אני שרופה]:

Blue Pencil

New member
אני שרופה]: ../images/Emo101.gif

וזה לא נחמד בכלל בכלל. דרוש תיאור.

pqCAT GIRLpq

New member
דרוש תיאור

די קשה..... פנטזיה כזה... ואם יצורף בייס זה יהיה נחמט!

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאמממממ, אני זקוקה ל.

תיאור מממש מיוחד. זה לפתיחות אתר חדש. ^_^ עכשיו: אני רוצה שיהיה יחודי בסגנון שלו. רצוי בלי שמלה. ובאמת באמת מושקע. אני אסגוד לעד למי שתעשה אותו. תודה.
כמו כן, הייתי שמחה אם מישהי הייתה מצרפת לפה איזשהו בייס שיש לו חצי גוף. לא פורטייט, בערך עד הברך. תודה מראש. ^_^

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif

שער=בלונדיני חלק אסוף אחורה בקליפס בצבע זהב ועליו אבנים ורודות מהתסרוקת יוצאים הרבה שוונצים וגם מהתסרוקת יוצאת מה אחת דקה על הפנים. חולצה= גופייה ורודה עם כתפיות עבות ועלייה הדס גדול של רפשר בצבע כסוף ומסביב מלא יהלומים בצבעי ורוד בהיר וכסף. מעל ג'קט ג'נס עם מלא כיסים ויהלומים כספים. חצאית= חצאית ג'נס אבל צבע ככה יותר מהג'קט עם כיסים וריצ'רצ'ים ויוצאים ממנה חוטים בצבע ורוד ובסוף אחד מהם יש פרפר קטן נעליים= אולסטאר קומיקס!!! מכירה נכון? אביזרים= צמידים כסופים עם אבנים ורודות גרביון רשת קרועה על רגל אחת עם יתאים לא עג הסוף יותר מהברך או גרב פסים עד הברך לא נראה לי שיתאים על הפנים ליד עיין אחת יהלומים כסופים לדולי לעשות איפור שפתון ורוד!!! ולעיניים משהו בהיר תיק ג'נה עם סיכות עם את לא עושה תגידי השקעתי

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif

מה=צמה הדס=הדפס רפשר=פרפר כספים=כסופים קרועה=קרוע עג=עד ג'נה=ג'ינס אני מפחידה את עצמי זו המקלדת!!!!

2ofir

New member
ממ...אני אנסה.

שיער- שיער בהתחלה רגי, אסוף בקוקו עם פוני, ואז הוא מתפצל לצדדים[ממ את לא תביני אז צירפתי קובץ] טופ: מחוך בצבע לבן, שעליו שרוכים ורודים, יש מן עכליון פרווה בצבע שחור, עם סיכה בצבע תכלת בהיר בצורת לב[גם בקובץ] חלק תחתון: מתחיל בחצאית, ואז החצאית מתפתלת בין הרגליים[ ממ גם קשה להסביר אז זה גם בקובץ] אממ בגלל שרצית רק חצי בייס אז אני לא נותנת נעליים.. אממ אני מקווה שתוהבי:)

../images/Emo28.gif../images/Emo99.gifהוא מדהים!

בדיוק היום מצאתי בייס, אבל גם שמרתי אותו ליתר ביטחון. תודה.

../images/Emo28.gifמממ אהבתי את שתיהם!../images/Emo99.gif

אני אנסה אחד מהם ,אבל אממ. אם זה לא יהיה הסגנון שלי אני אודיע לכם שלא תבזבזו את התיאור.D:

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifגמני../images/Emo2.gif

חפיף, זה יה]וך לחום זה לא כל כך נורא

o0Invisible0o

New member
זה יתקלף/יהפוך לאדום שורף.

ומה עם סרטן? לא, את צודקת, זה בכלל לא נורא. [תתעלמו ממני, אני עצבנית.XD]

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifתפסייקייי../images/Emo10.gif

חוץ מזה שאני לא מתקלפת, יש לזה גוון חום.

o0Invisible0o

New member
והסרטן? גם מפניו את חסינה?../images/Emo122.gif

גם אני לא נשרפת ומתקלפת, אבל עדיין.

א ל א ו ר

New member
תיאור לאימוץ../images/Emo3.gif../images/Emo83.gif

ממש משעמם לי אז הנה תיאור למי שרוצה:
שיער- ארוך ועף ברוח,עדיף צבע שחור או בלונדי, כמעט חלק לגמריא וכמעט בלי שוונציקים! חולצה- כתומה אבל כתום ממש חזק! לא בהיר! סתרפלס, צמודה! וארוכה לא בטן! חצאית- ארוכה מגיעה עד לסוף הרגליים! אותו צבע של החולצה, צמודה עליה מתנפנפת ברוח. נעליים- היא יחפה! רצוי אפילו שהחצאית תכנה לפחות חצי מכף הרגל! שאר הירקות- (מאד מורכב)- יש לה שרשרת פנינים צמודה לבנה!, יש לה איפור כבד, ודמאות מהעניים! יש לה סרטים מחוברים לידיים אפשר לשתיים ואפשר ליד אחת! סרטים בצבע שחור או כתום בהיר! יש לה כובע יש כזה מקש או כובע כתום! הרקע הוא חוף ים רואים בקצוות את המים קצת,בשקיעה והיא עומדת על סלע! אני מקווה שהתיאור יפה! כל אחת יכולה לעשות אותו! (אם מישהי עושה בבקשה שתגיד לי ואחרי זה תראה אותו! אני מתה על זה)

tamaguchi girl

New member
סורי אבל זה לא היה מובן >< לקח

לי כמה דקות להבין מה רשמת שם -.-' הכל ברוח טובה

למעלה