אנשים !

B a n j o

New member
אנשים !

היום BECOMING 2 !!!! לא להפסיד, אחד הפרקים הטובים והמדכאים שיש (לפני העונה החמישית כמובן...). ומישהו שם לב שבפרק הקודם, הבי"ס של באפי נראה כמו ביניין העירייה ב"בחזרה לעתיד"? זה בגלל שצילמו את שניהם ביוניברסל סטודיוס. שאלה אחת שעכשיו זה זמן טוב לשאול, מאיפה ב"אנג´ל" יש לאנג´ל כ"כ הרבה כסף כל הזמן ????? FOR CRYING OUT LOUD !

talrv

New member
אני לא אוכל לראות ../images/Emo10.gif

יש לי שיעור פרטי בשמונה, ומבחן במתמטיקה מחר ואני לא אוכל לראות!! אבל אין מצב שאני מפסידה את השידורים החוזרים!!! יש לי טלויזיה חדשה (אחרי שהישנה התקלקלה והייתה לי בעיה לראות באפי בסלון כי ההורים שלי רואים טרה נוסטרה- אל תשאלו אותי למה..) ואני אוכל סוף סוף לראות ה-כ-ל! להוציא ממחטות כולם!! קראתי פעם פנפיק שמציע שהוא מעצב פנים.. חחח..
אבל ברצינות- אין לי מושג..

רינת4

New member
בנג´ו-אתה לא זוכר

את הפרק שבו הראו שאנג´ל מצא מלא כסף שהוא החביא פעם בבית-מלון הזה?

B a n j o

New member
לא

מתי? בתחילת העונה השנייה ? ומאיפה הכסף הזה ? ומאיפה היה לו כסף בעונה הראשונה ? ובבאפי ?

רינת4

New member
כן.

אני לא זוכרת את הפרק ממש,אבל בפרק שהראו את העבר של אנג´ל במלון שבו המשרד שלהם נמצא עכשיו-שהיה שד במלון,נו עם האישה הזקנה הזאת במלון שהסתבר שזאת הצעירה ההיא שגנבה כסף ובאה למלון להתחבא,ואנג´ל עזר לה,ואח"כ כשכולם רצו לתלות אותו,אז היא לא הגנה עלי,ונתנה להם או משהו כזה,זוכר? חוץ מזה שב"אנג´ל" הם מקבלים כסף מהאנשים שהם עוזרים להם. אבל זה היה רק בעונה השנייה של אנג´ל,ורק אז הוא מצא את הכסף. בקשר ל"באפי" אני לא חושבת שיש לו שם כסף-אין לי מושג מה בקשר לדירה שלו,אולי היא הייתה דירה נטושה שהוא מצא או משהו כזה. אבל אם תשים לב-אנג´ל הולך כמעט עם אותם הבגדים. בהתחלה הוא היה לובש תמיד את אותן מכנסיים וז´קט,וגופייה לבנה. אוכל הוא לא צריך כי הרי הוא שותה דם שהוא מקבל מאיפה שזה לא יהיה,בלי כסף. אז הוא לא מבזבז כסף... חוץ מזה,שיכול להיות שגם כשהוא היה בסאנידייל הוא עזר לאנשים וקיבל על זה קצת כסף,כי הרי מה הוא עושה בכל הזמן שלא מראים אותו? יושן? לא נראה לי...

B a n j o

New member
מזל...

... שהוא לא מזיע
אבל הראו אותו משלם לקצב כדי שייתן לו דם אז גם בסאנידייל אני מניח שהוא היה זקוק לכסף ובדירה יש לו חשמל, איך הוא משלם ?

A Pig in a Cage

New member
מה הבעיה?

מספיק שהיה לו איזהשהו סוג של חשבון בנק כשהוא עוד היה אנושי (למרות שלא נראה לי שהיה לו הרבה כסף אז, אבל מספיק רק קצת). מהריבית שהוא יכול היה לעשות ב200 ומשהו שנה (ולא נראה לי שהוא היה מבזבז את הכסף כי לערפדים לא איכפת מזה, ובכל הזמן שהיתה לו נשמה עד שהוא פגש את וויסלר הוא היה די מנותק מהעולם האנושי, וכנראה לא רצה לגעת בזה) יש לו מספיק כסף בשביל לממן את כל סגנון החיים הרווקי והסטייליסטי שלו אבל זה סתם רעיון. מעניין מה ג´וס היה אומר על זה

רינת4

New member
איזו ריבית? ../images/Emo6.gif

לא נראה לי... אבל השאלה הזאת כוללת בכלל את כל הערפדים. משום מה לא נראה שכולם לקחו מהבנק את הכסך שלהם. ואיך לדרו יש כסף? ולספייק? גם הם צברו ריבית מהבנק? חוץ מזה,שאם נהיה קטנוניים,אז בנקים סגורים בערבים. אז איך בדיוק הם ייקחו את הכסף?

A Pig in a Cage

New member
קודם כל, זה היה בצחוק ../images/Emo13.gif

נכון, בנקים סגורים בערב, אבל אפשר למשוך מהכספומט. חוץ מזה שהיו לא מעט פעמים שערפדים הסתובבו ביום, בזהירות. ואגב אפשר לשלם הכל בכרטיס אשראי וצ´קים, ואז לא צריך ללכת לבנק אף פעם...

רינת4

New member
כן,אבל בשביל

להוציא כספומט,צריך ללכת לבנק...
וזה בסדר,הבנתי שזה היה בצחוק. ד"א-עדיין לא הבנתי איך ספייק חנק את דרו. זה לא שהיא צריכה חמצן,הרי ערפדים לא נושמים...

A Pig in a Cage

New member
יש הרבה סתירות

בנוגע לפיזיולוגיה של ערפדים. כל הקטע של נשימה, דם, שיער וכד´. לדעתי כל הקטע של ערפדים לא נושמים הוא מטומטם. צריך להיות שהם נושמים ומזרימים חמצן לדם (בהנחה שיש דם) אבל לא תלויים בזה. זה קורה, אבל לא משפיע עליהם. ובקשר למה שאמרת, נראה לי שאפשר לגרום לעילפון מחניקה לא רק כתוצאה מחוסר חמצן אלא גם מסיבות שקשורות לכלי הדם (למרות שגם כאן יש קשר לחמצן) ועצבים. אבל זה לא משהו שצריך להתעמק בו כל כך...

Cyber Cat

New member
זרימת דם וזרימת מזומנים של ערפדים

בקשר ל"הוא חסם לה את זרימת הדם למוח": (ציטוט מ-"Pangs", עונה 4) Spike : Bloody hell, woman. You´re cuttin´ off my circulation Buffy : You don´t have any circulation. Spike : Well, it pinches. (כן, השורה האחרונה לא קשורה לזרימת דם, אבל היא חמודה אז השארתי אותה.) בקשר לאיך יש לערפדים (לא אנג´ל, ערפדים רעים) כסף: (ציטוט מ-"Where the Wild Things Are", עונה 4) ANYA: Does this really work? Scaring people into giving you their money? SPIKE: Yeah, it works. Keeps me in blood and beers. וערפדים אפילו יותר שונים מאנג´ל (כלומר, לא ספייק) בוודאי פשוט לוקחים את הכסף של האנשים שאותם הם הורגים. הגיוני, לא? בקשר לכסף של אנג´ל, אין לי כוח לחפש הסברים אז אני פשוט מסספנדת לי בכיף. Cyber Cat

max2k

New member
לזה אני יכול לענות

אתם זוכרים שדרלה באה לבקשר את אנג´ל והיא פתחה לו את המקרר ואמרה שהוא לא אוכל כמוהם, היו שם מנות דם (חחח תרתי משמע
). תוסיפו את זה שאנג´ל ידע על delivary day. אני לא זוכר אם אמרו את זה שם אבל תעשו אחד ועוד אחד, נראה לך שהסיבה היחידה שהוא היה שם היה להגן על המשלוח?

14מתן

New member
חחחחחחחחחחחחח פתחה את המקרר

צריך להזמין ערפד למקרר כדי שהוא יוכל לשלוח את היד פנימה ?

ANGEL N

New member
גם אני חשבתי על זה.

חשבתי שאולי הפרק יתפתח לזה שכדי שאנג´ל יתקיים הוא חייב לגנוב את זה, אבל זה לא התפתח ככה כי אנג´ל בעצם לא מסוגל מבחינה נפשית לאכול דם של בני אדם הואמתקיים מדם של חיות אז זה לא רלוונטי

Bufreak

New member
ניצולון קטנטון

נכון שבאפיוורס היה יכול להיות האתר של באפי הכי טוב אי-פעם...אם דברים רק היו עובדים בו!!!! למה אי אפשר להוריד ממנו כלום?!!! זה רק אצלי? האם זה בגללי? מה עשיתי? על מה מגיע לי העינויי הזה?? עד שמצאתי את זה(אתם יכולים לקרוא לזה המפתח אם בא לכם) אני לא יכול להוריד את זה?! למה?? *גלורי השתלטה עליי והלכה.

ד י י ז י

New member
על הפרק..

ראיתי אותו פעם שניה.. הפעם הראשונה היתה כשלא הייתי מכורה.. אז זה לא השפיע עליי כל כך.. אבל עכשיו , וואו!!! קודם כל , הפרק האחרון של אנג´לוס.. חבל.. אבל! אנג´ל חוזר! (למה יש לי את ההרגשה שרק אני שמחה מזה?! =\ הו וול..) רק כדי להשלח לגיהנום על ידי באפי (כל הפרק אני חושבת "תלכו יותר מהר!! אולי תצליחו להגיע לפני!") כמובן שהיה את קרב החרבות המדהים (שאחרי הקרב של זאנדר והרמיוני הוא הקרב האהוב עליי) ווילו מתחילה את הכישופים שלה!! יאיי! וזאנדר עם השקר הזה!!! (איך לא שמתי לב אליו בפעם הראשונה?!) גרררר..
. אבל , אנג´ל חזר (שלא נדבר על זה שבכיתי בהיסטריה מהרגע שווילו התחילה את הכישוף ועד עכשיו) וואו , אני כל כך אוהבת את הפרק הזה!! (אני נרגעת.. אל תבהלו..)

B a n j o

New member
אני דווקא חושב

שזאנדר היה בסדר עם השקר. הוא נתן לה חיזוק להילחם בו, תארי לך שהיא הייתה נלחמת וכל הזמן חושבת, "עוד רגע החבר שלי חוזר" "אסור לפגוע בו כי הוא יכול לחזור", היא הייתה עלולה לההרג ! וגם אני, כל פעם שאני רואה את הפרק אני מקווה שהוא יסתיים אחרת... אני חושב שזה הפרק הכי דיכאוני לפני העונה החמישית...

למעלה