אינסה! את ממש ממש נחמדה ומוכשרת! ואל תתני לשום דבר לפגוע בך
P P oo k a New member 3/8/05 #221 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאינסה! את ממש ממש נחמדה ומוכשרת! ואל תתני לשום דבר לפגוע בך
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאינסה! את ממש ממש נחמדה ומוכשרת! ואל תתני לשום דבר לפגוע בך
P P oo k a New member 3/8/05 #220 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifגמאנחנו עלייך../images/Emo24.gif
M M o o M o o New member 2/8/05 #142 בכל זאת - את ממש ממש ממש ממש מוכשרת . אני אוהבת את הסגנון שלך D:
B BiDriL New member 2/8/05 #143 ../images/Emo185.gifאז מה ../images/Emo3.gif? את נורא מתוקה ^_____________________^ ומוכשריה ברמות עם סגנון כזה חמוד .
../images/Emo185.gifאז מה ../images/Emo3.gif? את נורא מתוקה ^_____________________^ ומוכשריה ברמות עם סגנון כזה חמוד .
P P oo k a New member 3/8/05 #223 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifפףף את ממש נחמדה, ופאקינג מוכשרת!
T TEENAGER1 New member 2/8/05 #145 ../images/Emo66.gif אני רוצה. כי באלי להיות צומי נו ואין לי כוח לכתוב לכולן והמחשב הזה איטי. קחו זאת בחשבון.
../images/Emo66.gif אני רוצה. כי באלי להיות צומי נו ואין לי כוח לכתוב לכולן והמחשב הזה איטי. קחו זאת בחשבון.
Y yaeloolik New member 2/8/05 #150 ../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif את ילדה מקסימה ומוכשרת! ואחראית ביותר!!!11 ואני מתה עלייך ואת כוסיט!
../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif את ילדה מקסימה ומוכשרת! ואחראית ביותר!!!11 ואני מתה עלייך ואת כוסיט!
P P oo k a New member 3/8/05 #222 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאעאהאעאהא! את מדהימה, באמת, וחבל לי שאנחנו לא מדברות יותר. את באמת אחת הבנות הכי מיוחדות ונחמדות פה
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאעאהאעאהא! את מדהימה, באמת, וחבל לי שאנחנו לא מדברות יותר. את באמת אחת הבנות הכי מיוחדות ונחמדות פה
L leonel knight New member 3/8/05 #236 ../images/Emo175.gifמיכלי../images/Emo99.gif את מנהלת ואת חמודה, מקסימה ומוכשרת. אני אוהבת אותך. ליאור
../images/Emo175.gifמיכלי../images/Emo99.gif את מנהלת ואת חמודה, מקסימה ומוכשרת. אני אוהבת אותך. ליאור
Y yaeloolik New member 2/8/05 #151 את!../images/Emo2.gif../images/Emo25.gif אני זוכרת אותך מאיזה מפגש אחד ואת ממש חמודה!! וכיף לדבר איתך ! חבל באמת שאנחנו לא מדברות
את!../images/Emo2.gif../images/Emo25.gif אני זוכרת אותך מאיזה מפגש אחד ואת ממש חמודה!! וכיף לדבר איתך ! חבל באמת שאנחנו לא מדברות
P P oo k a New member 3/8/05 #224 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאנחנו לא ממש מכירות, אבל את נראית ממש ממש נחמדה!
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאנחנו לא ממש מכירות, אבל את נראית ממש ממש נחמדה!
Y yaeloolik New member 2/8/05 #154 איי לאב יו!../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif אנחנו באמת צריכות לדבר שוב!!!!!11 אההההההההה! את מוכשרת בטירוף וחמודה ומתוקה!
איי לאב יו!../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif אנחנו באמת צריכות לדבר שוב!!!!!11 אההההההההה! את מוכשרת בטירוף וחמודה ומתוקה!
R Radio Joe New member 2/8/05 #166 You. You don't like me anymore. Actualy you never did. But I do. I wish someone like you cared about me.
You. You don't like me anymore. Actualy you never did. But I do. I wish someone like you cared about me.
ר רוח גדולה New member 2/8/05 #167 בטח שאני אוהבת אותך ../images/Emo24.gif ונכון, לא אכפת לי ממך, מאוד אכפת לי ממך אפילו כתבתי לך מתי יסתדר הבלאגן עם המחשב כבר נו
בטח שאני אוהבת אותך ../images/Emo24.gif ונכון, לא אכפת לי ממך, מאוד אכפת לי ממך אפילו כתבתי לך מתי יסתדר הבלאגן עם המחשב כבר נו
A ApharseMon New member 2/8/05 #179 ../images/Emo28.gifאת לא אוהבת אותי. אפילו בתקופת כיתת ו', דיברנו הרבה יותר. עם העיר הוירטואלית. אבל אני אוהבת אותך.
../images/Emo28.gifאת לא אוהבת אותי. אפילו בתקופת כיתת ו', דיברנו הרבה יותר. עם העיר הוירטואלית. אבל אני אוהבת אותך.