אנשים !

14מתן

New member
גם אני אומר שזה בוריס !

השובב הזה, ממש פושטאק ! בקשר לעונה השביעית
כמובן אתם רוצים להגיד לי שבאפי, ויותר חשוב וילו לא יודעת על מה שקרה שם עם זאנדר בbecoming ?!

talrv

New member
../images/Emo58.gifשביעית - פרקים שכבר שודרו..

they doesn´t have a clue...... היה את הריב הזה, שווילו אמרה - לא אמרתי את זה, וחוץ מזה לא מוזכר כלום.... והתסריטאי של הפרק נכנס בגלל הויכוח הזה לרשימת הכותבים הטובים יותר של הסדרה.. (נו.. המשפט הזה וכל שאר הפרק המדהים - 7X05 למי שלא זוכר..).. בוריס אשם בכל!!

talrv

New member
סורי על הדקדוק הנוראי!!

they don´t havve a clue.. או she doesn´t have a clue.. מה שבא לכם! שונאת דקדוק אבל לא נעים לי להשאיר את זה ככה ולתת לכם לחשוב שאני בור מוחלטת
בוריס אשם בכל!!

Buffy1

New member
שאלה

בשיחה של באפי ו-וויסלר: Buffy: I can deal. (sadly) I got nothing left to lose. (leaves) Whistler: Wrong, kid. You got one more thing. למה וויסלר התכוון? מה הוא חשב שבאפי תאבד? הוא התכוון לאנג´ל עצמו? ועוד שאלה: מה לדעתכם המשמעות של שם 2 הפרקים, "התהוות"?

B a n j o

New member
המשמעות

אולי זה מה שאנג´ל אמר בטקס I BECOME... או משהו יותר עמוק כמו התבגרות

buffstar

New member
אני לא סכימה איתך!

אני חושבת שלזאנד לא היתה את הזכות להחליט איזה מידע להעביר לבאפי ואיזה לא... הוא שיקר ממטרות אנוכיות, כי הוא תמיד שנא את אנג´ל... אני חושבת התכוון שיש לה עדיין להפסיד את החיים שלה... כי יש את הקטע אחרי זה שאנג´לוס אומר: Angelus: Now that´s everything, huh? No weapons... No friends... No hope. Angelus: Take all that away... and what´s left? buffy: Me. אני חושבת שפירוש השם זה אולי ההתהות של אנג´ל? מה שהוביל אותו למי שהוא היום (אז...) הראו לנו פלאשבקים והכל... גם בטקס של להעיר את אקטלה הוא אומר משו על זה...

matara

New member
תשובה: לדעתי כן הוא התכוון לאנג´ל ש

שבאפי תצטרך לשלוח אותו לגהינום *סניף*
זה מתקשר למה שוויסלר אמר לה לפני זה שזה היה אמור להיות היום של אנג´ל שבו הוא עוצר את אקת´לה ולא מעיר אותו... אז נראה לי שהוא ידע את העתיד. ובקשר לשקר של זאנדר:הוא ראה את באפי בדרך מוכנה סוף סוף להלחם עם אנג´ל אני מתארת לעצי שהוא לא רצה להרוס

נראה לי שכן

וויסלר התכוון כנראה שבאפי לא מוכנה לאבד את האהבה שלה. היא הלכה במטרה להרוג את אנג´לוס לא להרוג את אהובה ומשמעות השם קשורה באנג´ל לדעתי הוא היה רע טוב ורע שוב הוא נהיה/נהפך במשך השנים-כל הדברים השפיעו עליו ואז הוא הפך להיות רע!!! בקשר לשאלה ה-2 סתם חיטרשתי

ד י י ז י

New member
אז ככה..

אני חושבת שהוא ידע שאנג´לוס יחזור להיות אנג´ל , וכשהוא אמר "this was going to be angel´s big day" (לא ציטוט מדויק) אני חובת שהוא התכוון שאנג´ל יהפוך להיות אנושי , כי אפילו האורקלים אמרו בפרק i will remember you "האם מנעת את סוף העולם?" (גם לא ציטוט מדויק..) אני חושבת שאחרי זה , אם אנג´ל היה אנושי , וסתם איזה ביג באד היה משחרר את אקלתלאה (או איך שכותבים את זה) ואנג´ל והסקובי גנג היו מונעים את זה הוא היה הופך להיות אנושי (איך הגעתי מלמה וויסלר התכוון לאנג´ל הופך להיות אנושי גאד דמט?!). והמשמעות - אני חושבת שזה צירוף של הכל , גם מ "i become" גם אנג´ל חוזר להיות אנג´ל.

רינת4

New member
אני גם חושבת

שכשוויסלר אמר שזה היה אמור להיות היום הגדול של אנג´ל,הוא התכוון לזה שהוא היה אמור לחזור להיות בן-אדם. בקשר ל"התהוות",אין לי מושג...

ANGEL N

New member
הדבר החשוב ביותר הפרק היה ...

קשה להגיד את את זה אבל זה בדיעבד היה שיתוף הפעולה בין באפי לספייק. זאת הפעם הראשונה שהם משתפים פעולה. כמובן שכל הדבריפ בפרק חשובים, אבל כשמסתכלים על העונה החמישית מבינים את החשיבות של זה

A Pig in a Cage

New member
אגב השיתוף

אני חושב שאם הייתי רואה את הקטעים שהם משתפים פעולה בלי לדעת באיזה פרק מדובר, הייתי בטוח חושב שמדובר בעונה החמישית. הדינמיקה בדיוק אותו הדבר, וזה יפה לדעתי. אגב, אני חושב שאחרי העונה הראשונה שהיתה חובבנית מאוד ולא קשורה לכלום, עונות 2 עד 5 שומרות על קו התנהגות זהה. קשה לי להסביר את זה, אבל זה משהו בכתיבה והבימוי אני חושב. מלבד העלילה אין שום דבר ששונה בין העונות הנ"ל, ואילו לעונה הראשונה והעונות שאח"כ יש.

ANGEL N

New member
העונה הראשונה...

היתה כמו אקספוזיציה בספר, זה נתן לנו להכיר את הדמויות להבין מה זה קוטלת הערפדים ובכלל מה זה הסידרה הזאת. אני חושב שהעונה הראשונה מצויינת כ"עונה ראשונה" של סידרה, היא גם היתה מעניינת וגם נתנה לנו רקע מצויין לעונות הבאות. ההבדל בינה לבין העונות האחרות היה ששם לא היה ממש סיפורים אישיים של הדמויות הקבועות בעונות הבאות כבר יש סיפורים אישיים של הדמויות ולכן זה יותר מרתק ומעניין וכמובן גורם לנו לרצות לראות עוד ועוד ועוד ועוד...

nAm250

New member
עוד משהו...

אם מישהו במקרה שם לב אז היה קטע ב becoming par 1 אני חושבת שבאפי אומרת לוילו שהיא צריכה אותה עכשיו (לעשות את הקללה) ווילו נלחצת ציטוט מדוייק: Buffy: Oh, I´ll fight him. I´ll kill him if I have to. But if I don´t get there in time, or if I lose, then Willow might be our only hope. Willow: (taken aback) I don´t *wanna* be our only hope! Uh, I crumbl under pressure! Let´s have another hope. ובעונה החימשית ב the gift יש קטע דומה מאוד: BUFFY: I need you, Will. You´re my big gun. WILLOW: (alarmed) I´m your - no, I-I was never a gun. Someone else should be the gun. I, I could be a, a cudgel. Or, or a pointy stick. אני חושבת שהדמיון דיי ברור כשראיתי את becoming השבוע ישר נזכרתי בקטע...

A Pig in a Cage

New member
יש הרבה מאוד דברים דומים

בין becoming ל the gift. בשניהם מדובר על סוף העולם שמערב בתוכו מימדים אחרים. בשניהם יש מידה כלשהי של הקרבה (אנג´ל, באפי), נחטף מישהו מהחבורה וזה משפיע באופן ישיר על התוצאה הסופית (ג´יילס, דואן), יש משמעות רבה לדם (פותח וסוגר בצורות שונות את השערים) ויש עוד הרבה מאוד ששכחתי.

Buffy1

New member
אהבתי את השיחה שלו עם ג´ויס

זאת באמת הפעם הראשונה שספייק ובאפי משתפים פעולה. כאן ספייק מתחיל את התפתחות הדמות שלו מהרשע העונתי עד ההצטרפות לסקובי גנג ומאוחר יותר תחילת ספויילר עונה חמישית
להתאהבות שלו בבאפי. סוף ספויילר עונה חמישית. שמתם לב כמה זה אירוני? בעונה השנייה (וגם בעונות רביעית-חמישית, אבל בעיקר בעונה השנייה) ספייק כל הזמן מנסה להרוג את באפי ואומר לדרו ב"מה התחום שלי 1": "I´ll dance with you, pet. On the slayer´s grave!" (משפט שעשה לי צמרמורת כשראיתי אותו שוב אחרי שראיתי את העונה החמישית), ואז בפרק "המתנה"
כשבאפי באמת מתה, ספייק נשבר, נופל על הברכיים ובוכה.

למעלה