dude
אני אתאיסט,אני לא מאמין באלוהות או בכל דרך ויישות קוסמית אחרת. לעולם,לעולם! אל תטיף לאתאיזם,רק תעודד אנשים לחשוב. ולעולם,אל תחשיב אדם לטיפש בגלל שהוא מאמין בקארמה,באלוהים או בפיות (סיינטולוגיה מותר
) המאמינים האלה זוכים בפרסי נובל עושים תארים ודוקטורטים וכסף לא פחות מאיתנו האתאיסטים (וכמו אמרתי בעבר "קראתי את הספר אינטילגנציה רגשית של דניאל גולדמן ואני עדיין לא יודע בבירור מהי אינטיליגנציה) ובתור אתאיסט אתה צריך לדעת למה הם מאמינים באלוהות. לי אישית עברה לא פעם המחשבה בראש "כמה חבל שאין אלוהים",ואני בטוח שגם לך היו רגעים שהישתוקקת שצדק יעשה מלמעלה,שהישתוקקת שתחיה בעולם של "צדיק וטוב לו רשע ורע לו" ביהדות ובקבלה יש כמות עצומה של חוכמה,אנשים חכמים שישבו והחליטו/יצרו חוקים שיעזרו לאדם לחיות את חייו. אני בטוח שיש המון דברים שאתה שונא בדתיים (ותכ'לס הזרמים השונים של היהדות בארץ שונאים אחד בשני המון המון דברים) אבל אתה חייב להודות שליהדות יש כמה "פטנטים" חכמים שעושים את החיים ליותר...טובים. אני אוהב את זה שיש לי יום שבת. אני אוהב את זה שאנשים מתחתנים ומחוייבים לדאוג אחד לשני לנצח ושיש משהו שכובל אותם (למרות שאני לא אוהב את הדרך שזה נעשה,אבל עצם הרעיון של זוג שמחוייב אחד לשני עד מוות הוא דבר שאני מאוד מעריך שיש בעולם) אני חושב שזה חכם שלאדם יש שבוע להיתאבל ולא להיתעסק בזותות היומיום לאחר מותו של אדם קרוב,שבעה לדעתי זה "פטנט" יהודי נהדר,עצם זה שאנשים מצווים לבוא ולעשות ניחום אבלים עוזר למתאבל,עצם זה שהמתאבל מספר שוב ושוב את סיפור חייו של הנפטר עוזר ומהווה תהליך של ריפוי. אל תזלזל באנשים דתיים עם אמונה,זה טוב שאדם מאמין במשהו (אפילו סטיב ג'ובס אמר את זה) ועם הכמות העצומה של הדברים ה"לא טובים" שיש בדת יש גם הרבה דברים טובים שהיא מביאה,אתה לא מי שישפוט אנשים מאמינים (בין אם הם בחרו בכך או לא)
אני אתאיסט,אני לא מאמין באלוהות או בכל דרך ויישות קוסמית אחרת. לעולם,לעולם! אל תטיף לאתאיזם,רק תעודד אנשים לחשוב. ולעולם,אל תחשיב אדם לטיפש בגלל שהוא מאמין בקארמה,באלוהים או בפיות (סיינטולוגיה מותר