אנשימים נחמדימים...

חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

נזיר מטיבט וקברנית ממצרים פחחחחחחח..... איזה אמיתי זה... פשש...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה מזכיר לי משהו. ידיד שלי תירגם שיר של מטאליקה וזה הדבר הכי מצחיק בארץ!!!! מטאליקה-מוות זוחל (creeping death) עבדים! יודן נולדו לשרת, את פרעה שמו לב! לכל מילה שלו, חיו בפחד תקווה! בלא מוכר, הגואל חכו! משהו חייב להעשות, 400 שנה אז תן לזה להיכתב תן לזה להעשות אני נשלחתי לכאן ע''י הנבחר אז תן לזה להיכתב תן לזה להעשות להרוג את בנו הבכור של פרוע אני מוות זוחל! עכשיו! שלח את עמי, ארץ גושן (?!) לך! אני יהיה איתכם, שיח האש דם! זורם אדום וחזק, לאורך היאור מגפה! חשכה במשך 3 ימים, מטר של אש אז תן לזה להיכתב תן לזה להעשות אני נשלחתי לכאן ע''י הנבחר אז תן לזה להיכתב תן לזה להעשות להרוג את בנו הבכור של פרוע אני מוות זוחל! תמות! (תמות! תמות! תמות! תמות!)בעזרת ידי (תמות! תמות! תמות! תמות!)אני זוחל על כל הארץ (תמות! תמות! תמות! תמות!)הורג כל אדם בכור (תמות! תמות! תמות! תמות!)תמות! (תמות! תמות! תמות! תמות!)בעזרת ידי (תמות! תמות! תמות! תמות!)אני זוחל על כל הארץ (תמות! תמות! תמות! תמות!)הורד כל אדם בכור! אני! שולט באויר החצות, המשחיט נולד! אני יהיה שם בקרוב, קללה קטלנית אני! הגאות עולה לאט לאט, חשכה אחרונה דם! דלתות צבועות בדם כבשים, אני יפסח אז תן לזה להיכתב תן לזה להעשות אני נשלחתי לכאן ע''י הנבחר אז תן לזה להיכתב תן לזה להעשות להרוג את בנו הבכור של פרוע אני מוות זוחל! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כ"כ מצחיק בעברית!

../images/Emo6.gif

זה בטח שיר של דוייסים על פסח אבל בסטייל מטאלי.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחכן חחח

חחחחחחחחחחחחח יוווווווווו

כמה אפשר להיות אני?????????????????????? אין לך מושג כמה דברים כאלה אני עושה!!!!

אחותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש עוד מלא.... חחח אני אספר לך בהמשך... חחח מצאתי את אחותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טש! אחות שלי! מה שמע?

M a r U s k A

New member
הגיעה אליי שמועה..

שאת מכירה את אישתי הברקנית
(היא ביקשה לציין שהיא - אור המתולתלת )

איזה עולם קטן!!!

אני מכירה אותה אבל לא מכירה מכירה אותה. איך את יודעת שאני מכירה אותה?

M a r U s k A

New member
היא באה איתי למפגש...

אהובתי
אז היא התעניינה מי בפורום מהאריאלים...

למעלה