אני נואשת...

אני נואשת...

אני חושבת שכבר הרבה זמן לא הייתי מאוהבת ככה... היא בגיל שלי... לסבית... הבנאדם הכי יפה שראיתי בחיים (עזבו את זה שאני לא אובייקטיבית
) והיא גם כן אוהבת אותי ואפילו נפרדה מחברה שלה בגללי... יש רק בעיה אחת- כמו שכבר כתבתי פה כמה פעמים, אני לא חייה בסביבה שמקבלת אנשים עם נטיות מיניות שמוגדרות "לא נורמליות" (זו הסיבה שיש בדיוק שתי בנות שיודעות- היא והחברה הכי טובה שלי...) הקשר איתה גרם לי להיות בנאדם שאני לא רוצה להיות מבחינת דברים שעשעיתי לעצמי... ואני פשוט לא יודעת מה לעשות...! אני כ"כ אוהבת אותה אבל אני לא יכולה להיות איתה בגלל האנשים מסביב... יש לכם אולי עצה לתת?! או סתם משו להגיד?!

Scifi5

New member
אין סיבה להיות נואשת...

היי, אשמח אם תסבירי לי עם קצת יותר פרטים את הבעיה שמולה את מתמודדת. לרגע אחד, בואי לא נתייחס לסביבה. אני אינני מוריד מחשיבותה של הסביבה, והשפעותיה עליך, אך כרגע בואי נברר ביחד מה מפריע לך. מדוע אינך מאושרת מכך שמצאת אהבה? מדוע את מרגישה שהקשר איתה גורם לך להיות אדם אחר ומוביל בסופו של דבר לנזק עצמי? שוב, בואי נתמקד בך קודם. לגבי הסביבה יש הרבה דברים שאפשר לעשות. תאמיני לי שאין לך סיבה להיות נואשת! את מאוהבת וגם הצד השני מחזיר לך באותו המטבע, מה יכול להיות יותר נפלא מזה? האמיני לי שאין לך סיבה אמיתית להיות נואשת, עצובה אולי, אבל לא נואשת. כתבי לי מה מציק לך ביתר פירוט וביחד נשתדל לפתור את הבעיה. Scifi5.

ווהו... טוב... הסבר-

טוב אז... אמממממ... בהתחלה לא ממש הבנתי שאני מאוהבת בה... אני חושבת שהיא הבינה את זה לפניי... וברגע ש"הודתי" שזה אכן ככה היא הודיעה לי שהיא עזבה את חברה שלה בשבילי... לפני זה- היא אחד האנשים היותר מתוסבכים שיצא לי לפגוש... ממש...! בקיצור- מהרגע שהיא ידעה שאני דו היא גם ידעה שהסביבה שלי ממש לא סובלת אנשים כאלו... אבל זה לא הפריע לה להתקשר אליי באמצע הלילה לספר לי כמה היא סובלת, כמה האקסית שלה סובלת מהפרידה וחזרה כל הזמן על זה שהיא עשתה את זה בשבילי וכל זה... היא ניסתה לגרום לי "לקבל החלטה" והכניסה אותי ללחץ לא נורמלי במקום... ולפני שבוע בדיוק היה השיא... לא התחשק לי לראות אף אחד, לא הלכתי לבצפר, חתכתי את עצמי (אמאבא יודעים... ושולחים אותי לפסיכולוג עכשיו...), התחלתי לרדת גם בלימודים וכל זה... אז אולי באמת לא היה נכון להגדיר את זה כיאוש... אבל אני לא יודעת מה לעשות... (בינתיים היא חזרה לאקסית שלה רק היא איימה שהיא תתאבד, והיא עוד מסוגלת לעשות את זה... "עד שאני אחליט") אני גם מדברת עם שי במסנג'ר תוך כדי כתיבת ההודעה... ואני מניחה שאני צריכה להתנהג כמו שאתה מייעץ... אבל עדיין... אני מפחדת מהתגובה של הסביבה כי אני יודעת מה היא תהיה (ובתור בנאדם שסבל כמעט כל החיים שלו מנידוי חברתי לא בא לי שזה יקרה שוב...) אמממממ... אני מניחה שזהו...

Scifi5

New member
לפי דעתי...

שוב אני... אני חושב שאני מבין קצת יותר טוב עכשיו. אולי לא תאהבי את מה שיש לי לומר לך, אבל אני חושב שמחובתי לומר את דעתי הכנה. יאמרו אנשים שהגיל לא משנה. אני חושב שהוא כן ומשפיע המון. אני לא מדבר על ההתנהגות שלך בתור אדם, אלא יותר לסביבה שבה את נמצאת. בייחוד בגיל הזה ההשפעה היא עצומה. אני מציע לעשות את מה שטוב לך בלבד, ובשלב הזה אולי את עדיין לא יודעת, ולוחצים עליך גורמים מבחוץ. אני הייתי מנתק את הקשר עם הבחורה הזאת מיד! נתק מוחלט, אני יודע שזה יהיה קשה, אבל זה נראה לי הכרחי. אני חושב שאת נמצאת בגיל שהסביבה יותר חשובה ועליך לדאוג לכמה שפחות חיכוכים איתה. אני מקווה שהבנת את דבריי, אם יש לך שאלות אשמח להגיב שוב. Scifi5.

אם כמה שזה קשה וכל זה...

כבר ניסיתי לנתק איתה ת'קשר, כבר פעמיים... זה פשוט לא הולך

Scifi5

New member
אומרים שפעם שלישית...

היי, לנתק קשר זה מאוד קל, את פשוט צריכה לעמוד מאחורי ההחלטה שלך. מה שניסיתי להסביר לך מקודם הוא שאת בגילך זקוקה ונתמכת ע"י הסביבה החיצונית לך. אני אתן דוגמא: ההורים שלך תומכים בך כלכלית ואת גרה בביתם. כאשר תגיעי לגיל מבוגר יותר בו תוכלי להרשות לעצמך שלא לגור בביתם, ביום הזה תדעי מהו חופש. יש הורים שאינם מקבלים ולעולם לא יקבלו את דבר נטייתך, אני אינני מכיר את הוריך, אבל אני מאמין שאת אינך צריכה חיכוכים מיותרים כיום. תתרכזי בדברים שיביאו לך חופש אישי, ועכשיו הכי חשוב זה הלימודים, בעזרתם תוכלי יום אחד לבסס את חייך ללא תלות סביבתית, עד אז תזרמי עם הסביבה שלך. Scifi5.

פיה שלו

New member
אתה מדבר שטויות גמורות!!!

בחיים לא שמעתי עצה כה גרועה. יאללה. אז ההורים שלה לוחצים שתנתק קשר איתם גם? מה קרה ללדבר? לבקש שתוריד תלחץ? אני בשוק ממך.

Scifi5

New member
יכול להיות אבל...

יכול להיות שהעצה גרועה, מה לעשות יש גם כאלו בעולם... אני את העצה הצעתי ל"סנטה האחת" ולא לקהל הפורום בכדי שיעביר ביקורת. מצטער אך רק לה יש את הזכות לומר שהעצה גרועה. אגב, גם אם היא גרועה, זאת דעתי ואני מצפה ממך לכבד אותה בדיוק באותה הדבר שבה אני מכבד את דעתך. הייתי בשמחה מסביר לך ביתר פרטים את דעתי, אך אני אינני מרגיש בנוח לדבר על חייה של "סנטה האחת" ללא רשותה ועם אחרים. אני מציע לך לקרוא שוב את הדברים מההתחלה לפני שאת מגיעה למסקנה שגויה, נראה לי שלא הבנת את כל מה שנכתב כאן. Scifi5.

פסק זמן!!!

ווהו אנשים! תודה על הדאגה!!! רק אל תתחילו עם ריבים ובלאגנים בשביל זה!!! PLS!!!

פיה שלו

New member
זכותנו בתור חברי הפורום

להגיב אם אנו רואים שמישהו נותן עצה גרועה שעלולה לסכן במשהו את זו שלה ניתנה העצה. אם תקשיב לך תסבול ותפסיד המון. לא אמרתי שאיני מכבדת את דעתך אלא חלקתי עליה. אולי כדאי שאתה תקרא את תגובתי שוב כי נראה שאתה לא הבנת.

Scifi5

New member
קצת דרך ארץ...

"פיה שלו", כשאני נתקל בעצה גרועה בפורום, אני אינני מציין זה בפני הכותב אלא רושם את עמדתי המנוגדת כהודעה נוספת, אלטרנטיבית. מה שניסיתי לומר לך, שרק מקבל העצה יכול להעיר שמדובר בעיניו בעצה גרועה ואין הוא מקבל אותה או חושב שהיא תגרום לו לנזק נוסף. מה שאת עברת עם הוריך לדעתי אינו מאפשר לך לראות את הדברים בצורה "נקייה", את אולי גם שוכחת שמדובר בנערה בת 16 בסה"כ ושיש עוד דברים חשובים בחיים חוץ מלצאת מהארון או להיות בקשר על נערה זו או אחרת. את באמת יכולה לומר לי שהעצה הכי טובה שאת יכולה לתת לנערה בת 16 היא להיות בקשר רומנטי עם נערה שהאקסית שלה מאיימת להתאבד, או להתחיל לשקר להורים ולסביבה שאינה תומכת ומבינה? האם אלו הם סוג הלחצים שנערה בת 16 אומרה או צריכה להתמודד מולם? Scifi5.

פיה שלו

New member
איני מסכימה.

ברגע שאתה רושם בפורום ולא במסר פרטי הזכות להגיב פתוחה לכל הקורא והמעוניין. הנסיון לא מאפשר לראות בצורה נקייה? רק בגלל הנסיון אפשר לראות את העניין כמו שצריך ולא אחרת. נכון מדובר בנערה בת 16,אך לא אמרתי שעליה לצאת מהארון להפך, ואם היית טורח לקרוא את הודעותי בנושא הייתי רואה זאת. אני חלקתי על זה שאמרת שעליה לנתק איתה קשר. ולשקר להורים אין ברירה,זה המצב כאשר אתה בעל נטייה כזו והסביבה לא מקבלת את זה. אולי אתה חושב שמכיוון שהיא בת 16 עליה לדחות נטייתה בצד למשך כמה שנים עד שתעמוד ברשות עצמה ולא תצטרך לשקר? אתה מבין מה אתה מבקש ממנה כאן? וגם אם היא לא תהיה בקשר רומנטי עם אותה נערה שהאקסית שלה מאיימת להתאבד אין זה אומר שאותה נערה תהיה עם האקסית והאיום יפטר ויחדל. היא צריכה ללכת בעקבות ליבה ובנוסף לכך כרגע עוד לא לצאת מהארון. יקירי, אתה לא זה שיקבע אם אני נוהגת בדרך ארץ או לא. ומה שאתה עושה כשאתה נתקל בתגובה גרועה אין זה אומר שזה הדבר הנכון שיש לעשות ושכך עליי לנקוט. וחוץ מזה שמי שלא היה בסיטואציה הזו באופן אישי לא יבין באמת מה עובר עליה ומה הדבר הנכון ביותר לעשות. עברו 4 שנים מאז הייתי בסיטואציה הזו. אז חסוך ממני את השטויות של את לא אובייקטיבית, נו באמת.

הקטגור

New member
דרך ארץ - אכן.

שמע, אל תקח את זה בצורה מוגזמת, זה לא ששלפנו עליך סכין קפיצית, אחרי הכל... אנחנו אומרים את דעתנו... ההודעות של כולן פתוחות וחופשיות להגבה עליהן. אולי לדעתך אין זה מנומס לבקר עיצות של אחרים וצריך רק להציע עיצה נפרדת אלטרנטיבית... לדעתי, ולדעת רבים אחרים כמדומני, ביקורת זוהי חלק מחופש הדיבור ובדיוק בשביל זה יש את הפורומים האלה... אל תפגע, אתה צודק, אנחנו לא יורדים פה לטונים אישיים, ואנחנו לא רוחשים לך פחות כבוד בתור בנאדם, זוהי פשוט דעתינו ועמדתנו. *
לשלום עולמי.*

Scifi5

New member
מסכים!

הקטגור, אני מסכים עם דבריך, זה אכן חלק מחופש הביטוי, אולם יש דרך מכובדת ולא אלימה בה ניתן להציג את הדברים וסגנון הכתיבה שלך רק מעצים את דבריי שלי. אני לא נפגעתי, פשוט מנסה להעביר מסר שגם אם לא רואים את הדברים במשותף עדיין יש צורה נאותה בה ניתן להעביר ביקורת. בכל מקרה, לעניין הביקורת: תסכים איתי שאני רואה את הדברים אחרת ממך ומ"פיה שלו", מה עוד כנראה שלגיל ולנסיון יש משקל לא מבוטל בצורת ההתיחסות שלי לבעיה ובצורת ההתיחסות שלכם. אני מציע שנראה את הנושא כסגור... Scifi5.

הקטגור

New member
אני מסכים!! ערימה של גיבובים!!!

איפה הרוח האנרכיסטית?!?! לימודים אפשר להשלים, הגיל לא משנה!!! מה שחשוב שהבחורה תבחר את האופציה שתעשה אותה מאושרת!

פיה שלו

New member
סוף סוף מישהו שמבין!

תודה על תמיכתך יקירי. כבר חשבתי שרק אני שמתי לב לערימת השטויות במיץ שזיפים שהוא רשם.

למעלה