אני שרופה]:

אנבלייי

New member
אניייייייOOOOOOOOOOOOOOOO

יש לי רגע השראתי.
הקימונו~~ טאם טאם |סיניקטןומוזר| אז קודם כל, הוא ארוך, והוא בצבע אדום. כן. אדום. ויש בו ערבוביידה של ורוד וכתום ולבן שנראים כמו פרחים אבל מרוח ויאפה כזה
ושזה יהיה רק מצד אחד כזה, הכוונה לא על כל הקימונו. ושיהיה בו מן ברק כזה שיראה שהוא ממשי. (אני אומרת הרבה כזה.) כזה. ואם את נוראלארוצה שזהיהיה אדום אז תעשי שהרקע כחול עמוק והפרחים-מרוחים בלבן, כחול מסוג אחר(כהה יותר) וירקרק. בסוף השרוולים יש פס שחור עבה. (כזה?) ונכון ישלהם מן חגורה כזאתי שהיא לא הדיוק חגורה אבל היא מתחת לציצים כזה? אז שתהיה או כחול עמוק (גם אם זה אדום)או שחור. ושבצד יהיה לה עיטור קטן של פרחים-סינים-יפנים קטנים. הקימונו עצמו שיהיה מהישרים והחלקים, אבל שלקראת הסוף יהיה לו חלק כזה של הרבהקפליםסקסיים, ושיצאו גם כמה קפלים ארוכים מהכאילו-חגורה. שיער- פוני מבולגן כזה, חאמודD: ושני גולגולים שיוצאים מהן שוונצים וגם שיער שממשיך מהם שיהיה בקבוצות קטנות אבל ארוך ודי גלי. איפור- שיהיה דגש חזק על עיניים בשחור וכאלה, וסומק ואם אפשר להלבין קצת את הפנים. ואדום עז או ורוד עדין בשפתיים
בצד שתהיה ציפור קטנה ושחורה. או פרפר. או ינשוף.

דרוש תיאור ../images/Emo22.gif

לדולי פקאצה ישראלית ממוצעת. ככל שתהיה עם צבעים צעקניים יותר, בגדים מינימלים למדיי יותר ושיער מחומצן יותר - מה טוב
.

XDD תודה../images/Emo9.gif ../images/Emo22.gif

אבל אני מנסה למצוא רעיון לדולי לתחרות תרבויות (בחרתי בישראל, ולמרבה הצער הילדה הישראלית המצויה היא פקאצה), גוגל לא מוצא תמונות של פקאצות ואני לא נתקלתי במספיק מסוגן...

Stinki Winki

New member
אם ישראל

אז לא פקצה!
תעשי דתיה או משהו את יכולה לצייר דוס עם זקן וכל זהD: אבל לא פקצה!!!!111

מה לעשות שישראלית ממוצעת ../images/Emo22.gif

היא פקאצה או פרחה
אבל דתיה נשמע רעיון יותר טוב בכל זאת
*הולכת לחפש בגוגל*

Dirtbag

New member
מנסה. ../images/Emo62.gif

שיער ארוך (אחרי הכתפיים לפחות.) בלונדיני, כשהשורשים כאלו חומים מגעילים כמו שיש לפאקצות. וכמובן- שביל בצד. גופיה שחורה עם איזה הדפס מפגר של פלייבוי או נשיקה או משהו
. הגופיה ארוכה, מסתיימת בערך במפשעה (
) ג'ינס מאוד משופשף וצמוד באורך שבע שמיניות (אחרי הברכיים אבל לא עד למטה. ><). בצדדים של הג'ינס פסים ורודים. כפכפים שחורים עם עקב קטן ומעצבן. עגילי פאקצות (עיגולים גדולים.
) תיק קטן שרשרת-חרוזים-ענקיים בורוד/כחול/שחור ואף פעם לא מזיק בלון מסטיק :]

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif ממ.

בעיקרון זו דולי שמבוססת על אטריו מ"הסיפור שאינו נגמר" (ספר מדהים ומומלץ ביותר
), אבל בספר אין בדיוק תיאור מפורט שלו. כתוב שיש לו מכנסיים ארוכים ונעליים מעור. אבל לא עולה לי כלום בראש
אז אם מישהי תוכל לעזור זה יהיה נחמד
כל מה שאני צריכה זה תיאור למכנסיים ונעליים. ושיתאים כמובן למה שיש עד עכשיו. כמובן אם יש רעיונות לדברים שיכולים לגרום לדבר הזה לא להיות קטלני לעיניים, אני אשמח לשמוע

אנבלייי

New member
עהההההההD:::::

ראית את הסרט???? הכל שם ממש יפה ונותן רעיונות השראתיים להכל
אמ, שניה, קובץ|חבול

אנבלייי

New member
אממממממ

מכנסיים מגולגלות כאלה בהתחלה, ומתנפנפות בצבע עור-בז'- חאקי כזה, שיראו זאמשיות
כאלה, ונעליים אולי סנדלים תנכיות? אמ מגפיים כאלה כמו של טיגר לילי!

למעלה