אני רק רוצה לומר...

D N ANGEL GRIL

New member
היה ממש נחמד DDD:

גם לזמן הקצר שהייתי שם~ וגם אם לא ממש הייתי איתכם,כי לצערי הלכתי מהר ;; כולם הייתם יפים 333>~ לפחות אמרתי היי D:" ובכלל באייקון,היה נחמד לראות אנשים שלא ראיתי שנים XX" רציני~XD" אז כן..ואבי~ אני לא יודעת אם זאת הייתה המצלמה שלך או לא אבל,אפשר את התמונה שלי ושל גיאXD?

innocence

New member
אגב, מישהו ראה את הכתבה בוואינט?

חיפשתי בכל האתר ולא מצאתי כלום...

כנ"ל =/

בטח הם יעלו את זה בימים הקרובים..... אני מקווה! אני כל הזמן נכנסת לבדוק ואין כלום =/ אם מישהו רואה במקרה שיפרסם~

innocence

New member
הם גרמו לנו להיראות כאילו אנחנו נלחמים.

ובכלל אין קשר בין הקוספליי שלנו לבין ההתלבשויות של האחרים.. אבל טוב נו. חתכו אותי ;_; וגם טוב שזה היה סיקור של כל הכנס ולא רק של זירת הקרבות @_# היתה כניסה חינם, אתם יודעים, אפשר להיכנס גם לתוך הבניין... אגב, למי שזה לא עובד, שינסה להפעיל באקספלורר, אין שם תמיכה לפיירפוקס.

Lion Paws

New member
את לא מפסידה כלום

הוידאו גרוע כמו הכתבה. "מתקפת הזומבים" ?_? מה זאת הכותרת המטומטמת הזאת?! זה נראה כאילו הם רצו לגרום לאנשים להתחיל לריב על "הגיקים נגד העארסים" אני חושב שכדאי להתחיל לצנזר את אתרי החדשות האלה (Y-נט, וואלה וכו') במקום לתת כתבות תומכות אירועים, הם מפרסמים כתבות חסרות תוכן שרק מעודדות אנשים לרדת על הקהילה בארץ

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifאני רק קוצה לומר..../images/Emo13.gif

שהיה לי שבוע מוזר מאוד ואני מצטערת אם לא הייתי איתכם הרבה, אבל בהחלט היה לי כייף נמנמ בכל השבוע המטורף הזה וגם בזמן הקצר שבו ראיתי את חלקכם, אגב בוריס מה לעזזל עשית בפירוק?!

למעלה