בוא לנתניה הרצל 59. מהר לפני שסוגרים את הטורקיה.
W wish2 New member 24/9/13 #42 את זונה צבועה... מה את עכשיו עושה לי ייסורי מצפון?? שכחת כמה פעמים שלחת אותו עם קופסת וזלין לסימור??? למה אני יוצאת ה כלבה עכשיו?
את זונה צבועה... מה את עכשיו עושה לי ייסורי מצפון?? שכחת כמה פעמים שלחת אותו עם קופסת וזלין לסימור??? למה אני יוצאת ה כלבה עכשיו?
נ נסחפת עם הגלים New member 24/9/13 #45 כן אבל תביני את זוכרת שאני פעם גם טענתי שג'ייק הוא פדופיל מזדקן שגולש מספריית הכלא? ואז חזרתי בי. יש אנשים שמסוגלים להתקשר למשטרה ולהגיד "מצאנו את הפדופיל הוא גולש בשיחת גברים" ואז ימצאו את האיי פי של הילד ויגיעו אליו ויעצרו אותו. בשביל מה?
כן אבל תביני את זוכרת שאני פעם גם טענתי שג'ייק הוא פדופיל מזדקן שגולש מספריית הכלא? ואז חזרתי בי. יש אנשים שמסוגלים להתקשר למשטרה ולהגיד "מצאנו את הפדופיל הוא גולש בשיחת גברים" ואז ימצאו את האיי פי של הילד ויגיעו אליו ויעצרו אותו. בשביל מה?
W wish2 New member 24/9/13 #68 לא.יש לי פנטזיה אחרת עליו. יש לי צמיד זהב מקסים שנורא בא לי ללפף סביב זין של מישהו. מה אתה אומר? זה נחמדה ג'ייק?
לא.יש לי פנטזיה אחרת עליו. יש לי צמיד זהב מקסים שנורא בא לי ללפף סביב זין של מישהו. מה אתה אומר? זה נחמדה ג'ייק?
W wish2 New member 24/9/13 #75 רוצה גם ג'ייק?אני אלפף לך צמיד סביב הזין ואתה תלפף לי טבעת על האצבע המורה.. אה אה אה ?
J Jake Speed New member 24/9/13 #81 סבתא שלי, עליה השלום, היתה אומרת ״לא משנה מה אוכלים, בסוף הכל יוצא אותו דבר״ אז למה שישנה לי עם מי אני מתחתן?
סבתא שלי, עליה השלום, היתה אומרת ״לא משנה מה אוכלים, בסוף הכל יוצא אותו דבר״ אז למה שישנה לי עם מי אני מתחתן?
S shayCn New member 24/9/13 #113 המקסימום שתוכלי ללפף לו זו טבעת זהב על הזין. כי צמיד זה גדול מדי בשבילו.
J Jake Speed New member 24/9/13 #114 שי, אני מוצא את העניין שאתה מגלה הזין שלי מטריד מעט. מחמיא וזה, אבל מטריד
S shayCn New member 24/9/13 #115 האמת שכן אני חייב לדעת אם הסיפורים נכונים וזה פיצי קטן וורוד. תביא תמונה.. חקשמח וזה
J Jake Speed New member 24/9/13 #117 תגיד, שי, כשאתה כותב הודעה מעין זו כלומר, הודעה אולטרה-גיי בעליל, אתה יושב בבית מול המחשב וחושב "הכנסתי לו אחת, לג'ייק"? ואגב להכניס, נראה לי שהבנתי למה עוד לא מצאת את "האחת". אולי מה שאתה צריך זה "אחד"? ותזכור תמיד: פה, בפורום הזה נקבל אותך בלי קשר להעדפותיך המיניות.
תגיד, שי, כשאתה כותב הודעה מעין זו כלומר, הודעה אולטרה-גיי בעליל, אתה יושב בבית מול המחשב וחושב "הכנסתי לו אחת, לג'ייק"? ואגב להכניס, נראה לי שהבנתי למה עוד לא מצאת את "האחת". אולי מה שאתה צריך זה "אחד"? ותזכור תמיד: פה, בפורום הזה נקבל אותך בלי קשר להעדפותיך המיניות.