אנשים !

Idomania

New member
פרק ענק!!

ואין לי עוד מה להוסיף...
אהה בעצם יש ספייק נראה פה פעם ראשונה כשהוא לא רע... איך אני אוהב את הקטע שהוא אם אמא של באפי בסלון... כמו בעונה החמישית שהוא איתה ואם דאון... חשבתם פעם על איזה פאנפיק של ספייק וג´ויס??

וולי

New member
וגם את הקטע שבו ספייק אוסף לזרעותיו

את דרוסילה, מסתכל לכיוון באפי ואנג´ל ואומר he´s gonna kill her! ואז הוא נותן מבט של חוסר עניין וממשיך ללכת (זה יותר מצחיק כשרואים את זה...)

ד י י ז י

New member
נכון!!

הקטע עם ג´ויס ששניהם יושבים במתיחות כזאת.. Joyce: Have we met? Spike: (faces her) Um... you hit me with an ax one time. Remember? (makes an ax-holding gesture) Uh, ´get the hell away from my daughter.´ (lowers his arms) Joyce: Oh. ובאנג´ו - אתה צודק.. אבל עדיין..

Buffy1

New member
לא מסכימה

מצטערת, אני מאוד אוהבת את זאנדר אבל לא סולחת לו על השקר הזה. תנסו לחשוב כמה כאב וסבל הוא היה יכול לחסוך לבאפי ואנג´ל! באפי הייתה באה ונלחמת באנג´ל, והיא לא הייתה חושבת "החבר שלי יחזור כל רגע" כי היא הייתה כבר מוכנה להלחם איתו. פשוט היא הייתה מעכבת אותו, יותר נזהרת. אנג´לוס היה חוזר להיות אנג´ל לפני שהספיק להוציא את החרב מאקת´לה, באפי לא הייתה שולחת אותו לגיהנום ואנג´ל לא היה נשלח למאות שנים של עינויים וסבל בגיהנום. גם לבאפי היה נחסך סבל קשה מכך שהיא לא הרגה את החבר שלה. כל זה היה קורה אם זאנדר היה מספר לבאפי על הניסיון של ווילו לקלל בחזרה את אנג´ל. לדעתי הוא עשה את זה בעיקר כי הוא תמיד שנא את אנג´ל, וכשהפך לאנג´לוס הוא כל הזמן אמר שצריך להרוג אותו. גם כשאנג´ל היה אנג´ל, זאנדר קינא בו מאוד ולא אהב אותו.

בקשר לפרק

למה כשהחזירו לאנג´ל את הנשמה הוא לא זכר מה עשה כשהיה אנג´לוס??????? הרי המטרה בהחזרת הנשמה היא שהוא יסבול על מה שעשה כשהיה רע?!?

B a n j o

New member
בכל מיקרה

אנג´לוס היה הופך לאנג´ל באותו הזמן, שזה אחרי שהוא מוציא את החרב, כי אין להם שליטה על ווילו בקטע הזה, אז זה לא מה שמשנה. עכשיו אני לא אומר שזה נעשה מתוך מניעים אציליים לגמרי אבל זה היה מסיח את דעתה בקרב. הוא לא היה חוזר לעצמו לפני שהשד היה פותח את הפה אבל היא כבר באה עם הידיעה שהיא הולכת להרוג אותו ואז היה לה פחות זמן להתעסק עם העובדה שהוא חזר וזה הקל במידה מסויימת על ההחלטה

Buffy1

New member
אין להם שליטה על ווילו

אבל באפי כן הייתה יכולה לעכב יותר את אנג´לוס אם היא הייתה יודעת את זה. אני לא חושבת שזה היה מסיח את דעתה בקרב, אלא היה גורם לה להלחם יותר זמן עם אנג´ל, לעכב אותו ולהרחיק אותו כמה שיותר מאקת´לה.

B a n j o

New member
אבל

הוא הוציא את החרב לפני שהיא הגיעה ! או ממש כשהיא הגיעה, זה היה קרב אבוד והוא היה חייב למות בכל מיקרה ככה

A Pig in a Cage

New member
ממש לא נכון

היא הגיעה בדיוק אחרי שהוא חתך את היד שלו, ואז ספייק התנפל עליו. אח"כ דרוסילה עצרה את ספייק ואנג´ל ובאפי התחילו להילחם. בשלב מסויים אנג´ל הוציא את החרב והיה קרב החרבות (זה בערך ככה, אם אני זוכר נכון) אם באפי היתה יודעת ממה שקורה היא היתה יכולה, מהרגע שספייק התנפל על אנג´ל, להעיף אותו משם ולדאוג כמה שיותר להרחיק אותו מאקטלה. זאת אפילו אסטרטגיה טובה יותר - באפי לא צריכה להרוג את אנג´ל, דבר קשה מאוד אני מניח, אלא רק לשמור עליו בעוד שוילו דואגת לעצור אותו וספייק ודרוסילה מסתלקים. זה היה יכול לעבוד טוב מאוד, אבל אז הפרק הזה היה הופך להרבה יותר עלוב. יש משהו בפרקים האלה שמסתיימים באופן טראגי מאוד, כמו The Gift. הם פשוט מצויינים

B a n j o

New member
לא נורא

ממילא אני מעדיף את ספייק (ואת אנג´ל הקופצני מעונה שנייה ב"אנג´ל"

Buffy1

New member
טוב, לכל דבר יש יתרונות וחסרונות

החסרונות בשקר של זאנדר ברורים: באפי סבלה סבל קשה מכך שנאלצה לשלוח את אנג´ל לגיהנום (אפילו לא את אנג´לוס), ואנג´ל התענה מאות שנים שם. היתרונות: אנחנו הצופים קיבלנו את הפרק המדהים ביותר בתולדות באפי והטלוויזיה בכלל. אין זוג יותר טרגי בכל היצירות הספרותיות מבאפי ואנג´ל. פשוט אין! הם עולים בטרגיות שלהם גם על רומיאו ויוליה.

רינת4

New member
אני עד היום-

לא יכולה לסלוח לזאנדר על השקר הזה. אני אוהבת את זאנדר,אבל פשוט עדיין כועסת עליו. אני בטוחה שבאםי איכשהו הייתה מונעת את הכל. והיא לא הגיעה לשם אחרי שאנג´ל שיחרר את אקת´לה, אלא לפני. היא הגיעה באמצע הטקס, לא אחריו. ד"א-אחד הקטעים שאני הכי אוהבת בפרק, זה הקטע שבו ג´יילס חושב שדרו היא ג´יני והם מתנשקים,ואז ספייק ואנג´ל לא מבינים,והיא כזה,"נכנסתי למצב רוח...". או שג´יילס חושב ששוב גורמים לו לראות דברים שהוא רוצה לראות,וזאנדר אומר לו: "אז למה שהם יגרמו לך לראות אותי"

A Pig in a Cage

New member
זה כל מה שיפה בו

זה שאת אומרת שעד היום את לא יכולה לסלוח לו. זה מה שהופך את הסדרה לטובה, העירוב הכל כך חזק של רגשות הצופים. שוב, בדיוק כמו בעונה 5. ומה שאת אומרת זה בדיוק כמו שספייק היה מציל את דואן מהאיש-לטאה הזה, או שבאפי היתה מספיק בזמן או משהו. זה לא מעניין ולא מרגש. סוף טוב הכל טוב, כמו בעונות 3 ו 4.

רינת4

New member
נכון...

אני גם חושבת שזה אחד הדברים היפים בסדרה. רק תיקון: הסוף לא היה טוב...
זהו סוף עצוב מאוד. העולם ניצל,אבל אנג´ל...לא.

רינת4

New member
דרך אגב,רציתי לציין

שב"באפי" ו"אנג´ל",הסדרה תמיד מסתיימת בזה שהטוב מנצח,והם תמיד סוגרים עניין. לא קרה שנשארנו במתח כדי לדעת איך זה הסתיים. בדרכ כלל סוף עונה בסדרות לא מסיים עניין אלא משאירים את הסוף לפרק הראשון של העונה שבאה אחר-כך,מה שדי מוציא את הטעם והרבה פעמים גם מאוד מאכזב. אני יודעת שעונה חמישית הסתיימה במתח,אבל עדיין- ספויילר עונה 5 (אני יודעת שזה לא ממש ספויילר אבל אני שונאת שדברים כאלה לא מקטלגים כספויילר,כי איכשהו זה מקלקל) באפי ניצחה את גלורי,והנושא של "איך היא תנצח בסוף" הסתיים.

A Pig in a Cage

New member
כנראה שהם יודעים

שהצופים ימשיכו לראות בלי כל מיני cliff hangers למיניהם

B a n j o

New member
זה דווקא טוב

כי אם פתאום יבטלו את הסידרה ? (כמו ש WB באמת עשו...) הם לא רוצים להשאיר את הסידרה לא סגורה !

ANGEL N

New member
דווקא אני אוהב את זה...

אני לא אוהב שהפרק האחרון בסידרה נגמר כסוף סגור, אני אוהב שיש מתח כזה שגורם לי להגיד שאני חייב לראות את העונה הבאה! לדוג´ הסוף של העונה השנייה מחייב לרות את העונה השלישית ושלא נדבר על הסוף של החמישית. הסיום שלך העונה הראשונה של "אנג´ל" היה מותח ביותר, כל הזמן חשבתי מיזה היצור הזה שהם יצרו (האותה תקופה שכחתי מי זו דרלה). אבל סוף העונה השניה של אנג´ל לא היתה מותחת אבל הרגעים האחרונים היו פשוט שיא חדש, כל הקטע הזה של אנג´ל שישר מבין שקרה משהוא לבאפי היה פשוט מדהים חבל שלא נתנו לנו עוד כמה דקות, לראות קצת יותר את התגובה ולראות את הוילו אומרת "באפי מתה", אבל אין מה לעשות.

למעלה