פיק 2 (אין לי מה לעשות בחיים...)
(וד"א תודה שוב לדורית על הביקורת, זה מאוד עזר לי) סאקורה הייתה המומה. היא הסתכלה על סיאורן, ולא האמינה, הרי חשבה שיחזור לבקר רק חודשיים לאחר מכן. שראתה טומויו את המבט המופתע של סאקורה, אמרה: "אופס... חייבת לזוז, הבטחתי לשרת שאעזור לו בניקיון החצר, להתראות!!!" והתרחקה מהמקום. סאקורה אמרה: "סיאורן... אפשר לדבר איתך שנייה?" סיאורן הסתכל לעברה ואמר: "בסדר, אבל כאן זה לא מקום מתאים. עדיף שנצא לחצר." __________________________________________________________ ג'יזרמו הלך לכיתה עם ילקוט כבד על הגב. טומויו, שרצה כל כך מהר, לא שמה לב אליו, והתנגשה בו. "מצטערת" אמרה טומויו. "זה בסדר" ענה ג'יזרמו, שבהה ביופייה הרב של טומויו, "אחרי הכל זה לא היה בכוונה"... "אתה חדש פה, לא?" אמרה טומויו, "דיידוג'י טומויו, נעים מאוד" ולחצה את ידו. "ואני ג'יזרמו גרסייה, שמחתי להכיר אותך, להתראות" והלך מן המקום בריצה, היישר לחדרו. "להתראות..." ענתה לו טומויו. __________________________________________________________ "מה שלומך?" שאלה סאקורה בעוד היא מחליפה מבטים נרגשים עם סיאורן. "אני בסדר, ואת?" שאל סיאורן. "הכל טוב, מה שלום כולם בהונג קונג?" שאלה סאקורה. שאלה זאת, גרמה לסיאורן להתעצב, כי איך אפשר לומר, שבעצם, כולם מתו בתאונת מטוסים? סיאורן החליט לעזור אומץ ואמר לה: "סאקורה... הם... הם נהרגו" "או, סליחה..." אמרה סאקורה בצער. "זה בסדר, אני לא כועס, אחרי הכל לא ידעת." אמר סיאורן, ואז... *פלאשבק לביקור של יואה בפיק הקודם* והוסיף: "מצטער, עליי ללכת לסדר את הדברים שלי בחדר (שוב, זאת פנימייה), נתראה אחר כך!!! "להתראות" ענתה סאקורה, ושמה לב למשהו מוזר. סיאורן נראה כאילו יש משהו שמעיק עליו מאוד, מלבד המוות של משפחתו בהונג קונג. לבסוף, הלכה לחדרה. _____________________________________________________________ סיאורן היה עצוב, לא רק בגלל השאלה, אלא כי הוא ידע, שהחיים של סאקורה תלוים בו, והוא חשש שיכשל. אחרי הכל, הוא לא יכל לדמיין את חייו, בידיעה שסאקורה לא שם, ושלא יראה אותה מחייכת אליו באושר. הוא לא שם לב, והתנגש במקרה ברוי. "תסתכל לאן אתה הולך, טמבל!!!" קרא בעצבים. "אני מתנצל" ענה לו סיאורן, והלך. כשסיאורן הלך, רוי שם לב לכוח חזק מאוד, שבא מכיוונו של סיאורן. הוא הבין שלסיאורן כוחות חזקים משלו, ולכן החליט להיתנהג אליו בצרוה מגעילה במיוחד, מכיוון שקינא מאוד. _____________________________________________________________ סיאורן שכב במיטתו, עדיין חושב על העיניין של סאקורה. פתאום ג'יזרמו נכנס בהפתעה לחדר. סיאורן הביט בו, ואמר: "שלום... גם אתה חדש פה השנה?" "כן" ענה ג'יזרמו. "סיאורן לי, נעים להכיר אותך" אמר לו סיאורן, וג'יזרמו ענה: "ואני ג'יזרמו גרסייה, נעים להכיר גם אותך" ג'יזרמו שכב על מיטתו ואמר: "תגיד, טומויו דיידוג'י פנויה?" "לפי מה שידוע לי כן, מה קרה נדלקת עלייה?" ענה סיאורן. "כן..." אמר ג'יזרמו, והתחיל להסמיק. _____________________________________________________________ ג'ני נכנסה לחדר, ופגשה שם את סאקורה וטומויו. "אני מבינה שאתן חולקות איתי חדר" אמרה. "שמי ג'ני בייר, ואני בטוחה שנסתדר מעולה" "שמי סאקורה קינומוטו, ברוכה הבאה ג'ני." אמרה סאקורה. "ואני טומויו דיידוג'י, נעים מאוד" אמרה טומויו, כשפתאום ג'יזרמו נכנס לחדר ואמר: "דיידוג'י, אני חייב לדבר איתך" "בסדר" ענתה טומויו, והלכה איתו. לאחר שהגיעו למקום ללא אנשים, אמר לה ג'יזרמו: "דיידוג'י..." "אני מעדיפה שתקרא לי טומויו" אמרה לו בחיוך. "טומויו..." אמר ג'יזרמו, "את רוצה להיות חברה שלי?" ____________________________________________________________ וזהו, ככה הפרק נגמר. על תתביישו להגיד ביקורת בונה!!!