אני רק רוצה לומר...

S.Riddle

New member
אני רק רוצה לומר...

שאתם האנשים האהובים עלי בעולם כולו *____* היה לי כל כך כיף היום ואני עדיין בסוג של afterglow מכל העניין..... היה כזה תענוג ;___;
! ...עכשיו תעלו כבר את התמונות. :|

pokegirl

New member
אם זה גיא הביא או מישהו אחר הביא-

תודה רבה על העוגה XDD

coral chan

New member
../images/Emo210.gif היה נהדר!

איך אני מעלה כל כך הרבה תמונות לרשת? רוצה אולי לצרוב ממני אותן?...

S.Riddle

New member
זה יהיה מעולה. :)

בכל מקרה פשוט צריך לעשות להן batch resizing ולהעלות לאיזה אלבום באינטרנט... אני מנדבת את הפוטובאקט שלי אם צריך. P:

Vivi Sparrow

New member
אני חושבת שקיים בזה חסרון

אם קיימת ב-RAR תמונה של מישהו שלא רוצה שתהיה שם, אי אפשר למחוק אותה.

pokegirl

New member
במקרים כאלה אני חושבת שצריך לבדוק

עם האנשים ספציפית אם יש להם בעיה כלשהי. כי אם היא תעלה את כל התמונות לאלבום, גם אז במקרה שמישהו ירצה שתמונה מסויימת תוסר, הוא יאלץ לחכות ובינתים כולם יוכלו לראות אותה.

innocence

New member
נכון.

ובלי קשר, הסיכוי שתהיה תמונה שמישהו לא ירצה שיראו כל כך גדולה, שזה מציק. בעיקר כי יכול להיות שהוא סתם היה ברקע ושאר האנשים יצאו ממש טוב. אני בעד ראר.

Lightning9

New member
היה בהחלט כיף~

אני אעלה את התמונות מחר מתישהו לצערי... ממ כל מי שהעלה כבר שיתן קישור, גם אם זה לאלבום בפייסבוק

akane

New member
היה ממש, אבל ממש כיפי! ^O^

תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה עד אין קץ לניצן המדהימה שלוותה לי את התחפושת מאיה שלה!
עשית עליה עבודה מצויינת, על כל הפרטים, ובאמת שזה היה נהדר ללבוש תחפושת יפה כ"כ (ועוד במיוחד בלי שהייתי צריכה לקרוע את הטוסיק עליה XD). שנית, התחפושת היתה כ"כ נוחה ביחס לתלבושות קודמות שלי, מבחינת נעליים, תלבושת ואפילו הפיאה לא לחצה לי על הראש. גם לא היה חום אימים - וכל זה אפשר לי להיות מאושרת עד מעל לגג כ-ל היום DDDDDDD: היה כיף להיות חבורה של זונות צומי ולהצטלם כל היום~ לדבר, לאכול עם כולם, לשיר מזל טוב לגיא גיא, לרקוד בסוף קאראמל דאנסן ולעשות טראומות לשאר מבקרי אייקון (LOLS). בהחלט יום נפלא! ודווקא בגלל שלא היה את ההפרעות והלחץ שיש בשאר הכנסים (עומס באנשים, תכניות ודד-ליינס) היה כ"כ כיף ונינוח~ יש לנו קאסט של אנשים נפלאים וכולם היו כ"כ יפים ומושקעים *O* מי ייתן ויהיו לנו עוד מפגשים שכאלו! אוהבת את כולכם!!! DDDDDDDDDDDDDDD:

../images/Emo24.gif~

בכייף, בשבילך תמיד 3> D: חח הרגת אותי עם "לעשות טראומות לשאר מבקרי אייקון (LOLS)" וזה LOLZ! אגב בכל מקרה, התחפושת ממש התאימה לך! אני שמחה שהלוואתי לך אותה ^^

pokegirl

New member
זו רק את.

כי הרי זה בא כאילו פועל LOL בפרזנט סימפל, אז מוסיפים s כמו jumps, runs, eats, LOLS או אולי פשוט ברבים. שגם אז מוסיפים s.

למעלה