אנשים !

Buffy1

New member
זאת בדיוק הטענה שלי

גם אני אוהבת את זאנדר אבל לא סולחת לו על השקר הזה. לפי דעתי הוא עשה את זה ממניעים אישיים: כשאנג´ל הפך לאנג´לוס הוא ישר רצה שהם יהרגו אותו. גם כשאנג´ל היה אנג´ל הוא לא אהב אותו במיוחד וקינא בו. גם אם נגיד שהוא עשה את זה כדי לעזור לבאפי כדי שתתמקד במשימה שלה, הוא היה צריך לסמוך עליה שהיא תוכל להתמודד עם זה, כלומר להלחם באנג´לוס ולהרחיק אותו כמה שיותר מאקת´לה בידיעה שהוא עוד מעט יהפוך בחזרה לאנג´ל. ובאמת זה קטע ממש טוב עם זאנדר וג´יילס!
תראו איך הסדרה הזאת עוברת מבדיחות לטרגדיות מהר מאוד. עוד אחת מהגאוניות של הסדרה.

רינת4

New member
נו,ברור...

האמת? יש כל כך הרבה דברים שאני אוהבת בסדרה הזאת וב"אנג´ל" שאין לי כח לכתוב הכל. זו סדרה בכלל גאונית,ואני חושבת שכולנו מסכימים עם זה,ואיכשהו אנחנו תמיד מגיעים למסקנה הזאת מחדש...

לנצח1

New member
אני לא מבינה איך!?

זאת אומרת.. מה היה עוזר שזאנדר היה אומר את זה לבאפי?!? להפך.... זה היה יותרררר מקשה עליה! כי היא הייתה חושבת שכל רגע הוא יכול להפך להיות אנג´ל שלה שוב, ואז הוא היה יכול לנצל את זה ולהרוג אותה! תחשבי על זה!!!! וגם... הוא כבר הוציא את החרב! אז מה זה משנה?! אי אפשר לחזור מזה, בין כו וכו היא הייתה צריכה להרוג אותו.

Buffy1

New member
לא, הוא עדיין לא הוציא את החרב

הוא רק חתך את עצמו ואז באפי באה והפריעה לו בטקס. באמצע קרב החרבות הוא מצא זמן להוציא את החרב מאקת´לה וכשבאפי באה להרוג אותו עם החרב ולשלוח אותו לגיהנום, הוא קיבל את הנשמה שלו בחזרה.

רינת4

New member
בקלות...

אחרי שספייק הרביץ לאנג´ל באפי בכלל הייתה צריכה להזיז אותו מאקת´לה. אם היא הייתה יודעת שעומדים להחזיר לו את הנשמה,אז היא הייתה שמה יותר לב למה שקורה עם אנג´ל והייתה חושבת על זהץ ככה,היא ידעה שהכי הרבה היא תצטרך להרוג אותו,ואז היא תוכל לעצור את זה. וחוץ מזה שזה ממש לא משנה מה זה היה עוזר אם זאנדר היה אומר לה או לא. מה שמשנה זה שהוא לא אמר לה.הוא הסתיר ממנה מידע חשוב ולא בשביל להגן עליה אלא בגלל שהוא שונא את אנג´ל ומההתחלה הוא לא רצה את אנג´ל בסביבה. ועל זה אני הכי הרבה כועסת עליו. מי נתן לו את הזכות להחליט מה עדיף? הוא היה צריך לספר לה וזהו!

ANGEL N

New member
זה לא ממש משנה...

אנשים אתם לא מבינם את המשמעות האמיתית פה. מה שחשוב פה היתה הכוונה של זאנדר, הוא לא חשב על זה שזה יעזור לבאפי בקרב עם אנג´לוס, הוא לא רצה שבאפי ואנג´ל יהיו ביחד. הכוונה שלו היתה שבאפי ואנג´ל לא יהיו ביחד ואין כאן שום ספק. זה כ"כ ברור, למה זאנדר לא אוהב את אנג´ל, כי באפי אוהבת את אנג´ל ולא אותו

Cyber Cat

New member
מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתם חושבים שכשג´וס כתב את הפרק לפני 4+ שנים הוא חשב שעד היום אנשים עדיין ידונו בשאלה "האם זאנדר פעל ממניעים אנוכיים או מתחשבים, והאם השקר היה מוצדק"? זה מדהים, אתם לא חושבים כך? Cyber Cat נדהמת

ANGEL N

New member
כשערוץ משדר עונה באיחור של שנתיים..

אז יש סיכוי לדבר כזה. פשוט לא יאמן שלא נותנים לנו כבר לראות את העונה השישית. זה כ"כ מעצבן אותי. וישדרו כבר את אנג´ל, אני מת לראות שוב את העונה השניה וגם את הראשונה. וכמובן שאת השלישית

Cyber Cat

New member
אבל בכל זאת,

כל הזמן צצים דיבורים על הנושא, מהפעם הראשונה שבה שודר הפרק אצלנו (וזה היה אז די קרוב לשידור המקורי בארה"ב, אאל"ט), בלי קשר לשידורים חוזרים של הפרק בארץ. Cyber Cat

ANGEL N

New member
צודק/ת!!

אחרי הכל מדובר בעונה הטובה ביותר בבאפי. אני חושב שכל צופה יסכים שהעונה השניה של באפי היתה הכי טובה וספציפית הפרקים האלו היו ממש טובים, ככה שזה נשאר בנו וישאר תמיד. אחחח הייתי רוצה להרגיש שוב את מה שהרגשתי כשראיתי את הפרקים בפעם הראשונ, בלי ספויילרים מעצבנים

לנצח1

New member
לפי דעתי...

זה לא כל כך משנה אם הוא היהצריך להגיד לה או לא. זה תסריט. ככה התסריט נכתב וזה הכל!!!!!! אוקיי? זאת אומרת... אם הוא היה אומר לה כל הסדרה הייתה יכולה להיות שונה. וחוץ מזה- הוא לא אמר לה- אולי זה דווקא בגלל שהוא רצה להגן עליה?! וגם אם לא.. דיי! זה קרה כבר כמה אפשר להתעמק בדבר הזה?!

Idomania

New member
אבל זה כל היופי...

שאפשר להתעמק בזה כמה שתרצי.. זאת אחת הסיבות שג´וס עשה את זה.. כדי לשבור למעריצים את הראש ולגרום להם לחשוב "מעניין אם.." ואת האמת זה כיף..

רינת4

New member
נכון.

כולנו יודעים שזה התסריט וכו´ השאלה למה זה היה ככה.והתשובה היא: כדי לתת לנו נקודה למחשבה:"מה היה קורה אם..."- וזה כל התכלית בסדרת טלויזיה. לגרום לצופים לתהות על דברים כאלה, לחפש סיבות להתנהגות של הדמויות,לנתח מצבים. כי בצורה כזאת הם משאירים אותנו צמודים למסך. ואז אנחנו פותחים פורומים,ואתרי אינטרנט ומדברים על הסדרה-ואז הם יודעים שהם הצליחו. ובנוסף-זה באמת כיף! אז אם למישהו נמאס לדבר על הנושא-שפשוט לא יקרא...

talrv

New member
אני אשמח לעלות בפניכם

את התאוריה שהעלתי על הנושא בפורום אחר (הברונז)... "זאנדר? זה לא היה זאנדר, זה היה התאום המרושע שלו - בוריס, הוא שונא את אנג´ל ורוצה שהוא ימשיך להיות רשע, אז הוא מנע מבאפי לדעת.... הוא חטף את זאנדר, כבל אותו באיזה מקום ואחר כך, מחק לו את הזיכרון של השעתיים האחרונות ושתל במקום זה זכרון אחר שהוא אמר משהו אחר לבאפי והביא אותו בחזרה לדרך עם באפי כשהיא לא שמה לב לרגע..... איך לא ראיתם?? זה היה שם בפירוש!! לפעמים אני לא מבינה איך אנשים יכולים להתעלם מפרטים כל כך חשובים ואחר כך לכעוס על זאנדר על משהו שהוא לא זוכר שנעשה על ידי התאום המרושע הזה... זה בכלל לא היה זאנדר....." ועכשיו כולנו החכמנו ולמדנו....

A Pig in a Cage

New member
למרות שברור לי שהתכוונת לזה בצחוק

יש אפילו דרך להוכיח שזה לא נכון, אבל היא מערבת בתוכה ספוילר לעונה 7, אז:
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7 בפרק Selfless 7x05, כשבאפי וילו וזאנדר מתווכחים אם צריך להרוג את אניה או לא, זאנדר מעלה כטיעון משהו בקשר לזה שהוא אמר לבאפי שוילו מוסרת לה להרוג אותו, ווילו הגיבה בצורה שמראה שהיא לא ידעה מזה כלום.

Idomania

New member
זה לא היה ככה..../images/Emo58.gif7

זאנדר התווכח איתה ואמר לה איך היא יכולה להרוג חברה שלה.. ואז היא התפרצה ואמרה"אני הרגתי את אנג´ל" ואז היא התחילה להגיד "אתה זוכר איך עודדת אותי?? שניכם (זאנדר ווילו), אתה זוכר עברת לי את ההודעה מוילו to kick is ass" ואז וילו בתפרצה ואמרה "אני לא אמרתי את זה" וזאנדר העביר נושא מהר... וזה מראה כמה הוא היה לא בסדר שהוא לא אמר לה את זה..

למעלה