אנשימים נחמדימים...

כן.. את זה עם הרגל אני מכירה.. חחח

אל תידרוך לי על הרגל...! חחח טוב... עכשיו אני יודעת..

Vrock

New member
אמא שלי וסבתא שלי ממש מאמינות.

הן מאמינות שאם מספרים על משהו רע אז צריך להגיד "ניה די בוג ניה פרו קובו ניה סקזנו" ואם אומרים על משהו רע,נגיד על מישהו שנכרתה לו היד אז אסור להראות ואם אומרים משהו טוב אז צריך להגיד טפוטפוטפו ולהקיש על עץ, חתולים שחורים היא מאמינה, אם שואלים לאן נוסעים צריך להגיד "נה קודיקיני גורי" ואסור להגיד לאן אחרת אתם עלולים לא להגיע בשלום, אם נשפך מלח אז מעבר לכתף, צריך לשבת לפני הדרך, וכל מה שאני אמרתי גם, וגם נומרולוגיה בגרסה הנוצרית(13 מספר רע).

Vrock

New member
אני רק יודע שכשמתעטשים ואומרים

בלס יו זה בגלל שחשבו שהנשמה בורחת בעיטוש. ויש גם את האמונה שאם מתעטשים זה כי נאמרה אמת ואם מגרד האף אז זה אומר שעוד מעט תרוויח כסף.

M a r U s k A

New member
לא.. אם יש לך חצ'קון..

על האף זה אומר שאת מאוהבת גם אם את שמה יותר מדי מלח באוכל זה אומר שאת מאוהבת.. אם נופלת כף על הריצפה זאת אומרת שתגיע בקרוב אישה הביתה ואם מזלג אז גבר.. או שאולי ההפך
אני כבר לא זוכרת.. אסור לאכול מסכין... ועם את משהקת אז זה אומר שמישהו חושב עלייך ואם תנחשי מי זה אז זה יפסיק (עדיף פשוט לשתות כוס מים יעבור יותר מהר
) ויש את פיית השיניים! שלוקחת את השן שלך שאת מחביאה מתחת לכרית ומשאירה לך מתנה במקום..

אהה.. בקשר לפיית השיניים.. חחח

ניסיתי לשכנע את אבא שלי שהיא קיימת ואז שמתי אותצה מתחת לכרית ושומדבר לא קרה... אז פאפא שלי אמר שאם הוא יקנה לי עכשיו מתנה גדולה אז שאני יותר לא יהיה עצובה... והוא הסביר לי שכנאה זה לא קיים אבל "תאמיני אם תרצי"... :) מאז יש לי את המתנה... עכבר בובה ירוק כזה.. וארנבת בשמלה תכלת כחול כזה... :) אה.. ואם יש צבע שאני הכי שונאת זה תכלת...@_@ אבל עיינים תכלת זה יפה... חח בלי קשר... =\ בקשר לשיהוקים... היום שיהקתי אחרי שדיברתי עם תומיק... וחשבתי עליו בחזרה וזה הפסיק... אגב.. לא היה לי מים.. חחח וזה היה באמצע שיעור שקט...חחח עודמשהו... לנסטיה יש צילצול בפלפון של אוונסנס - איימ גואינג אנדר... חחח אמצע שיעור תנ"ך... שממה... המורה מסבירה על שמואל והילול שאול... בע.. שממה... הפלאפון של נסטיה.. "איימ גואינג אנדר"חח כל הכיתה מסתובבת ומתכלת לשולחן שלנו.. חחח ואני מיתפקעת מיצחוק... :))

Vrock

New member
חח..אני שמתי את "שוקולדניי זאייץ"

אני כל פעם נקרע מצחוק כשמתקשרים אלי. "טה נאנאנאנאנאנא טה נאנאנאנאנא טה נאנאנאנא נה נה נה"......זה היה כזה מצחיק בשיעור פיסיקה.

Vrock

New member
אני חשבתי עלייך רוב היום עד 4 בערך

וכן..כשאת התקשרת...

M a r U s k A

New member
חחח ויש את הקטע עם העמוד!

שאם הולכים עם חבר ובדרך יש עמוד צריך לעקוף אותו מאותו הצד ולא משני הצדדים כי זה יגרום לריב.

חחח... גם את זה לא היכרתי...

למרות שחברה שלי איזה פעם משכה אותי לצד שלה כשעברנו מול עמוד... ולא הבנתי למה...ואז היא אמרה לי... אבל בטח שכחתי ... חחח אה... ניזכרתי בעוד משהו ... חחח אני והטיפשוט הטוטאלית שלי ומצאתי שאני עוברת ליד אנשים רק מימין.. חחח לא יודעת למה... אני פשוט מרגישה שככה זה צריך להיות... חחח אני טיפשה אני יודעת...

יש לי משהו דומה.

אם אני מסתובבת עם הגוף סיבוב שלם לכיוון ימין אני חייבת לחזור לאיך שהייתי ולהסתובב שוב לכיוון שמאל. כי אני מרגישהשאני קשורה בחבל ואם אני לא עושה את זה אז החבל יהיה מלופף סביבי ואני ארגיש חנוקה

יש!

זה אומר שאני לא היחידה שעושה את זה! גמני עושה את זה... חחח אני ילדה מוזרה - אני יודעת... לפעמים אני מתופפת עם האצבעות ומרגישה שאני צריכה לתןפף בכל אצבע אותה כמות של תיפופים אחרת יהיה לי אי איזון או משו כזה... חחח אנשימים.. נא לא להיבהל...;

Vrock

New member
גם אני עושה את הקטע של התיפופים.

אבל אני בעיקר מתופף ברגליים...ואם אני מסתנוור מהשמש וחייב לעצום עין אחת אז אני עוצם את שתיהן ברגע שאני שם לב ואז אני עוצם את השנייה אותו זן כמו שעצמתי את הראשונה.

../images/Emo6.gif

אני חופרת לעצמי... חחח דרך אגב... בדקתי באיזה אתר מי הייתי בגלגול הקודם... חחח הייתי קברנית במיצריים... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני? קברנית? מצרים? מה הקשר? פרעה?

למעלה