אני רוצה!
P P oo k a New member 3/8/05 #232 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני לא ממש מכירה אותך אבל את נראית נחמדה .
P P oo k a New member 3/8/05 #233 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאז אחרי שהגבתי לכולן, אני רוצה . הגבתי לכולן, נכון? ~מקווה שכן~
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאז אחרי שהגבתי לכולן, אני רוצה . הגבתי לכולן, נכון? ~מקווה שכן~
L leonel knight New member 3/8/05 #240 ../images/Emo175.gifהיי נטע. וואספ?. . לאמשנה . את חברה ממש טובה והכל [נו מה את רוצה שנאי יתחיל לחפור לך עכשיו ]. המ.תשארי כמו שאת ואל תשתני כי ככה את מ-ו-ש-ל-מ-ת. [רק אל תעברי פתאום גם את בצפר ] לאב יא.ליאור
../images/Emo175.gifהיי נטע. וואספ?. . לאמשנה . את חברה ממש טובה והכל [נו מה את רוצה שנאי יתחיל לחפור לך עכשיו ]. המ.תשארי כמו שאת ואל תשתני כי ככה את מ-ו-ש-ל-מ-ת. [רק אל תעברי פתאום גם את בצפר ] לאב יא.ליאור
P P oo k a New member 3/8/05 #242 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifליאור, אני רוצה להתוודות! אני עוברת ביצפר . חחח.. כן.. בארוורררר . מואההה
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifליאור, אני רוצה להתוודות! אני עוברת ביצפר . חחח.. כן.. בארוורררר . מואההה
R Radio Joe New member 3/8/05 #249 נטעעע!!!11 ../images/Emo99.gif חכי חכי שיחזור לי המסנג'ר וואי אני ממש ממש ממש מתגעגעת. באמת באמת. למרות שגנבת לי את הצבע הירוק במסנג'ר . ואת אשתי המושית! עשי לי ילד!!!11
נטעעע!!!11 ../images/Emo99.gif חכי חכי שיחזור לי המסנג'ר וואי אני ממש ממש ממש מתגעגעת. באמת באמת. למרות שגנבת לי את הצבע הירוק במסנג'ר . ואת אשתי המושית! עשי לי ילד!!!11
מ מדוזה משועממת New member 3/8/05 #261 נטע../images/Emo99.gif.../images/Emo29.gif אני חושבת שזה מספיק . [נו אני אוהבת אותךP:]
P P oo k a New member 3/8/05 #263 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifתודה כולן!../images/Emo24.gif .
M M o o M o o New member 3/8/05 #267 אנחנו לא ממש מכירות, אבל את נראת לי ממש חמודה אשמח אם נכיר יותר (XDאני מזכירה לעצמי את אהבה או כסף.)
P P oo k a New member 3/8/05 #239 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo11.gif לילי! . את יודעת כמה שאני אוהבת אותך, נכון? . את חברה ממש ממש טובה.. ואמממ.. אוחח.. אין לי יותר מה לכתוב לך... אם את רוצה.. תקראי ת'ברכה שכתבתי לך לבת מצווה .
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo11.gif לילי! . את יודעת כמה שאני אוהבת אותך, נכון? . את חברה ממש ממש טובה.. ואמממ.. אוחח.. אין לי יותר מה לכתוב לך... אם את רוצה.. תקראי ת'ברכה שכתבתי לך לבת מצווה .
L leonel knight New member 3/8/05 #241 ../images/Emo175.gif../images/Emo6.gif *רצה לקרוא את הברכה* או ש...לא.אני עייפה מידי כדי לרוץ וזה למעלה .
../images/Emo175.gif../images/Emo6.gif *רצה לקרוא את הברכה* או ש...לא.אני עייפה מידי כדי לרוץ וזה למעלה .
Y yaeloolik New member 3/8/05 #245 את מתוקה!../images/Emo25.gif ואני אוסיף אותך לחתימה שלי! כי את ממש התאמצת ואני לא רשע אבל אח"כ... עכשיו אין לי כח..
את מתוקה!../images/Emo25.gif ואני אוסיף אותך לחתימה שלי! כי את ממש התאמצת ואני לא רשע אבל אח"כ... עכשיו אין לי כח..
מ מדוזה משועממת New member 3/8/05 #260 ליאור,../images/Emo29.gif מה יש להגיד? את פשוט ילדה מושלמת:] אני אוהתב אותך מאודמאוד וממש נהנתי איתך במפגש!^^ יהב .
ליאור,../images/Emo29.gif מה יש להגיד? את פשוט ילדה מושלמת:] אני אוהתב אותך מאודמאוד וממש נהנתי איתך במפגש!^^ יהב .
L leonel knight New member 3/8/05 #266 ../images/Emo175.gifיהב../images/Emo99.gif תודה, גמאני אוהבת אותך
ר רוח גדולה New member 3/8/05 #255 בנות :] תודה רבה לכל מי שהגיבה לי, אתן חמודות רציתי להגיד שאני אשמח לדבר איתכן, גם כאלה שלא כתבו לי, כמובן כדי שנכיר טוב יותר. מי שרוצה מסנג'ר\אייסקיו, שתפנה אלי במסרים. נגה
בנות :] תודה רבה לכל מי שהגיבה לי, אתן חמודות רציתי להגיד שאני אשמח לדבר איתכן, גם כאלה שלא כתבו לי, כמובן כדי שנכיר טוב יותר. מי שרוצה מסנג'ר\אייסקיו, שתפנה אלי במסרים. נגה