siete'le - א. reserva - ככל שהכרתי
את השפה הספרדית מגעת, מתקיים - (reserda(Spnish)=reserved(English. לדוגמא, היינות: Pesquera 1996 Reserva, Ribera del Duero, Spain Sierra Cantabria 1998 Reserva, Rioja, Spain ב. אשר לענין הבא: "....אבל אני לא אשקר, אם יש משהו שאני לא יודעת - אני צריכה ללמוד אותו איכשהו נכון? אני לא חושבת שתהיה לי בעיה ללמוד..." אני מאחל לך שאכן תמצאי בר כלבבך, שיסכים להעסיקך )ואני מתחייב כאן, בנקיטת אצבע, להיות לקוח קבוע של בר זה ורק במועדי המשמרות שלך) אך דומני שהתמימות המתבטאת במשפט דלעיל, המצוטט מהודעתך הקודמת, תהיה בעוכריך. בר זה בראש ובראשונה פירמה עסקית שנועדה להרבות את התשואה על ההון שהשקיע בו הבעלים. נראה לי מרחיק לכת לחשוב שיהיה בעלים כלשהו שיחשוב שיוכל להרבות את תשואתו עי"כ שישכור את שירותיך, כברמנית, בנסיבות נסיונך והשכלתך 0האלכוהוליים) כפי שאת מתארת אותם לעיל. חשבי שוב עך הענין. יותר בכיוון של - 1. איך את מעשירה את השכלתך האלכוהולית/מיקסולוגית (יין, מזיגת בירה וכד') בזריזות. 2. איך את רוכשת נסיון מעשי (אף ללא קבלת שכר) בטרם תשרפי את הגשרים עם הרארגונים בהם את לומדת ועובדת כיום. 3. כיצד את משווקת את עצמך למעסיקים פוטנציאליים, כמומחית, כבקיאה וכמנוסה בכל תחומי היין, בירה, אלכוהול, מיקסולוגיה,ברמניוּת, כך שירצה להעדיפך על פני כל הפרגיות, או הגברברים שזה עתה סיימו קורס ברמנים. ב-ה-צ-ל-ח-ה וסַפְּרִי: א. איך את מתקדמת ו - ב.מתי את באה לתל-אביב, שוב (קראתי בבלוגך שהגעת מתישהו לחדש דרכון שם).