אני רוצה *בורחתרחוקרחוק* בטח אפחת כבר לא זוכרת מי אני נו מה, כולה שבועיים!
G GalGul000 New member 1/8/05 #54 אני רוצה ../images/Emo3.gif *בורחתרחוקרחוק* בטח אפחת כבר לא זוכרת מי אני נו מה, כולה שבועיים!
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 1/8/05 #103 מי את?../images/Emo12.gif../images/Emo96.gif חה^^. את חאמודה ומצחיקה, ומוכשרת.
P P oo k a New member 3/8/05 #209 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאת ממש נחמדת! את שלחת לי המוןןןן מסרים כשביקשתי, ואת גם ממש ממש מוכשרת!
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאת ממש נחמדת! את שלחת לי המוןןןן מסרים כשביקשתי, ואת גם ממש ממש מוכשרת!
G GalGul000 New member 3/8/05 #276 ../images/Emo6.gif בגללך חסמו לי את המסרים ../images/Emo6.gif אבל חפיף, היה כיף אני באמת צריכה לבדוק אם פתחו לי את זה מחדש גם לך חסמו? או שהבנזונה החליט להתעלל רק בי? בכל מקרה, אני אוהבת אותך
../images/Emo6.gif בגללך חסמו לי את המסרים ../images/Emo6.gif אבל חפיף, היה כיף אני באמת צריכה לבדוק אם פתחו לי את זה מחדש גם לך חסמו? או שהבנזונה החליט להתעלל רק בי? בכל מקרה, אני אוהבת אותך
2 2ofir New member 1/8/05 #69 נועה../images/Emo99.gif גרר את מוכשרת את מציירת מהמם! ואיך לא, יפה ונחמדה
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 1/8/05 #104 נועהההההההה../images/Emo96.gif את חאמודה וצחיקה, וכיף לדבר איתך. את בן אדם טוב:0. ונהנתי נורא במפגש איתך
נועהההההההה../images/Emo96.gif את חאמודה וצחיקה, וכיף לדבר איתך. את בן אדם טוב:0. ונהנתי נורא במפגש איתך
O o0Invisible0o New member 1/8/05 #114 את אוהבת את אלאניס!../images/Emo2.gif זה כבר כבוד! וגילמור ואי.אר..XDDD נו, בקיצור יש לך טעם טוב. ואת מציירת מדהים! ואת ממש נחמדה.. ופיספסתי אותך במפגש... ואני לא טובה בלהחמיא אנשים נו.XDD
את אוהבת את אלאניס!../images/Emo2.gif זה כבר כבוד! וגילמור ואי.אר..XDDD נו, בקיצור יש לך טעם טוב. ואת מציירת מדהים! ואת ממש נחמדה.. ופיספסתי אותך במפגש... ואני לא טובה בלהחמיא אנשים נו.XDD
Y yaeloolik New member 2/8/05 #133 *קוטלת*../images/Emo25.gif אני קוטלת אותך כי באמת חשבת שמישהו יקטול אותך!!!!!!!!!111 את מדהימה ומצחיקה ומתוקה וכוסיט ואני אוהבת אותך
*קוטלת*../images/Emo25.gif אני קוטלת אותך כי באמת חשבת שמישהו יקטול אותך!!!!!!!!!111 את מדהימה ומצחיקה ומתוקה וכוסיט ואני אוהבת אותך
B BiDriL New member 2/8/05 #135 ../images/Emo185.gifצב ^________________________^ יש לך צירוים מדהימים . את מקסימה.
P P oo k a New member 3/8/05 #210 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאנחנו לא ממש מכירות אבל את נראית ממש נחמדה .
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאנחנו לא ממש מכירות אבל את נראית ממש נחמדה .