. מה עוד, אחרי שהייתי צוחק עליו היו מתחילים הרבה דברים מעצבנים בבית, אז הפסקתי לצחוק עליו. רוחש לו יראת כבוד. אם כבר כותב הודעה אז אמונות: 1. חתולים שחורים- בעבר הייתי מקיף בלוקים שלמים של בניינים כדי לא לעבור איפו שהוא עבר (הוא כמובן חשב שאני רודף אחריו ולכן המרחקים הארוכים) 2. עד עכשיו לא עובר מתחת לכל דבר מוצלב (סולם וכו'..) 3. שישי ה13. פעם שעברה גנבו לי ארנק עם יותר מ 300 ש"ח (הקטע שקורים לי דברים רעים ביום הזה רק אם אני שם לב שזהו שישי ה13) 4. יום עסל יום בסל- יש ימים מךאים מזל ויש יום שאת לא מבין כמה חרא יכול ליפול על בן אדם אחד במשך זמן כל כך קצר (בצורה מטאפורית כמובן) הייתי כותב עוד אבל חייב לזוז... אגב עד איזה שעה אתם מתכננים מפגש?

wisly

New member
"את"??? ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif

גמלי זזו דברים.. אבל אפפעם

לא שמעתי על דמובוי.. ותמיד אני מרגישה שכיאילו מישו עוקב אחרי.. חחח אבל אני בטוחה שזה בגלל שמשהו לא טוף אצלי בראש.. חחח

M a r U s k A

New member
יום שישי ה13..

זה היום הכי טוב בחיים שלי
פגשתי ביום הזה את האהבה שלי לכל החיים

ממ מרינקה...

"אסור לשבת בפינה של השולחן" - זה לא "האנרגיות השליליות מהקצה חותכות אותך לשניים" זה זה שמי שיושב בפינה של השולחן לא יתחתן 7 שנים.... אני לא בדיוק מאמינה בזה אבל אני תמיד מנסה לא לשבת בפינה!

M a r U s k A

New member
את מלמדת אותי../images/Emo35.gif

יש "תורה" שלמה לפנשוי או איך שקוראים לזה
ויש הרבה דברים זהים שהמשמעות שלהם שונה

Vrock

New member
אני מאמין בכאלה שטויות.

אני לא עובר מתחת למשולש, ואם אני יוצא מהדלת וחוזר לפני שהספקתי להגיע לאן שרציתי אז אני יוצא וחוזר שוב.

?

לא ידעתי על אלה...חחח למה אסור לעבור מתחת למשולש? למה צריך לצאת ולהיכנס שוב אם לא היגעת למקום חפצך? אני מאמינה שאם עוברים דרך רגליים של מישהו אז הן גודלות לאט יותר...חח

Vrock

New member
תשובות

למשולש יש כוחות מיסטיים,כמו לפירמידות וכאלה. זה מביא מזל רע. ואם חזרת לפני שהגעת למקום חפצך אז כאילו לא תגיע בשלום. ועוד משהו ששכחתי-אם דורכים למישהו על הרגל הוא צריך לדרוך לך בחזרה או שאתה תריב איתו.

למעלה