אנשים...

amitasafzabida

New member
אמ..

לפי דעתי, העניין שיואה בא לביתו של לי היה מוזר כי ליואה וקרברוס יש את הכוח הגדול ביותר ולא לשאורן.

ShuNka

New member
יפה ../images/Emo45.gif

אבל באמת צריך לעשות יותר תיאורים ודברים שהאנשים לא אומרים ולא רק שיחות. אבל נחמד מאוד

פיק 2 (אין לי מה לעשות בחיים...)

(וד"א תודה שוב לדורית על הביקורת, זה מאוד עזר לי) סאקורה הייתה המומה. היא הסתכלה על סיאורן, ולא האמינה, הרי חשבה שיחזור לבקר רק חודשיים לאחר מכן. שראתה טומויו את המבט המופתע של סאקורה, אמרה: "אופס... חייבת לזוז, הבטחתי לשרת שאעזור לו בניקיון החצר, להתראות!!!" והתרחקה מהמקום. סאקורה אמרה: "סיאורן... אפשר לדבר איתך שנייה?" סיאורן הסתכל לעברה ואמר: "בסדר, אבל כאן זה לא מקום מתאים. עדיף שנצא לחצר." __________________________________________________________ ג'יזרמו הלך לכיתה עם ילקוט כבד על הגב. טומויו, שרצה כל כך מהר, לא שמה לב אליו, והתנגשה בו. "מצטערת" אמרה טומויו. "זה בסדר" ענה ג'יזרמו, שבהה ביופייה הרב של טומויו, "אחרי הכל זה לא היה בכוונה"... "אתה חדש פה, לא?" אמרה טומויו, "דיידוג'י טומויו, נעים מאוד" ולחצה את ידו. "ואני ג'יזרמו גרסייה, שמחתי להכיר אותך, להתראות" והלך מן המקום בריצה, היישר לחדרו. "להתראות..." ענתה לו טומויו. __________________________________________________________ "מה שלומך?" שאלה סאקורה בעוד היא מחליפה מבטים נרגשים עם סיאורן. "אני בסדר, ואת?" שאל סיאורן. "הכל טוב, מה שלום כולם בהונג קונג?" שאלה סאקורה. שאלה זאת, גרמה לסיאורן להתעצב, כי איך אפשר לומר, שבעצם, כולם מתו בתאונת מטוסים? סיאורן החליט לעזור אומץ ואמר לה: "סאקורה... הם... הם נהרגו" "או, סליחה..." אמרה סאקורה בצער. "זה בסדר, אני לא כועס, אחרי הכל לא ידעת." אמר סיאורן, ואז... *פלאשבק לביקור של יואה בפיק הקודם* והוסיף: "מצטער, עליי ללכת לסדר את הדברים שלי בחדר (שוב, זאת פנימייה), נתראה אחר כך!!! "להתראות" ענתה סאקורה, ושמה לב למשהו מוזר. סיאורן נראה כאילו יש משהו שמעיק עליו מאוד, מלבד המוות של משפחתו בהונג קונג. לבסוף, הלכה לחדרה. _____________________________________________________________ סיאורן היה עצוב, לא רק בגלל השאלה, אלא כי הוא ידע, שהחיים של סאקורה תלוים בו, והוא חשש שיכשל. אחרי הכל, הוא לא יכל לדמיין את חייו, בידיעה שסאקורה לא שם, ושלא יראה אותה מחייכת אליו באושר. הוא לא שם לב, והתנגש במקרה ברוי. "תסתכל לאן אתה הולך, טמבל!!!" קרא בעצבים. "אני מתנצל" ענה לו סיאורן, והלך. כשסיאורן הלך, רוי שם לב לכוח חזק מאוד, שבא מכיוונו של סיאורן. הוא הבין שלסיאורן כוחות חזקים משלו, ולכן החליט להיתנהג אליו בצרוה מגעילה במיוחד, מכיוון שקינא מאוד. _____________________________________________________________ סיאורן שכב במיטתו, עדיין חושב על העיניין של סאקורה. פתאום ג'יזרמו נכנס בהפתעה לחדר. סיאורן הביט בו, ואמר: "שלום... גם אתה חדש פה השנה?" "כן" ענה ג'יזרמו. "סיאורן לי, נעים להכיר אותך" אמר לו סיאורן, וג'יזרמו ענה: "ואני ג'יזרמו גרסייה, נעים להכיר גם אותך" ג'יזרמו שכב על מיטתו ואמר: "תגיד, טומויו דיידוג'י פנויה?" "לפי מה שידוע לי כן, מה קרה נדלקת עלייה?" ענה סיאורן. "כן..." אמר ג'יזרמו, והתחיל להסמיק. _____________________________________________________________ ג'ני נכנסה לחדר, ופגשה שם את סאקורה וטומויו. "אני מבינה שאתן חולקות איתי חדר" אמרה. "שמי ג'ני בייר, ואני בטוחה שנסתדר מעולה" "שמי סאקורה קינומוטו, ברוכה הבאה ג'ני." אמרה סאקורה. "ואני טומויו דיידוג'י, נעים מאוד" אמרה טומויו, כשפתאום ג'יזרמו נכנס לחדר ואמר: "דיידוג'י, אני חייב לדבר איתך" "בסדר" ענתה טומויו, והלכה איתו. לאחר שהגיעו למקום ללא אנשים, אמר לה ג'יזרמו: "דיידוג'י..." "אני מעדיפה שתקרא לי טומויו" אמרה לו בחיוך. "טומויו..." אמר ג'יזרמו, "את רוצה להיות חברה שלי?" ____________________________________________________________ וזהו, ככה הפרק נגמר. על תתביישו להגיד ביקורת בונה!!!

ShuNka

New member
חחח יפה..

הפיק השתפר .. חחחחח זה ג'יזרמו גרסייה מקטנטנות 0.0 ?

קודם כל תודה!!! ושנית כל...

לא... אני לא ידעתי שיש אחד כזה, כי לא ראיתי קטנטנות. הוא קרוי כך בגלל ש: ג'יזרמו: השם שאורסולה נתנה לגמד חבדובין שהוא הפך לבן אדם בפינת אור. אני פשוט אהבתי את הדמות של ג'יזרמו מאוד, ולכן נתתי לו ת'שם הזה. גרסייה: אחותי הביאה את השם משפחה הזה, היא אומרת שזה בגלל שהיא מעריצה מספר 1 של דיאגו גרסייה.

היה נורא יפה....

ונחמד שזה כבר לא היה בדו שיח כמו בפעם שעברה אבל יש לי שאלה אחת: למה הרגת את מיילין!?!?!?!?! חחחחחחחחח.... סתם.... הדמויות שלח מסכנות כי את הורגת את המישפחות שלהם אבל לא נורא כי זה בונה מתח ועוזה את זה יותר מעניין אבל בכל זאת למה את מיילין!?!?!?!?!?!?

ShuNka

New member
אולי באופן מפתיע היא תחזור

בין הצללים, מההריסות של המטוס המרוסק ..

תודה!!! ובקשר ללמה הרגתי את מיילין

כי זה תורם לעלילה, כי כשיתגלה האדם שרוצה להרוג את סאקורה... יודעת מה? אני אשאיר אותכם במתח... רשעית שכמוני

פיק 3

"בשמחה" , ענתה לו טומויו בעוד היא מסמיקה. לאחר מכן טומויו הלכה לחדרה, וכך גם ג'יזרמו. הוא היה מאושר מאוד, כך שלא יכלו להתעלם מהחיוך הגדול שעל פניו. "אוקיי, מה קרה לך עכשיו?" שאל סיאורן כשראה את החיוך על פניו של ג'יזרמו. "טומויו... היא הסכימה להיות חברה שלי" ענה לו ג'יזרמו. "באמת?! אני שמח בשבילך!!!" אמר לו סיאורן. "תודה" אמר ג'יזרמו, ופיהק. "אני הולך לישון, נדבר מחר!" "לילה טוב" אמר לו סיאורן, והתכוון גם הוא לישון, אך הוא לא יכל. המחשבות על סאקורה רדפו אותו. הוא כל כך אהב אותה, ובגלל זה פחד להיכשל, כי אז הוא יאבד אותה לנצח. _____________________________________________________________ "וואו! מזל טוב טומויו!" אמרה סאקורה, כששמעה שג'יזרמו וטומויו חברים. "תודה לך" ענתה לה טומויו. לפתע, חתיכה גדולה מהתקרה שהייתה מעל סאקורה נפלה. טומויו דחפה את סאקורה משם במהירות, לפני שנפגעה. "תודה לך טומויו! הצלת את חיי!" אמרה סאקורה. "זה כלום, גם את היית עושה את אותו הדבר למעני" ענתה לה טומויו. "סאקורה! את בסדר? מאוד דאגתי לך!!!" אמרה אז ג'ני. "כן, אני בסדר, תודה על ההתעניינות" השיבה לה סאקורה, שחשה בכוחות חזקים באותו רגע. "טוב, אני הולכת לישון, לילה טוב!" אמרה טומויו. "גם אני הולכת לישון, לילה טוב." ____________________________________________________________ כשהבנות הלכו לישון, סאקורה לקחה מייד את הטלפון שהיה בחדר, והתקשרה לחדר הבנים. סיאורן ענה לה, ואז היא הודיעה לו: "סיאורן, אני רוצה להודיע לך על דבר מוזר שקרה כרגע", והוסיפה: "לפני כמה דקות חלק מהתקרה שהיה מעליי, נפל, וכמעט פגע בי, ואחרי המקרה הרגשתי בכוחות מוזרים". סיאורן שתק מרוב בהלה. הוא ידע, שהאדם שרוצה להרוג את סאקורה ניסה להרוג אותה באותו הרגע. "סיאורן? אתה על הקו? סיאורן?" קראה סאקורה, אך כששמעה שסיאורן לא ענה, ניתקה את הטלפון. סיאורן סגר את הטלפון, בעוד הוא מפוחד יותר מקודם. המחשבות על סאקורה רק התגברו, וסיאורן לא הצליח לישון כלל. ____________________________________________________________ יום למחרת, נתנה המחנכת של הכיתה לתלמידים שיעורי בית: לצפות בחדשות היום העולמיות, ולסכם את החלק על הכלכלה. לאחר יום הלימודים המפרך, חזרו כולם לחדריהם. ג'יזרמו הדליק את הטלוויזיה, בשביל שיצפו בחדשות כדי להכין את השיעורים. בהתחלה, פתחו במבזק: "כתבנו בשטח מוסר על נפילת טיל באזור שיקגו, ארה"ב. האנשים שהיו באזור נהרגו, ושמותיהם הותרו לפירסום: ג'וליה קרטר, בת 22 משיקגו, ארה"ב, ואליזבת ג'ונסון, בת 22 משיקגו."קרא הקריין. באותו רגע שאמרו את השם אליזבת ג'ונסון, רוי התעלף. ___________________________________________________________ זהו להיום. אהבתם? ואל תתביישו לכתוב לי ביקורת בונה!!!

איש לא מגיב, ואני פה לבד

רוצה שיגיבו, אך אין אף אחד תגיבו כי זה לא עולה כסף כלל וכלל וגם לא מאמץ, כי זה מאוד מאוד קל

גדול!!!!!!

כל פרק יותר יפה מהקודם.... אני כבר מתה לגלות מי זאת אליזבת!!! אני קוראת נאמנה של הפיק שלך ואני מצפה להמשך.... ד.א. אם אני הייתי שאורן הייתי מרגישה כמו מטומטמת לראות איך גיז'רמו הולך על האהבה שלו ואני יושבת ומחכה כמו מטומטת שסאקורה תיתן לי איזה סימן.... בכל מיקרה פיק מדהים!!!!

וואי תודה, אני מסמיקה פה! ../images/Emo9.gif

ואני שמחה שאת רוצה לדעת מי זו, ואת תדעי בקרוב... וסיאורן, את תביני ת'בעיה שלו שאני אשים כאן ת'המשך, וזה אמור לקרות בכל רגע... תלוי כמה זמן יקח לי לסיים ת'שיעורים

פיק 4

כל הבנים שהיו בחדר התאספו סביב רוי. אחד מהם הביא מים, ושפך על פניו, ואז רוי התעורר. "אתה בסדר?" שאל ג'יזרמו. "למזלך כן, טמבל!!!" ענה לו רוי באדישות, ורץ לחדר הרחצה להסתגר שם. כולם תהו למה התעלף כשהודיעו על מותה של אליזבת, והלכו לישון. כולם, מלבד סיאורן. המחשבות על סאקורה המשיכו לרדוף אותו. הוא הלך לחצר, ומרוב עצב התחיל לבכות. סאקורה, שבמקרה עברה באיזור לשתות מים, הבינה שסיאורן מרגיש רע. אחרי הכל, סיאורן אף פעם לא בוכה... ___________________________________________________ סאקורה חזרה לחדרה, דיי עצובה. טומויו שמה לב לזה, ושאלה אותה מה קרה. "סיאורן... משהו שמציק לו" אמרה לה סאקורה. "איך את יודעת?" שאלה אותה טומויו. "רואים עליו" היא ענתה לה, "אפילו כשיצאתי לשתות ראיתי שהוא בכה". "את עדיין אוהבת אותו, נכון?" שאלה אותה טומויו. סאקורה החלה להסמיק, ואמרה בלחש "כן, אך תשמרי את זה בסוד" "אוקיי" אמרה לה טומויו, כשפתאום קרו פרץ לחדר בבכי: "סאקורה!!! למה נתת ליוקיטו ולטויה לקחת אותי איתם לנופש?!!! הם הרעיבו אותי!!! ואפילו לא נתנו לי להכניס את משחקי המחשב שלי למלון!!!" "אוי קרו... באמת...למה אתה מנפח דברים?! ובכלל, גם אם זה נכון, למה באת לכאן?! עלולים לראות אותך!!!" אמרה לו סאקורה. "באתי כי... כי... כי..." גמגם קרו. "אין לי זמן לשטויות האלה, לילה טוב." אמרה סאקורה והלכה לישון. __________________________________________________ "סיאורן, אתה לא יכול להמשיך ככה!!! אתה צריך לישון!!! איכשהו!!!" אמר ג'יזרמו. "זה לא קל כפי שאתה חושב" ענה לו סיאורן. "למה?" שאל אותו ג'יזרמו "יש לי סיבות משלי" ענה לו סיאורן ג'יזרמו חשב, והעלה רעיון. הוא לקח את ספר ההיסטוריה שלו, ודפק אותו על ראשו של סיאורן. סיאורן נפל על מיטתו, ונרדם. __________________________________________________ "זה לא הוגן," אמר רוי בבכי, "למה דווקא היא הייתה צריכה למות?" "אתה צודק, זה באמת מצער כשקרוב משפחה מת, ועוד קרוב משפחה קרוב כמוה" אמרה לו ג'ני, וחיבקה אותו. "אבל אל תדאג, תחשוב שהיא במקום טוב יותר, מקום שאין בו סבל." "תודה לך, שאת כאן לצידי תמיד כשאני צריך מישהו שיקשיב לי" אמר לה רוי. "זה כלום" ענתה לו, " אבל בנתיים, כדאי מאוד שתלך לישון. "בסדר, לילה טוב" אמר רוי, "לילה טוב" ענתה לו, וכל אחד מהם הלך לחדרו. __________________________________________________ סיאורן נכנס לתוך חלום. הוא פגש שם נער, עם כותונת לבנה, הילה מעל הראש וזוג כנפיים. "אני מחכה לך פה מאתמול!!!" אמר הנער. "מי אתה? אנחנו מכירים?" שאל אותו סיאורן. "לא, אבל זה ישתנה. פרנקו גרסייה, נעים מאוד!" אמר לו הנער "פ... פ... פרנקו גרסייה?!" אמר בגמגום סיאורן, בעוד הוא רועד מפחד.

חחחחחחחחחחחחחחחח......

פרק ענק!!!!! גיז'רמו קורע!!!!!! חחחח..... לדפוק לשאורן ספר הסטוריה על הראש...חח.חח.ח..חח... איזה חבר טוב גיז'רמו.....חחחח... אני שמחה שהפיק שלך לא זנח את ההפוגה הקומית שפיקים רבים החסיר עד עכשיו את מזה כשרונית!!!! אני כבר מתה לדעת מה קורה בהמשך

תודה רבה, ואת לא צריכה למות כדי

לדעת, את פשוט צריכה להמתין לפרק הבא... שלצערי, נראה לי שאעלה אותו לפה רק מחר...

למעלה