זה לא נכון אנחנו לא נחמדים להומואים
S shayCn New member 24/9/13 #119 כן,צדקת לגבי הכל ג'ייק רוצה להיות האחד שלי? אני מבטיח לתת לך תענוג כל ערב. *מה לא עושים בשביל מזונות*
כן,צדקת לגבי הכל ג'ייק רוצה להיות האחד שלי? אני מבטיח לתת לך תענוג כל ערב. *מה לא עושים בשביל מזונות*
J Jake Speed New member 24/9/13 #120 אתה לגמרי חמוד שי אבל אתה נובח על העץ הלא נכון. אני לא עושה גברים.
S shayCn New member 24/9/13 #121 אבל השמועה מספרת שאתה מחלק מזונות לכל דבעי נו ג'ייק,תעשה ג'אסטה. אני אעשה ניתוח להגדלת ציצים כדי שזה יהיה לך יותר מוחשי.
אבל השמועה מספרת שאתה מחלק מזונות לכל דבעי נו ג'ייק,תעשה ג'אסטה. אני אעשה ניתוח להגדלת ציצים כדי שזה יהיה לך יותר מוחשי.
J Jake Speed New member 25/9/13 #122 בהיותי מאותגר אייקונית, אני חייב לשאול כשאתה שם סמיילי בסוף משפט, זה אומר שהצחקת את עצמך ממש חזק, או שזה סימן שפה הפאנץ'?
בהיותי מאותגר אייקונית, אני חייב לשאול כשאתה שם סמיילי בסוף משפט, זה אומר שהצחקת את עצמך ממש חזק, או שזה סימן שפה הפאנץ'?
S shayCn New member 25/9/13 #123 הצחקתי את עצמי זה מה שהפריע לך? חשבת על ההצעה שלי ברצינות? [הנה,בלי סמיילי צוחק]
P puma141 New member 24/9/13 #89 קראתי, אתה שם-יאללה עוף... חחחחחחחחח ג'ני ניצלשתי...לא בא לי לענות במקום אחר. לא מגיע ל......דביל הזה.
קראתי, אתה שם-יאללה עוף... חחחחחחחחח ג'ני ניצלשתי...לא בא לי לענות במקום אחר. לא מגיע ל......דביל הזה.
P puma141 New member 24/9/13 #94 אלק למה ככה.. כתבת לי שאתה חייב אותי הלילה, שאתה לא מפסיק לחשוב עלי שאתה חייב לנשק אותי כל הלילה הזה....... ושאתה בדרך-איפה אני? לא חוצפה? מה רצית שאני אענה לך......
אלק למה ככה.. כתבת לי שאתה חייב אותי הלילה, שאתה לא מפסיק לחשוב עלי שאתה חייב לנשק אותי כל הלילה הזה....... ושאתה בדרך-איפה אני? לא חוצפה? מה רצית שאני אענה לך......
P puma141 New member 24/9/13 #96 אה אתה מסטול? בגלל זה כתבת את זה? שתדע שסוטול זה הכי אמת בעולם...... אבל ילד- הבנתי שלילוש קרועה עליך....אני סתם נזק-שמע לי! קח רכבת לנתניה..נשארה אחת שבא לה עליך-אל תפספס!
אה אתה מסטול? בגלל זה כתבת את זה? שתדע שסוטול זה הכי אמת בעולם...... אבל ילד- הבנתי שלילוש קרועה עליך....אני סתם נזק-שמע לי! קח רכבת לנתניה..נשארה אחת שבא לה עליך-אל תפספס!
P puma141 New member 24/9/13 #99 עצלן. אז למה אלי רצית לבוא? כתבת "לאן שתגידי-אני בא עכשיו. עד סוף העולם". לא יפה ככה..
נ נסחפת עם הגלים New member 24/9/13 #112 פומה אני והילד גמרנו הוא בגד בי עם פופאי. את יכולה לקבל אותו.