פיק 5
"כן, מה ששמעת" ענה לו פרנקו, "מה, נהייתי סלבריטי סוף כל סוף?" "זה לא זה... פשוט אחיך אמר לי שאתה מת" ענה לו סיאורן. "אז מה??? זה אומר שאסור לי לנג'ס לאנשים בחלומות שלהם?" אמר פרנקו, והוסיף: "ד"א, יש לי הודעה בשבילך. בחלום הנוכחי שלך וגם בחלומך הבא, תפגוש מלאך, שילמד אותך דרכים שיקלו עלייך את גילוי זהות האדם שמתכנן להרוג את סאקורה. אני המלאך של החלום הזה" והעצה שלי, היא שתחפש אנשים שמתנהגים מוזר וכלל לא בטבעיות". סיאורן רצה להגיד לפרנקו משהו, אך הוא אמר לסיאורן שעליו ללכת, ונעלם. _______________________________________________________ השעון צלצל. סאקורה פקחה את עיניה, וראתה את קרו מול הפרצוף שלה. "אני רעב!!!" הוא אמר בקול. "אההההההההההההההה!!!" צעקה סאקורה, ואמרה: "אויש קרו, זוז לי מהפנים!!! הבהלת אותי!!!" "סליחה, אבל אני מת מרעב!!!" ענה לה קרו. "בסדר, אני אביא לך אוכל, אבל תבטיח שלא תעשה את זה שוב" אמרה לו סאקורה. "מבטיחמבטיחמבטיחמבטיחמבטיח!!!!!" אמר קרו בהתלהבות. (מה שבגדר מחשבה בראש, אני אסמן ב* מכל צד.) *מעניין מה שלום סיאורן... אני מקווה שהוא כבר לא עצוב... זה שובר את הלב שלי שהוא כל כך עצוב* "את חושבת על סיאורן, נכון?" אמרה טומויו. "איך ידעת?!" שאלה אותה סאקורה. "אני יודעת הכל, אחרי הכל את כמו אחות בשבילי" ענתה לה טומויו, "את מתכוונת לספר לו שהרגשות שלך כלפיו עדיין קיימים למרות כל הזמן שעבר?" "אני חשבתי על זה... אני אגיד לו את זה בקרוב מאוד, למרות שאני בטוחה שהוא איבד את רגשותיו כלפיי" ____________________________________________________________ "בוקר טוב ישנוני!!!" קרא ג'יזרמו. "בוקר טוב" ענה לו סיאורן. "כנראה שאתה ישנת טוב אחרי הפתרון הגאוני שלי... אחרי הכל, אתה אף פעם לא מתעורר כל כך מאוחר" אמר ג'יזרמו. סיאורן שפשף את עיניו, ולקח את השעון. "אתה צודק, בעוד 5 דקות מתחיל השיעור!!!" אמר, והתחיל להתארגן במהירות. *מוזר... סיאורן עדיין נראה מודאג...* חשב לעצמו ג'יזרמו. "אתה בא?" אמר סיאורן, והוא וג'יזרמו הלכו לכיתה. _____________________________________________________________ הכיתה יצאה להפסקה. *אני בטוח שזה רוי,* חשב סיאורן, *אחרי הכל הוא מתנהג מוזר, ולא כל כך בטבעיות* סיאורן ראה את רוי, ובקש לדבר איתו. "רוי," אמר סיאורן בעוד הוא שולף את החרב שלו, "אני יודע שאתה הוא זה שמנסה להרוג את סאקורה. אז יש לי משהו להגיד לך: תצטרך להביס אותי לפני זה!!!" סיאורן ניסה לפגוע ברוי, אך רוי הוציא מגן מאיפה שהוא. "תגיד, אתה שרוט?! יכולת להרוג אותי!!!" אמר בכעס. "מה??? אני שרוט??? אתה זה ששרוט פה, אתה מתכנן להרוג את סאקורה!!!" אמר סיאורן. "אני??? להרוג??? את סאקורה??? למה שאני אעשה דבר כזה? אף פעם לא רצחתי, ואני גם לא ארצח בעתיד!!! וגם במקרה של טמבלית כמוה" אמר רוי, שהפעם דבר אמת. "אני מצטער..." אמר סיאורן, "וד"א, סאקורה לא טמבלית". סיאורן הלך מהמקום. *אם זה לא רוי, מי זה יכול להיות?* _____________________________________________________________ "סיאורן, אפשר לדבר איתך בארבע עיניים?" שאלה סאקורה "בוודאי" ענה לה סיאורן, "על מה את רוצה לדבר?" "עליך. אתה נראה לי לאחרונה דיי בדיכאון. קרה לך משהו?" שאלה אותו. "בערך... אני מאוד אוהב מישהי, אבל האהבה שלנו בלתי אפשרית, מהרבה סיבות" אמר לה סיאורן. *אז סיאורן כבר התאהב במישהי, אין טעם שאגיד לו שאני עדיין אוהבת אותו. אבל בכל זאת, אני אהיה ידידה טובה ואתמוך בכל דרך שיבחר בה* חשבה לעצמה סאקורה,שהרגישה קצת עצובה. "סיאורן, אתה יכול לספר לי מי זו? כך יהיה לי יותר קל לעזור לך" אמרה סאקורה. "לא, את לא צריכה לעזור לי. אני צריך להתמודד עם זה בעצמי" ענה לה סיאורן. "נו תגיד לי או שאני אקפיא אותך בעזרת קלף הקיפאון!!!" אמרה לו. "טוב בסדר, אם את מתעקשת..." אמר סיאורן, לקח נשימה עמוקה ואמר: "סאקורה, המישהי שאני אוהב זאת את" _____________________________________________________________ זהו להיום, תגיבו בהמונים, ואל תתביישו להגיד ביקורת בונה!!!