אני צריך משהו!

• פותח הנושא genz
  • פורסם בתאריך

DanieLushka

New member
יש הבדל.. :|

לא יודעת ממש איך להסביר נו, הגרואלינג לרוב ממש מעפן בבלאק.. נו זה אחד הדברים העיקריים שמאפיינים בלאק.. סוג הגרואלינג, שלדעתי מזוויע :X

powermetal1

New member
אני לא מבין גדול אבל

נראה לי שההבדל הוא שבבלאק ("שמעתי" רק את קריידל ופינטרול) לסולנים יש קולות גבוהים יותר ובגלל זה יוצא להם גרואל אחר יותר צווחני כזה מאשר גרואל באסי- דת'.

Danihell1

New member
יש צריחות ויש גראולינג..

בואו נחפור קצת באמת. צריחות זה כמובן יותר גבוה, וגראולינג [נהמה] זה יותר עמוק ונמוך. בקריידל יש את שניהם, לדוגמא.

shades of blue

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

דת' מטאל - growl, growling גראול, גראולינג - נהמה, שאגה - מופיע בדת' מטאל לסוגיו ובתתי סוגות של סוגות אחרות המושפעות מדת' מטאל, כמו דום-דת'. בלאק מטאל - shriek, shrieking שריק, שריקינג - צווחה, זעקה, צרחה - מופיעה בבלאק מטאל לסוגיו ובתתי סוגות של סוגות אחרות המושפעות מבלאק מטאל. בין דת' מטאל לבלאק מטאל בדרך כלל יש הפרדה מוחלטת אם זה בסצינה סביב המוסיקה, אם זה בנגינה או אם זה בביצוע הקולי. אבל יש תת סוגה של בלאקנד-דת' בו מעורבבים מאפיינים משתי הסוגות - הדוגמא הבולטת ביותר היא דייסקשן שהייתה אמורה להופיע בפסטיבל מטאליסט אך השתתפותה בוטלה.

Danihell1

New member
יפה לך על ההרחבה..

וברוך הבא לפורום, אם אני לא טועה?

Musta Susi

New member
Demons And Wizards../images/Emo99.gif

תשמע Rhapsody, Luca Turilli, Celesty, Masterplan, Stratovariusw Dark Moor

SOR1

New member
המלצות

blinnd guardian(1990-1998) helloween gamma ray grave digger wizard paragon crystal eyes primal fear -Rage

SOR1

New member
זה כן

אפשר להשתייך אותם גם לפאוור,בעיקר את עבודות אחרונות שלהם שם עברו יותר ל heavy/power metal מהheavy הרגיל

למעלה