אני שרופה]:

א ל א ו ר

New member
../images/Emo83.gifאני רוצה תיאור!

אתן בטח חושבות "שתיקח את התיאור שלה" אבל הוא קשה לי חח... אני רוצה תיאור למתחילות תודה!

the queen zohar

New member
לא הבנת../images/Emo168.gif

סיגנון זה למשל:פאקצי,פנטזיה,אופנת רחוב יפנית וכו'...

the queen zohar

New member
אוקיי../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

שיער- שחור חלק עד 10 פיקסלים לפני הפופיק. טופ- חולצת בטן עם שרוולים קצרים ומין חור בחזה בצבע ורוד(דה
).יש לבבות קטנים ושחורים(לפרטים גשי לטיוט השולט והשולת של עירית). דאון- חצאית מיני שחורה עם לבבות ורודים וקטנים. נעלים- אולסטאר אדומים. שאר ירקות- משקפי שמש ורודים. צמידים בכל הצבעים על יד אחת. קשת עם קרניים ורודות עם עיגול ורוד פרוותי ופאקצי בסוף. קשה מדי

2ofir

New member
../images/Emo11.gif תיאור דרוש

לא תיאור עם בגדים, עם שיער, וממ(גרר הדולי של אנבליי עשתה לי חשק לעשות בלי בגדים) ואממ משו...לא כאילו תכשיטים..משו XD ורעיונות לרקע :)

א ל א ו ר

New member
אמ.... יש לי רעיון בשבילך!../images/Emo83.gif

יש לי שתי רעיונות! אחד הוא- שער שחור ושמלת עיתון! נעליים- נם שחורות אבל תעשי כאילו יש להם חתיכות עיתון מודבקות אם דבק! אביזרים- צמיד עבה מעיתון וכך גם שרשרת! אם את רוצה רקע אז חשבתי על רקע כאילו מכונת כתיבה כזאת שממנה בדיוק יוצא עיתון כזה...... אוקיי ויש עוד רעיון- שיער- כחול בדיוק כמו מים! קצת מתולת כמו מים זזים! שמלה- נראת כמו מגבת שקופה בצבע מים שהיא בעצם מים! יש סרט שעובר בין שתי הידיים וגם הוא מים! ועכשיו קפץ לי רעיון לראש שאולי גם מחוטים כאלה עבים שבמקומות פרטיים יש עליהם פרחים גדולים והשאר קצת פרחים קטנים על החוטים! את יכולה לקחת אחד מהרעיונות או את כולם מה שאת רוצה! מקווה שאהבת! אם לא לא נורא!

2ofir

New member
אממ נשמע קשה במיוחד

אין סיכוי שאני אצליח לעשות את זה זה קשה ברמות קשות[ ואממ...לא ביקשתי שמלה כאילו שהיא תחזיק משו תודה בכל זאת:)

Stinki Winki

New member
דרוש תיאור (וול, דההההההה)

צריכה תיאור לדולי בינונית (בגודל של הבייסים של קיוי) עם קימונו, לא קשה מדי. ותיאור גם לשיער וזה..

למעלה