אנשים...

amitasafzabida

New member
למה סאקורה כבר לא אוהבת את שאורן?

מאיפה המצאת את זה? לא כתבת את זה בשום חלק.

amitasafzabida

New member
ועוד..

הלילה מגיע אצלהם כ"כ מהר שהם הולכים לישון אחרי המהדורת חדשות של חמש/שמונה? שאורן ישב בכלל בחוץ, איך הבאת אתו למיטה? חסרים המון פרטים (לדעתי), אבל הוא מעניין מאוד. מחכה לתיקנים!.

תשמע, השעות עוברות פה מהר,

ואני מביאה מהם רק ת'חלקים המעניינים באותו היום. ולדעתי, היה דיי ברור שהוא כבר יחזור לחדרו בזמן כל שהוא, אבל אם לדעתך זה פוגע בעלילה אז אני אשתדל לפרט, תודה על הביקורת!!!

amitasafzabida

New member
תראי.. בסדרות יש אפשרות להביע את זה

בעזרת רקע והעילמות משונה כזו, כאילו הם נרדמים.. אבל בפיק זה לא ידוע. ו..בבקשה
.

היא אוהבת אותו, אבל בסוף הסרט השני

הם סיכמו שעדיף שהם ישארו ידידים... וככה היא יכלה עם הזמן לאבד את הרגשות כלפיו... אבל היא לא, וזה מה שמראה כמה היא אוהבת אותו. מקווה שהבנת.

Houndour

New member
לא נכון.. (../images/Emo58.gif לסרט השני)../images/Emo79.gif

זה לא מה שקרה בסוף הסרט השני
הם לא סכמו כזה דבר.. למעשה לא ידוע לאן נמשכו היחסים שלהם אחרי שהם אמרו אחד לשני שהם אוהבים זה את זה (סוף פתוח אלק).. אבל זה די ברור שהם נהיו זוג, אין סבה שלא ^_^

amitasafzabida

New member
שניה.. ../images/Emo58.gif

שניהם אומרים אחד לשני שהם אוהבים זה את זו וזו את זה וככה זה נגמר?
.

amitasafzabida

New member
מאיפה הבאת את טומויו וסאקורה

לפנימיה? אבא שלה אולי נקבר במכרה ושכחת לכתוב את זה? ואם כן, מה קרה לאמא של טומיו, מתה ממחלה כמו אמה של סאקורה?

לא, פשוט ככה לדעתי זה מאוד נחמד

שלמשל שמישהו עצוב מאוד, אין לו הורים לידו שיחבקו אותו ויעודדו אותו, כך שרק החברים יכולים לעזור במקרה הזה, וככה מפתחים קשרי חברות. ובקשר להורים, אני לא מתמקדת בהם כל כך... פשוט, יש עלילה הרבה יותר חשובה מסביב... אתה עוד תבין בחלקים האחרונים...

זה לא ברור?

כבר כתבתי למשל על רוי, שבכה כשאליזבת מתה. מי הקשיבה לו? ג'ני, כי היא מאוד אוהבת אותו, והיא חברת ילדות שלו. עכשיו למה הוא לא הלך לאמא ואבא לבכות? כי הם לא שם. אז למה הוא הלך לבכות לג'ני ולא לג'יזרמו נגיד? כי ג'ני ורוי חברים מאוד טובים. אבל ג'יזרמו ורוי לא. מקווה שהבנת.

amitasafzabida

New member
איך ח'? את הסדרה היא מסימת הגיל

10 וחצי ככה. אולי סוף ה'.. כי בפרק הראשון של העונה השלישית זה היה סוף החופש הגדול של כיתה ה''. הסדרה התחילה נדמה לי במחצית השניה של כיתה ד'.

למעלה