ברצינות? ידעתי שהוא סמרטוט
ז זיקן New member מנהל 24/9/13 #74 למה סמרטוט. רוב העולם ואישתו ימכרו חבר בשביל מישהי שיודעת להחזיק תביצים טוב. אז בשביל חברים וירטואלים זה עוד יותר קל. דרך אגב גם הנשים כאלו .
למה סמרטוט. רוב העולם ואישתו ימכרו חבר בשביל מישהי שיודעת להחזיק תביצים טוב. אז בשביל חברים וירטואלים זה עוד יותר קל. דרך אגב גם הנשים כאלו .
X xvxxvx New member 24/9/13 #79 זה הגדרה של סמרטוט מה שכתבת פה אני רוצה לראות את האחת שתגיד לי מה לעשות
ז זיקן New member מנהל 24/9/13 #84 אויש. אם תבוא אחת ותגיד, לך יא אללה תוריד כבר תתחתונים ותפסיק לברבר אני רוצה למצוץ לך. לפי ההשקפה שלך אתה צריך לסרב כדי לא להיות סמרטוט.
אויש. אם תבוא אחת ותגיד, לך יא אללה תוריד כבר תתחתונים ותפסיק לברבר אני רוצה למצוץ לך. לפי ההשקפה שלך אתה צריך לסרב כדי לא להיות סמרטוט.
R resplendent chemis New member 24/9/13 #31 אז זרוק לנו איזה כמה ביחד נפתח פה קבוצת חשיבה ונגיע למסקנה לגבי כל ניק וניק מיהו. אל תשכח זיקן - אנחנו כמו ערימת עפרונות - אחד מאיתנו קל לשבור, אבל כשכולנו ביחד אנחנו בלתי שבירים תחזקנה ידינו...
אז זרוק לנו איזה כמה ביחד נפתח פה קבוצת חשיבה ונגיע למסקנה לגבי כל ניק וניק מיהו. אל תשכח זיקן - אנחנו כמו ערימת עפרונות - אחד מאיתנו קל לשבור, אבל כשכולנו ביחד אנחנו בלתי שבירים תחזקנה ידינו...
R resplendent chemis New member 24/9/13 #52 לא תודה אני עדיין מאוהבת באקס שלי ולא מסוגלת להיכנס למיטה עם אחרים. אבל באמת תודה רבה שחשבת עלי. אין לי ספק שאתם בוחרים את המשתתפים בפינצטה.
לא תודה אני עדיין מאוהבת באקס שלי ולא מסוגלת להיכנס למיטה עם אחרים. אבל באמת תודה רבה שחשבת עלי. אין לי ספק שאתם בוחרים את המשתתפים בפינצטה.
J Jake Speed New member 24/9/13 #57 הוא הסגיר את הגיל שלו ואת הסרט שהוא הכי אוהב לראות ביום העצמאות. קמרש הלור״ל
J Jake Speed New member 24/9/13 #71 היא קיבלה מה קוראים בשפה מדיצינה ״זפטה שמש״ היא צריכה לעשות אמבטיה חול