אני צריך משהו!

• פותח הנושא genz
  • פורסם בתאריך

Blade Of Fire

New member
לאו דווקא

לצ'ילדר יש קלידן והמון אנשים אוהבים אותם, אנשים שלא אוהבים פאוור...

Danihell1

New member
תראה.. (שונאת כותרות)

אם אנשים מתרחקים מסגנון כלשהוא רק כי יש לו יצא לו שם של "רק הומואים שומעים את זה", זה כבר די עצוב, ושלא ישמעו וזהו. אני לא חושבת שמתרחקים מפאוור בגלל הקולות, כי זה לא ממש אותו דבר אצל כל להקה וזה לא תמיד קולות גבוהים. אצל דת' זה משהו אחר.. כי לאנשים לפעמים קשה הרבה יותר להתחבר לווקאלס כאלה, בגלל שזה דיי שונה. זה לא משו ששומעים בד"כ. מה שכן, זה חבל לשלול להקה רק בגלל ווקאלס, כי לפעמים המוזיקה עצמה ממש טובה. לדוגמא, קריידל (עריסת טינופת'), לא מתה על הווקאלס, הצריחות לא עושות לי את זה, ולעומת זאת אני אוהבת את הנגינה ואני כן שומעת אותם.

smady by

New member
בגלל זה אני מעדיפה את..

השירים האינסטרומנטלים של להקות כאלה למיניהן...

Danihell1

New member
אינסטרומנטל זה לא שיר, זה קטע

נגינה בלי ליריקה. [קטנונית
]

genz

New member
אני יודע

אבל זה חבל. אבל כשרוצים אז אפשר להתעלם מהבחור הזה שמעלה גרה (ככה לא כותבים גרה נכון? כאילו, גרה של פרות) במזן שהוא שר והתמקד במוזיקה, זה טוב.

Danihell1

New member
אינדיד.

תקרא ספר ביולוגיה במשך כמה שעות ותדע גם אתה על הזנת מעלי גרה :(

DanieLushka

New member
הכל עניין של טעם..

אני אישית מעדיפה שירה נקיה, למרות שאני כן אוהבת גרואלינג, אבל זה באמת תלוי במצב הרוח.. ודת' מטאל זה מעולה
והגרואלים יפים שם לאללה.. מה שכן, וסלח לי סער, אני לא סובלת בלאק\\: לפעמים אני מוצאת את הנגינה יפה, ולפעמים מזעזעת, אבל זה לא העיקר, הגרואלינג שם זוועתי :( זה נשמע כאילו הם סתם מתים עוד שניה ועושים גרררארארארארררעעעע. s: אבל שוב, יש ויש

למעלה