אנשים !

btvs

New member
וויסלר התכוון..

שנשאר לה דבר אחד שהיא עוד לא איבדה, את עצמה. כשהיא ואנג´ל נלחמים והוא קרוב להרוג אותה הוא אומר לה: angelus: now that´s everything,huh? no weapons...no friends... no hope...Take all that away...what´s left? buffy: me

לנצח1

New member
זה באמת פרק יפה!!!

אחד הפרקים שאני אוהבת :) זה כל כך עצוב!!! האהבה בינהם, כל כך, כל כךךךךךך חזקה. ובאפי, היא ממש מסכנה. זאת אומרת העולם תמיד נגדה! גם בפרק הזה. שהיא מצילה אותו הוא לא מחזיר לה כמו שהיא עושה בשבילו. זאת אומרת: גם מסלקים אותה מבית ספר, וגם רוצים לשלוח אותה לכלא!!!!!! וכולם נגדה. אפילו אמא שלה (ד.א היא ממש מפגרת!! באפי אומרת לה שהיא צריכה להציל את העולם ואמא שלה אומרת לה לא לצאת החוצה...!!! זה ממש הרגיז אותי...). וגם בעונה החמישית (מי שלא ראה- ספויילר) כשאמא שלה מתה העולם פשוט ממשיך.. אף אחד לא מתבאל העולם ממשיך כהרגלו כאילו כלום, למרות שהוא חייב לה כל כך הרבה!!!!!!
או בעונה השישית
שהיא צריכה כסף- אף בנק לא נתן לה הלוואה!! ופעם אחת לאניה היה רעיון גאוני- שהיאתקח כסף שהיא מצילה אנשים!!! למה לא?!?!?!? זה מה שאנג´ל עושה...... לא? העולם הזה................ חרא!!!!1 אני כל כך מרחמת עליה, היא כל כך מסכנה.. כולה לבדה.. באפייייייי חכי לי אני באה לארח לך חברה!!!!!!!!!!!

Idomania

New member
בקטע הזה..../images/Emo58.gif6

היא ממש הזכירה לי את קרודילה ובככל נראה לי שהסיבה היחידה שג´וס הסכיםלהעביר את קרודיליהעם אנג´ל כי הוא מצא מישהי לגיבוי(אניה) לפחות זו דעתי ובכלל בהרבה דברים הן מזכירות אחת את השנייה

לנצח1

New member
ברור.. אניה וקרודליה נורא דומות

הן דומות בהמון המון דברים. למשל בתאווה לכסף. וגם בזה שמה שהן חושבות הן ישר אומרות. הן חסרות טאקט והן לא מביננות מה הן עושות גרוע (אניה בגלל ה"תמימות" קורדליה בגלל שפשוט- לא איכפת לה) ושתיהן היו (ואחת כבר עכשיו) חברות של זאנדר :)

לנצח1

New member
ברור שיש לה!!!

כל החיים שלה היא חושבת על כסף ודברים כאלה......

max2k

New member
realy?

CORDELIA: Senior boys are the only way to go. Guys from our grade, forget about it, they´re children. Y´know? Like Jesse. Did you see him last night, following me around like a little puppy dog. You just wanna put him to sleep. But senior boys, hmm, they have mystery. They have... What´s the word I´m searching for? Cars! I just am not the type to settle. Y´know? It´s like when I go shopping. I have to have the most expensive thing. Not because it´s expensive, but because it costs more

btvs

New member
שמתם לב ש...

מה שבאפי לבשה ב-go fish (המכנס החום והחולצה השחורה) היא גם לבשה ב-becoming part 2. מה קרה? נגמר התקציב של העונה אז הם התחילו למחזר בגדים?!

למעלה