אני צריך משהו!

• פותח הנושא genz
  • פורסם בתאריך

genz

New member
אני צריך משהו!

כן, אני צריך משהו, ואותו משהו הוא...המלצות!! בגלל שאני שומע הרבה פוואר בזמן האחרון (טוב...4 שירים של האמרפול ואחד של הלהקה ההיא שמורכבת מ-blind guardian ו-iced earth), וטיפה נמאס, אז באתי הנה כדי לקבל מלצות על שירים טובים ולהקות פוואר מטאל איכותיות. יותר ספציפי? פוואר מטאל חזק, טהור, בלי יותר מידי סיבוכים, גיטרות טובות ולא גותי/פרוג. בבקשה?

עזוב ענר תשמע דת' מטאל

סתם, תשמע סונטה, נייטויש... גוד אולד סטאף.. חח
.

genz

New member
דת' מטאל...

עזוב, אני יקליט את עצמי מקיא...

Blade Of Fire

New member
כמו שהוא אמר

עדיף שהוא יקליט את עצמו מקיא... דת' סאקס
(חוץ' מצ'ילדרן... צ'ילדרן טובים כי יש להם גיטריסט\ים מעולה\ים)

עידן... נו באמת...

אני לא מבינה אותך... ועוד כמוך... אני אישית מאוד אוהבת גם דת' וגםפרוג וגם פאוור ועוד סגנונות שאין לי כוח לפרט. למה לדחות להקה על סף רק בגלל שאתה יודע שהם דת'?

Blade Of Fire

New member
זה דווקא מאוד הגיוני

אוקיי.. קודם כל- אני לא דוחה אף להקה עד שאני שומע כמה שירים שלהם. טוב.. בדרך כלל... אבל נגיד לרגע שאני כן עושה את זה. הדת', כמו לכל סגנון אחר וכמו שכולנו יודעים, יש מאפיינים משלו שבמקרה שלנו זה הגרואולינג ועל זה אנחנו מתווכחים בעצם. לפי רוב, אם לא כל הלהקות ששמעתי עד היום, אם אין שם גרואול-זה לא דת'. ואני, כמו האנש מההודעה הראשית, לא אוהב גרואולים ולכן אני פוסל את רוב להקות הדת'. אם יביאו לי לשמוע שירים של להקה שהיא באמת שונה מהשאר אני אשמח ובגלל זה גם הכרתי את צ'ילדרן והתאהבתי.. לא בגלל הקול אלא בעיקר בגלל הגיטרות והקלידים... וכמו שאמרתי-זה כמו שאנשים פוסלים להקות פאוור בגלל שזה קול גבוה או פרוג בגלל שזה ארוך ומשעמם.

shades of blue

New member
מסכים בהחלט

רק שאצלי זה "בלאק מטאל" שאם אני שומע על להקה מסויימת שמוגדרת כ"בלאק מטאל" זה חסר תועלת בשבילי להקשיב להם. שאגת הגראול של ה"דת' מטאל" עשויה אמנם להיות דוחה בעיני אנשים מסויימים (בעיקר כשהיא לא מבוצעת כמו שצריך), אך צווחת השריק של ה"בלאק מטאל" דוחה הרבה יותר וגם המוסיקה גרועה. גם הגדרת להקה כ"ניו מטאל", "פ'אנק מטאל", "דום מטאל", "מטאל גותי" או "אינדסטריאל מטאל" לא תעשה לי חשק לשמוע שיר מסויים שלהם אבל עדיין במקרים האלו עוד ניתן לשכנע אותי איכשהו לנסות בניגוד לבלאק שבמקרה שלו זה "לאו!" מוחלט. לדת' מטאל לעומת זאת אני יותר פתוח בעיקר לדת' מטאל טהור, דת' פרוגרסיבי-מלודי (הגל החדש של הדת'-מטאל השוודי) ודום-דת' מטאל. יוצאות מין הכלל הזה הן להקות דת' קיצוניות, גרינדקור, ובלאק-דת' שאליהן אני לא ממש פתוח. שמתי לב בזמן האחרון שיש להקות שמנגנות "פאוור מטאל" והביצוע הקולי הוא כולו או בחלקו צווחת השריק של ה"בלאק מטאל", זה עוד משהו שניתן להקשיב לו בגלל הנגינה. סוג כזה הייתי מסווג כבלאק מטאל איכותי או כפאוור מטאל גרוע...

Danihell1

New member
הממ אתה מתכוון למה שנקרא..

לדוג' Power metal with harsh voacals? Norther, הפינים, הם דוגמא לזה. דוגמא מומלצת, אגב.

DanieLushka

New member
זו כבר בעיה שלך

לפי דעתי אתה עושה טעות.. אם אתה ישר שומע "בלאק מטאל" ואומר לא.. אני אישית גם ממש לא אוהבת את הסגנון הזה.. אבל אני לא אבטל את הלהקה בלי לשמוע אותה.. תעשה ללהקה טובה, תשמע לפחות שיר שניים שלושה ואז תחליט.. מה רע בגות' מטאל ?

genz

New member
חוץ מה"שירה"?

שומדבר... תכלס, אם בדת' הייתה שירה נורמלית, זה היה יכול להיות אחד הסגנונות מטאל הכי טובים אי פעם

Blade Of Fire

New member
אבל עובדה שזה מה שקורה

זו גם העובדה שהרבה אנשים מתרחקים מגות' מטאל או מפאוור מטאל. את חייבת להסכים איתי שזה לפחות מפאוור מטאל שבגלל הקולות הגבוהים והמחשבה שפאוור מטאל זה להומואים, אז אנשים מתרחקים מזה....

למעלה