אני נואשת...

פיה שלו

New member
וואי

מה שעובר עלייך זה מה שעבר עליי עם החברה הראשונה שלי מילה ב מילה גם אני חתכתי.. אני שולחת לך מסר.

Your Blue Angel

New member
למרות שממש אין לי נסיון בזה

משהו אחד הדליק אצלי נורה אדומה ...הלחץ שלה עלייך.והוא מתבטא לא רק בזה שעזבה את החברה שלה כדי לפנות המקום עבורך ולהתקשר כל פעם כדי לנסות להשפיע עלייך אלא גם האיום בהתאבדות !!!!!!!! זה לא בריא בכלל! הבחורה הזו צריכה טיפול דחוף ואת לא צריכה לדעתי האישית להסתבך איתה כרגע...חוץ מזה את חושבת שלולא הלחץ הסביבתי הית מייד מסכימה להיות איתה? את חושבת שהית מסוגלת ואת רוצה להתמודד איתה? אפילו במצב הנוכחי כבר חתכת את עצמך! בהצלחה..ותשמרי על עצמך...אהבה אמורה לעשות לך טוב ולא להביא סבל..

לא היא איימה להתאבד...

האקסית שלה איימה להתאבד אם היא תתחיל לצאת איתי/ לא תחזור אליה... מה שכן- כבר יומיים אני לא מדברת איתה (זה פשוט הורג אותי- רק לפני שלושה ימים הגעתי להבנה כמה אני באמת אוהבת אותה... אני גם שומעת הודעות שהיא משאירה לי בפלאפון... בבכי...) אבל אני מאמינה שהפעם זה יצליח... (מזלי שהחברה הכי טובה שלי דואגת לי ועוזרת לי... היא היחידה שיודעת, BTW)

Your Blue Angel

New member
תחזיקי מעמד

אם את באמת מאמינה שזה שווה את זה אולי הגיע הזמן להלחם על הקשר. סך הכל את צריכה לחיות קודם כל עם עצמך ורק אחר כך עם הסביבה...וזה למרות שמהצד זה עדין נראה לי מאוד לא בריא (במיוחד שלוחצת עליך) ..בהצלחה...

HeavenDusk

New member
לא חייבים להחצין בשביל להיות אוהבים

למרות שזה קשה לחיות בסתר, יש לך כאן מתנה אדירה-לממש את האהבה שיש בין שתיכן, זה כל כך יפה ומיוחד-את צריכה להסתכל על זה מהזוית הזו שבעצם יש לך כאן המון. הסביבה הצבועה תמשיך לצבוע אותנו בצבעי שחור לנצח, זהו הטבע היחידי של חברה ממוסדת וארכאית (מיושנת, OLDSCHOOL). אנחנו ביננו לבין עצמינו צריכים לצבוע את החיים בגווני הקשת, לכן אנחנו בוחרים לחיות את חיינו כפי שאנו רוצים, גם אם כלפי חוץ וכלפי העולם הם לא יקבלו צורה ומימד. חשוב לזכור שמהות הדברים היא תמיד פנימית, האהבה היא פנימית, הנגיעה והחום יוצרים תהודה פנימית בנפש שלנו, זה הצבע האמיתי, הקשת שלנו.

One G

New member
"זה הצבע האמיתי, הקשת שלנו"

כל כך דורש לכתוב את המשפט הזה בחתימה! אפשר לקחת ?

One G

New member
אני בת.../images/Emo119.gif

ונמ. אשמח לקבל הסבר "אהבה פנימית"?!

../images/Emo87.gif אז...?

הם חייבים ממש לדעת מה את עושה בחיים שלך? תעדכני את מי שאתצ רוצה לעדכן על זה, ותצאי איתה בקשר רומנטי מוסתר. כמו כן- מה שאמר שי מנהל הפורום גם יכול לעזור.

פיה שלו

New member
אני חיה בסביבה..

שמבחינתה נטייה שכזו היא מחלה נוראית. מאז שאמא שלי גילתה שאני דו [עזבו את זה שאבי צעק שאני לסבית מזויינת במרפסת והעיף אותי מהבית וכך אימי גילתה..] אז אסור לי להשתין כלומר להשתמש באותם השירותים של שאר בני המשפחה,אני בשירותי אורחים כדי שלא אדביק אותם במחלות. ולמרות כל זה אני עדיין עם אהובתי.. נכון כרגע זה בסוד למרות שהם חושדים אך לא נתתי להם למנוע ממני את הקשר הזה. וזה בסוד כדי שירשו לה לישון אצלי, אחרת זין על הדעה שלהם. העצה שלי היא תלכי בעקבות לבך ואת לא חייבת לצאת מהארון בשביל זה בהצלחה

זה כבר נשמע לי ממש...

לא יודעת... אצלי לא יתייחסו אליי כאל בנאדם חולה... אלא בנאדם עם שוני חולני (נראה לי שזו הדרך הכי נכונה וטובה להגדיר את זה...) בכלל הרג אותי- האפיפיור יצא בהודעה לפני כמה חודשים שהומוסקסואליות היא מחלה שניתן להבריא ממנה תוך 3 שנים אם מטפלים בזה נכון... ואני אומרת- אתה מפחד וסולד גם מהדרך הנורמלית שבה דברים צריכים להתקיים אז אתה מדבר על זה?! לא ברור לי...

alexandron

New member
ואני שמעתי על האפיפיור...

שהוא סגר את הפגיה כי היו דרישות לשלוח לשם את הכמרים הפדופילים שהתפגרו :) (לא באמת, זו בדיחה. אבל כן סגר את הפגיה נראה לי).

אני אומרת-

שיתעסק בקרקרים שלו וייתן לכל אחד לחיות את חייו כמו שהוא רוצה, מאמין ומרגיש!!! (ככה גם לגבי כולם...)

alexandron

New member
לא הבנתי אותך.

נדמה לי שהפגיה זה עוד בתחם השיפוט שלו בכל זאת. חוץ מזה דווקא נראה לי בחור נחמד. קצת טרחן אולי- אבל זה בגלל הגיל. חכי תראי אילו אפיפיורים יהיו כאן בעוד 100 שנים...

אני מדברת על ההצהרה שלו...

בנוגע להומוסקסואליים... הוא מגנה/ סולד/ מפחד מיחסים מיניים רגילים בין גבר לאישה... שייצא מהפרנויות בנוגע לזה ואח"כ יידבר על המואיים/ Bיים וכיוצא בזה... (ווהו... וואחד נאום פסיכולוגי יצא לי פה... מה נסגר?! אני כנראה צריכה גמילה מטרופיות...
) קיצר- יכול להיות שזה בגלל הגיל... הו נואוז?!

למעלה