גם לי
J Jake Speed New member 24/9/13 #3 All work, no play Makes a dull day נכון שבאנגלית זה נשמע חכם? אה, כוסאמש׳ך אתה בעצמך הכל עובר עליך וקקה בידיך וכאלה
All work, no play Makes a dull day נכון שבאנגלית זה נשמע חכם? אה, כוסאמש׳ך אתה בעצמך הכל עובר עליך וקקה בידיך וכאלה
נ נסחפת עם הגלים New member 24/9/13 #13 ילד אני חייבת לנקום את נקמתך. נקמת המצורעים. ובכן גבירותיי ורבותיי. תהיתם, ניחשתם, שיערתם, הסתקרנתם, התחרמנתם. מי היא לעזעזל וויש2? אז הנה תמונה שלה בליייייב!!! היא קצת מפורסמת אל תתפלאו אם אתם מכירים אותה.
ילד אני חייבת לנקום את נקמתך. נקמת המצורעים. ובכן גבירותיי ורבותיי. תהיתם, ניחשתם, שיערתם, הסתקרנתם, התחרמנתם. מי היא לעזעזל וויש2? אז הנה תמונה שלה בליייייב!!! היא קצת מפורסמת אל תתפלאו אם אתם מכירים אותה.
W wish2 New member 24/9/13 #29 מפגרת.קראתי את ג'ני והילד והם כתבו על איתמר. אז נכנסתי שוב לראות אם היא דוחפת פן ורק פסיכית כמוך יכולה למצוא תמונה כזו. פתאום אני קולטת שהיא דומה להיא. זה אמיתי?
מפגרת.קראתי את ג'ני והילד והם כתבו על איתמר. אז נכנסתי שוב לראות אם היא דוחפת פן ורק פסיכית כמוך יכולה למצוא תמונה כזו. פתאום אני קולטת שהיא דומה להיא. זה אמיתי?
נ נסחפת עם הגלים New member 24/9/13 #36 ברור שזה אמיתי תודי שזו הייתה הברקה? עכשיו באמת אני לא אוהבת שאת עושה דברים כאלה לילד. מרגישים שציפור נפשו העדינה נשברה.
ברור שזה אמיתי תודי שזו הייתה הברקה? עכשיו באמת אני לא אוהבת שאת עושה דברים כאלה לילד. מרגישים שציפור נפשו העדינה נשברה.