אנשים מוזרים

צלליתה

New member
אני מאמינה

שמילים בוראות מציאות, ואנחנו הופכים להיות מי שאנחנו אומרים שאנחנו. לכן לעולם איני מציגה את עצמי כמסכנה נזקקת ואומללה כי א כל, איני מסכנה נזקקת ואומללה ו ב כל אין לי שום ענין להפוך למסכנה נזקקת ואומללה ואחרון אחרון לא הייתי רוצה שמישהו יחשוב עלי שאני מסכנה נזקקת ואומללה. על פי התיאוריה הנל אם אציג את עצמי כעשירה מופלגת אכן אהיה כזאת אבל איני עושה זאת מהסיבה שאני מאמינה שצריך להיות ישר וכן בהכרויות ולא להבטיח דברים שלא אוכל לעמוד בהם. מה עוד שכסף הוא נושא כל כך בעיתי. לא הייתי רוצה למשוך גבר שמעונין בי בגלל כספי. אני יכולה לומר בבטחון מלא שהלבד אינו גורם לי לאומללות, מסכנות, דכאון, וכו. אני חיה חיים טובים ומאושרים ואשמח לחלוק אותם עם איש שמח ואוהב חיים. בנתוח קר (ואני מקווה שגם אוביקטיבי, עד כמה שאפשר...) מה שעצר קשרים בעברי: א. נסיבות, האיש נאלץ לעזוב ואני לא יכולתי להתלוות אליו ב. המקום בו הייני בחיים. האיש היה רווק שהחליט שאינו מסוגל לוותר על הסיכוי לילדים ג. מאוד נדלקתי על איש שככל שהכרתי אותו התגלה כיותר ויותר לא ברור וחמקן. כדי להתחייב אני זקוקה לבטחון מלא באמינות האיש.

Yaara77

New member
תלוי מה אתה מבקש בחיים

אם אתה מבקש להיות אומלל הצג עצמך כאחד שמומחה באומללות מצא אשה שזה טעמה בחיים ובזוגיות ויחד תצאו לבכות בכי אומלל בהרמוניה מופלאה אבל אם אתה מבקש לך אושר בחייך הצג לאור את יכולתך להיות מאושר ושמח מומחיותך בלשמח את זו שתשזור את חייה בשלך ותמצא לך אחת שזו משאת נפשה מה שתבקש הוא אשר תמצא, וסוף מעשה במחשבה תחילה.

magy

New member
רוצים לראות עודדדדדדדדד

רוצים לראות עודדדדדדדדדדדד

magy

New member
ציפוריתי

תביאי עוד..............דברים יפים וזה כבר לא חימר אלא בד מוקשה בשעווה איזה גופיה ישנה......

magy

New member
ווווווואלה יפה

זה שלך? ברונזה? מתכת? צבוע? הראשון מחימר - הזוג השני מבד מוקשה בשעווה וקשה לפסל פנים..........זה קיפול הבד כשהוא ספוג בשעווה חמה....... אבל אפשר לנסות............כשיבוא לי אגב, גבי גזית הקריא מכתב שכתבתי לו כרגע........................חחחחחחחחחחחח

בלסימה

New member
כמובן שאני עשיתי זאת,אמנות זה חלק

בילתי ניפרד ממני,
זה עשוי,מיתוך היתבוננות בדוגמנית ציור\פיסול. בניתי מחימר, בניתי לבה תבנית גבס,פירקתי, סגרתי ויצקתי אב' שיש ומלט לבן, צבעתי בצורה שתדמה לברונזה, התושבת שהפסל יושב עליה, זה בלוק איטונג שפיסלתי, ס"ה גודל כ- מטר גובה 40X40 רוחב. מאגי, אני לא ממליצה לך לבנות לדמות פנים, לדעתי יותר יפה ומיוחד ככה. אוהבת את הפסל שלך.

magy

New member
משגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אהבתיייייייייייייי

magy

New member
צילום גרוע...וישן

אני אנסה לצלם שוב..........עם דיגיטלית

magy

New member
צילום חדש דנדש

הקישוט סביבו הוא חצילים יבשים שקניתי פעם באנטליה. נשים נורמליות ממלאות את המחרוזת הזאת עם בשר אני קישטתי איתה............ חצילים יבשים שקונים בשוק בתורכיה.......

למעלה