אף פעם לא מאוחר מדי אתת יפהה! ומוכשרת.. וחמודה^^
Y yaeloolik New member 2/8/05 #131 יהב!../images/Emo25.gif את ילדה מתוקה ומוכשרת! ואת ממש ממש יפה ואני אוהבת אותך הכי בעולם
ר רוח גדולה New member 2/8/05 #155 יההב את מדהימה, באמת, את כזאת מתוקה וחמודה ומקסימה. ואני אוהבת אותך כל כך. נגה
P Painted Fairy New member 2/8/05 #171 יהב../images/Emo9.gif../images/Emo126.gif את ילדה בוגרת, ומתוקה, ומושי-מושלמת ואני אוהבת אותך המון .
P P oo k a New member 3/8/05 #217 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאעאהאעאה יהבבבבבבבבבבב . את מדהימה! אני אוהבת אותך .
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאעאהאעאה יהבבבבבבבבבבב . את מדהימה! אני אוהבת אותך .
L leonel knight New member 3/8/05 #230 ../images/Emo175.gifהו יהב.../images/Emo99.gif את ילדה מקסימה. אני ממש שמחה שיצא לי להכיר אותך. אני מאוד נהנית לדבר איתך[ומאוד נהניתי איתך במפגש ] אוהבת אותך המונים. ליאור
../images/Emo175.gifהו יהב.../images/Emo99.gif את ילדה מקסימה. אני ממש שמחה שיצא לי להכיר אותך. אני מאוד נהנית לדבר איתך[ומאוד נהניתי איתך במפגש ] אוהבת אותך המונים. ליאור
R Radio Joe New member 3/8/05 #247 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif את מדהימה. למרות שבמפגש בכלללללל לא הסתכלת לעברי. והאמת זה הרס לי את המפגש אבל היי את עדיין מקסימה ונהדרת :]
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif את מדהימה. למרות שבמפגש בכלללללל לא הסתכלת לעברי. והאמת זה הרס לי את המפגש אבל היי את עדיין מקסימה ונהדרת :]
מ מדוזה משועממת New member 3/8/05 #280 תודה רבה בנות!../images/Emo29.gif הסמקתי בגללכן . אתן ממש מתוקות, תודה לאחת וכל אחת מכן.
P P oo k a New member 3/8/05 #218 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהאמת, אנלא ממש מכירה אותך, אבל תכתבי יותר בפורום . את נראית נחמדה!
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהאמת, אנלא ממש מכירה אותך, אבל תכתבי יותר בפורום . את נראית נחמדה!
P Painted Fairy New member 2/8/05 #170 את זוכרת אותי?../images/Emo3.gif../images/Emo126.gif גילי. דיברנו פעם במצלמת אינטרנט ודיברנו בטלפון Oo את בטח לא זוכרת נמ.
את זוכרת אותי?../images/Emo3.gif../images/Emo126.gif גילי. דיברנו פעם במצלמת אינטרנט ודיברנו בטלפון Oo את בטח לא זוכרת נמ.
P P oo k a New member 3/8/05 #219 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאת מוכשרת כל-כךךך ואת נראית ממש נחמדה:]
R Radio Joe New member 3/8/05 #248 חן ../images/Emo99.gif וואו. את פשוט מדהימה. מדהימה, מוכשרת, מקסימה. את כזה בנאדם טוב. מה טוב? את נהדרת, מושלמת. באמת באמת. ואת האסוציאציה שלי לורד
חן ../images/Emo99.gif וואו. את פשוט מדהימה. מדהימה, מוכשרת, מקסימה. את כזה בנאדם טוב. מה טוב? את נהדרת, מושלמת. באמת באמת. ואת האסוציאציה שלי לורד
L loli dolly New member 1/8/05 #119 אני רוצה ../images/Emo12.gif "אינסה, מה את עושה פה ועוד בכינוי הישן שלך?" "עצם זה שהצלחתי להחזיק יום וחצי מבלי להכנס לפורום דורש סגידה" "אבל האינטרנט שלך לא עבד אתמול!" "אז מה? אני רוצה צומי"
אני רוצה ../images/Emo12.gif "אינסה, מה את עושה פה ועוד בכינוי הישן שלך?" "עצם זה שהצלחתי להחזיק יום וחצי מבלי להכנס לפורום דורש סגידה" "אבל האינטרנט שלך לא עבד אתמול!" "אז מה? אני רוצה צומי"
B BiDriL New member 2/8/05 #140 ../images/Emo185.gifאינסה ../images/Emo99.gif. אני אוהבת אותך . את נורא מוכשרת .
Y yaeloolik New member 2/8/05 #158 אינסה מותק!../images/Emo25.gif טוב את כל החלקים המעולים את יודעת: שאת יפה, חמודה, תורמת, מתחשבת באחרים... אבל את לא יכולה לתת לכל ריב בפורום הזה לגרום לך לעזוב. זהו! זה החלק הרע! זאת יותר עצה..
אינסה מותק!../images/Emo25.gif טוב את כל החלקים המעולים את יודעת: שאת יפה, חמודה, תורמת, מתחשבת באחרים... אבל את לא יכולה לתת לכל ריב בפורום הזה לגרום לך לעזוב. זהו! זה החלק הרע! זאת יותר עצה..
W welcome to heaven New member 2/8/05 #180 אבל לא עזבתי ../images/Emo7.gif אמרתי שזאת חופשה לכמה ימים וחזרתי אחרי יום וחצי כי נרגעתי קצת