אני מתה.

ketty the sheep

New member
שניצה!!../images/Emo24.gif

לא למות! אני הייתי *הורגת* בשביל מערכת שעות כזו. הנה של הכיתה שלי, אם זה ינחם אותך: יום א'- עד 1:30 יום ב'- עד 5 יום ג'- עד 2 יום ד'- עד 3 יום ה'- עד 4 יום ו' (בינתיים לומדים ביום הזה)- עד 2

Me 4eVer

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

יום א'- 8:30-3:00 יום ב'-8:30- 2:00 יום ג'-7:45- 3:00 יום ד'-7:45- 3:00 יום ה'-7:45- 3:00 יום ו'-7:45- 2:00 10 שעות היסטוריה בשבוע. 8 שעות פיזיקה. כל השעות תנ"ך הן כפולות. תסבלי בשקט.
אה.. וכמובן שיש את השעתיים כתיבת עבודות פעם בכמה שבועות אחרי הצהריים.. ואם אני רוצה לעשות יחידות תרגום.. אני צריכה לבוא כל יום חמישי אחרי הצהריים. ואת בוכה?!?

PopPy

New member
את ביא' ויש לך רק כמה שעות יותר

ממני! ^^;; 43 + שעתיים עד ארבע שעות בשבוע של מחויבות אישית.. *סניף*

וונקי

New member
מסכנים

אני הרגע ספרתי את שעות שיש לי ויש לי רק 18 שעות וזה מצחיק ואותי בטרוף. כי יש הרבה חולנות אבל בגלל שבית ספר רחוק אני טוקע בית ספר כמה שזה מרגיז בית ספר מפגר. לפחות איו לי שעות אפס ואני לומדת ביום שישי רק בפעם בשבועיים וגם זה רק עד פסח

The Mad Hatter

New member
את עוד מתלוננת?

כל הימים מתחילים בעשרים לשמונה- יום ראשון-עד רבע לארבע. יום שני-ארבע וחצי. יום שלישי-ארבע וחצי. יום רביעי-שלוש (בערך). יום חמישי-רבע לארבע. זו המערכת הכי נוראית שהיתה לי בכל ימי בבית ספרי המעצבן. לא הייתי צריכה לקחת על עצמי ביוטכנולוגיה. אווי, זה היה מוריד לי כל-כך הרבה שעות...*_*

The Mad Hatter

New member
י"א :(

שיילך לעזאזל הביצפר המטומטם! לא מספיק שהגעתי היום הביתה בחמש וחצי ושמחר אני נשארת 4 שעות אחרי כולם, עוד יש לי שעת אפס! שעת אפס, לעזאזל!! חשבתי שביטלו את הדברים האלה...*_* אז זהו. מחר אני מתעוררת בחמש. כיף לי. >_<

thebaby

New member
אממ יש לי יותר גרוע ../images/Emo4.gif../images/Emo101.gif

ראשון - 16:15 שני - 15:30 שלישי - 13:40 רביעי - 15:30 חמישי - 15:30 שישי - 13:40 ואני כל יום מתחיל השמונה ואין יל שעות חופשיות
סך הכל 45 שעות לימוד מרגיזות
אני צריך לקנות אוזניות קטנות שנכנסות לי מתחת לשיער......

וונקי

New member
../images/Emo24.gif שניץ

אני בחיים שלי לא ראתי מערכת מוזרה כמו שלי יום ראשון מי11:15 עד 12:55 יום שני מי 8:30עד 13:45 יום שלישי מי 8:30 עד 12:00 יום רבעי מי 8:30 עד 1:45 יום חמשי12:55 עד 14:35 יום שישי מי 8:30 עד 12:55 ובכלל לא היו צרכים ללמוד ביום שישי בית ספר מפגר ברררר

Mical the III

New member
אמ... בבקשה לא לסקול אותי!../images/Emo121.gif

יום ראשון: עד שעה חמישית יום שני: עד שעה שישית יום שלישי: עד שעה שישית יום רביעי: עד שעה שביעית (
) יום חמישי: עד שעה חמישית יום שישי: עד שעה רביעית

BlueBeIl

New member
המערכת שלי דווקא די בסדר...../images/Emo142.gif

פעמיים בשבוע עד רבע לשלוש, כל השאר עד שתיים, יום שישי עד אחת. זה פחות שעות ממה שהיה לנו שנה שעברה.. בתיאוריה
אבל זה ככה רק אם אני לא הולכת למחשבים שזה מוסיף לי עוד שלוש שעות ואז זה לסיים פעמיים בשלוש וחצי. אז אני לא הולכת למחשבים
. שיהיה מד"ח... נסבול בשקט. ועם פחות שעות!

i c y

New member
בהצלחה לכולם..!../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

אני בטוחה שתשרדו את השנה הזאת אחרי הכל..
ואני הגעתי היום לבית הספר בהרגשה ממש טובה (אין לי מושג למה
) והייתי במצב חצי-כפית בשיעור הראשון וציירתי דברים מוזרים והכל נראה לי נורא מגניב מעניין (בשיעור פיזיקה דיברנו על כוכבי לכת ושמשות! ^__^
) וממש לא אכפת לי שאנחנו לומדים שעות תשיעיות וכלמיני עינויים אחרים (
), כי.. מחר יש לי שיעור אומנות ראשון!
אני מקווה שזה ימשיך ככה.

גוד לאק ../images/Emo140.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

היום היה יום סביר... הכרנו את המחנכת החדשה (למרות שאני בט') - האמת הכרנו אותה כבר אבל חפיף - סיפרתי לכולם מה עשיתי בחופש, היא סיפרה על כמה קשה היתה ההחלטה אם לחנך את הכיתה שלנו או לא (משעמם בטירוף ^_^) ... אח"כ המערכת שעות: יום ראשון - 2 וחצי שני - 2 וחצי שלישי - רבע ל2 רביעי - 2 וחצי חמישי - 2 וחצי שישי - רבע ל12 בסה"כ - 38 שעות... כיתה ט'
הולך להיות מייגע.... אבל נעבור את זה!! בהצלחה אנשים! מכל ה

Me 4eVer

New member
יש לי שמונה שעות אומנות!../images/Emo13.gif

אבל נראה לי שחלק זה תולדות האומנות וכאלה..

למעלה