אנשים מוזרים

בליסימה העבודות שלך מדהימות. מדוע

את חושבת שאם זה לא פורום לאמנות פסול להראות עבודות. כל מה שמהנה אנשים זה יופי

צלליתה

New member
מה כתבת לו?

עבודות יפות, מגי ובליסימה. אולי בשש אחרי תארגנו תערוכה קבוצתית של הפורום?

magy

New member
ששום שירותים עירוניים לא עובדים

ספריה, בריכה, קאנטרי............ אבל המוקדן בעיריה אמר לי שמחלקת הגביה פתוחה כסף צריך להכנס לעיריה.... עבור מה.? עבור שירותים שאינם נותנים? אגב, כתבת לי ללכת לקניות........... לא רוצה קניות אני רוצה בריכה קרהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה היות והפורומים היו גם מושבתים בחצי השעה האחרונה הנה מה שניסיתי להעלות........ אחת מסידרה........... בית חולים נהריה

צלליתה

New member
רוצה לבוא לחיפה?

מועדון הכושר בו אני מתעמלת פתוח. יש שם בריכה. תהיי אורחת שלי .אם מתאים לך, אני יוצאת בערך ב 1430 היום בבוקר היתה לי התעצבנות רציתי לברר משהו בקופת חולים המרפאה שלי סגורה (כמו חלק גדול מהמרפאות) יש משיבון שמבקש להתקשר ל2700 לברורים ב2700 יש תקליט שאומר שלרגל המצב נותנים שרות מצומצם וכאן בא השוס : כי 2700 נמצא בכרמיאל. אני חשבתי שמי שטיפה מתאמץ יכול לתת שרות טלפוני מכל מקום גיאוגרפי אפילו מסתובב ברשת סרטון חמוד על בחור בהודו שהוא שרות הלקוחות של הרבה מאוד חברות בארהב ברגע זה ממש היה לי נזק מלחמה עבר מטוס מעל הבית ונפלו לי פעמוני הרוח שהיו תלויים

magy

New member
כיתבי לי מסר

ואמסור לך טלפון..........ונוכל לבדוק את זה נשמע טוב

magy

New member
אני נכנעתי ללחצים

ואחרי שאצל דודי התנפצו שמשות כשנפל לא רחוק ממנו טיל הדבקתי כמה שמשות.........וויטרינות........עם סרטי דבק שמתחממים כהוגן.......ואחר כך..........אוציא את הנשמה להסיר אותם.

בלסימה

New member
תצאי מהבית לעברורך,חיפה?עדיף ת"א.

הבטיחו לנו 48 שעות ללא לוחמה ישראלית, גם החי זבאללה מתאימים את עצמם לזה,עד לרגע זה. נצלי זאת, אפילו לחיפה,

magy

New member
בדיוק במילה הזו טעיתי

באיזה מקום............ שאביא לך לפה?<

למעלה