אני רק רוצה לומר...

מסכימה בהחלט...

אני חייבת להגיד שנהנתי באייקון הזה יותר מכל כנס אנימה שהייתי בו לאחרונה. או אפילו בכלל! הוא פשוט עבר כל כך בכייף, הצילומים של הקאסט שלנו, הצטלמנו בפוזות מצחיקות, ובכלל מי שלא היה בקאסט והיה איתנו בכלליות... גם אני הייתי בHIGH במהלך כל הארוע..... היה כל כך כייף! אני גם רוצה להגיד שאני אוהבת אתכם בטירוף!!!! אין אין עליכם פשוט... 333>~~ היה יום מדהים!

Mana Sama

New member
היה כל כך כיף ^___^

למרות שלא הייתי קשורה לקאסט וזה [לצערי הרב >:] אבל היה פשוט כיף לראות את כולם אחרי מיליון שנה בערך שלא [לא הייתי בגאקון~] ואוף,ממש חבל לי שהמצלמה החליטה להיות הומואית והבטריות בקושי הספיקו [או לחלופין-שהייתי מספיק סתומה למחוק את כל התמונות שהיו לי במצלמה ואז נהיה לי קיצוץ בתמונות של הקאסט =X] אבל הו וול-היה מדהים,אתם פשוט אנשים שכיף איתם! 333333>

Lightning9

New member
אני מעלה עכשיו את התמונות לפוטובאקט

עוד רבע שעה כזה כל התמונות יהיו שם כבר. הקטע הוא שאני לא זוכרת מי זה מי, אז במידה ויש תמונה שלכם שאתם רוצים שאני אוריד תשימו פה את הלינק שלה כי אני לא טובה בלחבר שמות לפרצופים ><"

Lightning9

New member
תמונותתמונותתמונותתמונותתמונותתמונות

כאןכאןכאןכאןכאןכאןכאןכאןכאןכאן ווט!~

Nightborn

New member
למישהו יש תמונות שלי? [:

אני רוצה הוכחה חד משמעית שאכן הייתי שם. P:

CibiHeart92

New member
לי יש שתיים או שלוש

אבל אוכל להעלות רק בשבוע הבא כשאחזור לצפון היית ממש יפייפיה ^^

Nightborn

New member
זה האייקון הראשון שגם נהניתי ממנו.

ולו רק משום שהאאוטפיט ה...לא אופייני (O.ס), משך הרבה תשומת לב. לכן לא סתם שוטטתי כה וכה עד שיעמום מוחלט.

Vivi Sparrow

New member
אני דיי בטוחה שאת מתבלבלת עם מישהו אחר.

לא זכור לי שצילמתי אותה, וליתר בטחון עברתי עכשיו על התמונות אחת-אחת כדי לוודא שהיא לא נכנסה לאף פריים. היא לא מופיעה בתמונות שלי.

למעלה