אני רק לשאול שאלה

mucool2

New member
מנסיוני, זה יותר מיתוס ממציאות

כמו ה"מאאתיים" המפורסם.

mucool2

New member
ושכחתי לציין

שחייתי בירושלים 31 שנה "נטו", ובעצם, למרות היעדרותי הממושכת, אני עדיין נחשב תושב ירושלים (וגם אחזור אליה בקרוב).

shellyland

New member
ואני דוברת ירושלמית ילידית

ואני חייה פה כבר 37 שנים, ותרצה השכנה שלי היתה מאכילה כל בוקר את החתולים, לא את החתולות. לגבי המאאאתיים, ירושלמים וותיקים כן מדברים כך, אבל נותרו ממש מעטים. חבל שאתה לא רואה כמה זה פאתטי איך שמנסים ב"האלופה" ליצור סלנג ירושלמי. הטעויות שלהם פשוט מביכות! כשה"בקרוב" הזה שלך יגיע ותבוא לראות אצלי ב-VOD מה שפיספסת מ"הרצועה", אני אעשה לך גם סיבוב או שניים על קבוצת הכוח ירושלים.

mucool2

New member
כן, ירושלמים מבינים רק את

שפת הכוח... לגבי מאאתיים, אמא שלי (ילידת ירושלים) אומרת שלא כל הירושלמים דיברו ככה, אלא רק בני עדות מסוימות בשכונות מסוימות. היא טוענת שה"פולקלור" הירושלמי מבית מדרשו של דב"א, סורמלו ויוסי בנאי העלים לגמרי את האשכנזים שחיו בעיר, וגם אם מזכירים אותם, תמיד הם יהיו יקים מרחביה (עוד מיתוס).

shellyland

New member
שלח את אמא שלך לקרוא את

"סמטת החבשים" של אורלנד. זה יעשה לה חוויה מתקנת.

shellyland

New member
אם היא בסביבה שלי

אני יכולה להעביר לה יחד עם ההמלצה גם את הספר.

mucool2

New member
ועיקר שכחתי...

על ההזמנה.

shellyland

New member
זאת לא היתה הזמנה

זאת היתה הודעה. בהזדמנות, בדוק עם איזיקו איך הוא מסנכרן את היומן שלו עם ההודעות שלי בפורום.

אלי ו.

New member
את בת 37? ../images/Emo12.gif

נכנסתי לכרטיסישי שלך וגם שם כתוב 37. אני לא ממחלקי המחמאות אבל הייתי בטוח שאת בת 20 ומשהו.

גנגי

New member
אתה ממחלקי התה?

היא באמת בת עשרים ומשהו. לא מבינה איפה הבעיה שלך עם המספר.

אלי ו.

New member
מה לא מובן?

שלי כתבה שהיא חיה בירושלים 37 ושנים וגם בכרטיסישי שלה כתוב 37. וכן, אני מחלק תה וגם קפה לפעמים, מחמאות כמעט ולא.

למעלה