אני צריך משהו!

• פותח הנושא genz
  • פורסם בתאריך

DanieLushka

New member
מה הבעיה, "תשיג"

עוד חומר של Blind Guardian.. התחלתי לשמוע אותם לפני כמה ימים.. וזו פשוט אהבה ממבט ראשון
(או יותר נכון משמיעה ראשונה..) Sonata Arctica אלובמים: Ecliptica, Winterheart's Guild ואנשים גם ממש אוהבים Recokning Night.. אבל עוד לא שמעתי אפילו חצי ממנו..
Nightwish אלבומים: Wishmaster Century Child עוד להקות שאני מכירה רק כמה ימים, אבל אהבתי.. Edguy, Symphony X, Rhapsody, כן כן אני בורה.. רק עכשיו הכרתי.. יופי טופי :) תהנה! :]

Musta Susi

New member
ניר, התוכל במטוטה

לשלוח לי את השיר בונוס ההוא שדברת עליו? אני הצלחתי למצוא רק את הקטע ההוא עם הדרבוקות והרעשני פיסטוקים

TarwenR

New member
המצלות :

Arwen
*סוגדת* Sonata arctica גיטרות טובות זה פה (יאני *סוגדת*) Kamelot Falconer Masterplan Rhapsody פאוור מטאל טהור

genz

New member
טוב...

הרבה מאוד להקות...אני ינסה קצת למקד את זה: ממה ששמעתי, אהבתי: blind guardian stratovarius iced earth kamelot hammerfall demons & wizards אז בבקשה, שירים טובים מהלהקות האלה, ואם לפי דעתכם פספסתי משהו ממש טוב, אז גם.

genz

New member
תן שירים לבדוק את הלהקה

אחרי זה נראה אם אני יקנה את הדיסק

powermetal1

New member
הנה

kamelot: The Fourth Legacy across the highlands Wings of Despair Don't You Cry Forever stratovarius: Black Diamond Night Time Eclipse Stratosphere Infinity Paradise iced earth:(אני לא מבין למה יש אנשים אומרים שהם פאוור הם הבי או טראש) Watching Over Me hollow man Blessed Are You Waterloo Consequences demons & wizards : Fiddler on the Green Blood on My Hands Whistler winter of souls Last Sunrise אהה כן פיספסת משהו טוב - FALCONER להקה ענקית.

2LIRONOS7

New member
../images/Emo45.gif תהיי בריאה ומאושרת כל חייך!

לאוואנאז'יה יש קסם מיוחד שאין לאף להקה או הרכב אחרים.

למעלה